Şimdi Ara

[TR]School Gaming JailBreaK ||COK YAKINDA||

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Evet. Aynen öyle. Kendime JAİL server açmaya karar verdim. Açılış tarihini yazının en altında bulabilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz ben bu konuyu server açılmadan neden açtım? Bende bilmiyorum o konuda rahat olun yani
    Server açıldığı gibi ADMİNLİK yarışması düzenlenicek. Peki bu kadarmı? Hayır!! Grubumuza katılırsanız sürekli olarak yapacağımız çekilişlere sizde katılabilirsiniz.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ama Sakın UNUTMAYIN!!
    Bu sunucu normal bir sunucumu sandınız? Sakin olun bu sunucu diğer sunuculara asla benzemiyecek!! Diğer sunucularda sizde hep KÜFÜR olduğunu ve ADALET adlı zımbırtının hiç olmadığını fark etmedinizmi? İşte o zaman gelin sizinle birlikte yeni bir eğlenceye ve ADALET'in tam olduğu servere adımımızı şimdiden atalım!!

Unutmayın!! Bu server diğer serverlere benzemez!! ;)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Server İsmi: [TR]School Gaming JailBreaK ||EFSANE DÖNDÜ||
    Server İP: Açıldığında Yazılacaktır
    Grup İsmi: [TR]School Gaming JailBreaK

NoT: Grubumuza katılarak serverin "ÇÖKME - ARIZALANMA - AÇILIŞ - KAPANIŞ - RESTART" saatleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz arkadaş edinip REKABETÇİ maçlarına da giriş sağlayabilirsiniz. UNUTMAYIN!! BİZ SİZİN İÇİN VARIZ!!

Server Açılış Günü: 20.01.2016 VEYA 22.01.2016

/|| İyi Günler Dilerim Arkadaşlar :)) ||\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5D5A5D52 -- 5 Ocak 2016; 16:28:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.