Şimdi Ara

TR PSN AÇILMIYOR {MAİL GELMEDİ}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 3 hesap kullanıyorum tr us ve uk , il önce tr yi denedim mail gelecek dedi ve dünden beri bekliyorum ancak daha demin us psn i denedim ve direk ps3 den sifreyi değistirdim ancak halaha tr ye msn e mail gelemdi acaba benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı yada bir sebebi varmıdır bunun?

Black ops, Unc2 ve fifa 11 oynayan arkadaşlar eklesin oyayan arkadaşlar eklesin.

• kardesim mail falan yok salla onları sen gir ps ü aç girişyap (eski şifrenle ) mavi ekran gelcek 2 kutuya yeni şifreni yaz sorunu çözersin
  • bana da şifre gelmedi unuttum dedım yok daha mail
  • biliorm us psn i oyle yaptımda tr psn de mail atıldı diyor bende bunu anlamadım nıye onda öylede tr de böyle yapmıslar
  • gelen kutundan spama baktınmı ?
  • forgot password yap yeni sifre belirle kendine işlem tamam...
  • Tr den demo vs içerik indirilmediği için bu şekilde. Akşam 3 kere denedim sabah baktığımda 3 mail vardı. Maillerin ulaşması 20 saati buluyor kimi kullanıcılarda. Beklemek gerek. Acele etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesler gecici olarak oynamak icin lutfen burayı okuyunuz---->>>http://forum.donanimhaber.com/m_49087136/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49087136
  • Hem Tr hem de Us Psn hesabıma girdiğimde direkt olarak şifre değiştirme ekranı çıktı değiştirdim ve online oldum. Mail gönderme işlemi yapılmasına gerek kalmadı. Her 2 iki hesaptan da daha önce içerik(demo vs.) indirmiştim. Bu yüzden farklılıklar oluyor. Zaten arkadaş da belirtmiş maillerin gelmesi zaman alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozbuta -- 16 Mayıs 2011; 14:16:00 >
  • bende demo gibi şeyler indirdim acaba ne zaman gelir ?
  • forgot your password da yapmıstım onceden ondada hata veriyo doum tarihimi yazdım confirm dedi bi hata gelmisti yazarım birazdan .

Edit: HATA : An error has occured (800231156)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitetsu -- 16 Mayıs 2011; 14:30:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.