Şimdi Ara

TR'nin TEK Şahini.... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
1
Favori
46.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fordfocus

Bu Şahin bence 104 değil belki 204 bin km de bile olabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fordfocus

Bu Şahin bence 104 değil belki 204 bin km de bile olabilir.

aracın 204 binde oLdunu düşünüyorsan geL gör...ama araç hakkaten görünür km sindeyse bi yemek ısmarLarsın tmm mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: selonomi

Helal olsun kardeş sana..Naptin bunu 8 sene garaja mı attın
    Tebrik ederim gerçekten
    quote:

Orjinalden alıntı: selonomi

Helal olsun kardeş sana..Naptin bunu 8 sene garaja mı attın
    Tebrik ederim gerçekten

kardeş sen oLayı yanLış anLamışsın ben aracın 2. sahibiyim ben aLdığımda araç 5000 km deydi...yani bende 8 sene durmadı benden önceki adama tebrik etmek Lazım..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanbaba62

5ooo km olduğuna inanasım gelmiyor. insan araba alırdA bunca yıl garajda yatırırmı. ancak ruh hastası yapar bunu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba62

5ooo km olduğuna inanasım gelmiyor. insan araba alırdA bunca yıl garajda yatırırmı. ancak ruh hastası yapar bunu

inanması zor ama GERÇEK....!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Fdd24

quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba62

inanması zor ama GERÇEK....!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    fdd24 bir şahin aldın dh karıştı nerden bulursun böyle şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: geremy

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    @Geremy & @Energetic

bu gidişLe daha çoook karışacak gibi bazı arkadaşLar inanmamakta giretiyorLar yada işLerine öLe geLiyor...ne yapaLım iş başa düştü kanıtLaycam..

• quote:

@Geremy & @Energetic

bu gidişLe daha çoook karışacak gibi bazı arkadaşLar inanmamakta giretiyorLar yada işLerine öLe geLiyor...ne yapaLım iş başa düştü kanıtLaycam..

Alıntıları Göster
    Sağ ön far değişmişmiş, kaput da ya değişmiş ya da sökülüp takılmış, çamurluklarla birleşen yerler bariz kaymış... bence km ile oynanmamış olsa bile önden darbeli bir araç..

• quote:

Orijinalden alıntı: plasmon

Sağ ön far değişmişmiş, kaput da ya değişmiş ya da sökülüp takılmış, çamurluklarla birleşen yerler bariz kaymış... bence km ile oynanmamış olsa bile önden darbeli bir araç..

Alıntıları Göster
    Fdd24 bu yola başkoydu sonunda ispat edecektir inanmayanlar utanacak ben inanıyorum Fdd24 san kolaygelsin
  • Yakında bende 1400 km deki 94 model doğanımın resimlerini koyacam.
  • quote:

Yakında bende 1400 km deki 94 model doğanımın resimlerini koyacam.
    quote:

bekLEriz..!!!
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

@murat6767

arkadaşımın dedi gibi ben bu işi ispatLatyacam ozamn ki durumunuzuda görmek isterim....

bu arada benide arabdab anLaymayan biri gibi düşünmemenizi diLerim..!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

Arkadaşım sen de arabayı pert ettin resmen. Önden darbeli olsa, rengi solmuş o panjur ve far çıtaları yerinde durmazdı. ''Çamurluklarla birleşen yerler'' dediğin yerlerde de her hangi bir kayma yok. O görüntü normal..

Kaputun ön tarafındaki çizgiyle çamurluktaki sinyal boşluğunun üst köşe çizgisini aynı hizada göremediğin için kaputtan da şüphelenmişsin. Belki de haklısın.. Ama kaputun hizasızlığı o kaputun işlem gördüğüne delil değildir. Mesela bir çoğumuz arabanın önüne arkamızı yaslayarak ayakta dikiliriz. Bunu birkaç kez yapsak bile kaputun önündeki menteşe aşağı doğru milim milim bükülür..Aşağı doğru kayıklık ondan kaynaklanıyor olmasın))

Aracın kazalı olduğunu hiç sanmıyorum- ki arkadaş arabam orjinal diye diye dilinde tüy bitirdi resmen. İnanmak zorundayız.. Benim tek şüphem km konusunda

Bu arada arkadaş yanlış yazmış sanırım, araç şu an 4700 km de demiş, öte yandan arabayı aldığımda 5000 km deydi demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bu açıdan sağ far değişmiş gibi duruyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: on_there

sayın fdd24.arabanız hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.yalnız açıkçası ben 4500 km deki bir aracın,sağ ön far altı çıtası ve panjur altı boyası nasıl bu hale gelir anlamadım.öyle temiz kullanılan arabalar var ki,20,000 - 30,000 km de ve aynı bu temizlikte.iç dış detaylı temizlik ile pasta cila yapılan 20000 km deki bir araç aynen böyle görünebilir (çok temiz kullanıldıysa).arabanızı kötülemiyorum yanlış anlamayın.ama satıcı size yalan söylemiş olabilir,kilometreyle oynanmış olabilir.

saygılar

TR'nin TEK Şahini....

Alıntıları Göster
    Sana zahmet tam önden resmini koyabilir misin?

• quote:

Sana zahmet tam önden resmini koyabilir misin?

Alıntıları Göster
    evet fdd24 aracın ön arka yan resimlerini koyda bu iş bitsin artık.
    not:cep telefonuyla olmasın lütfen.
  • quote:

quote:

bekLEriz..!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

quote:

bekLEriz..!!!

Bahsettiğim araba 3.yüzbinini devirmiş bir doğan. Aslında bu da bir rekor. Hala motordan tık yok. Ne bir yağ eksiltme ne de bir performans düşüklüğü.

Fdd24 arkadaşım baştan beri tüm yorumları okuyorum. Diğer arkadaşlar gibi ben de bazen mesaj yazıyorum. Yanlış anlamanı istemem. Sana inanmamak gibi bir durum değil bizimkisi. Sadece bahsettiğin şey nadir karşılaşılabilecek bir durum. Bizlerde merakımızdan dolayı gerek resim istiyoruz gerekse km nin orjinalliğini soruyoruz. Onun için hakkını helal et. Paylaşımın için de çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

bekLEriz..!!!

Bahsettiğim araba 3.yüzbinini devirmiş bir doğan. Aslında bu da bir rekor. Hala motordan tık yok. Ne bir yağ eksiltme ne de bir performans düşüklüğü.

Fdd24 arkadaşım baştan beri tüm yorumları okuyorum. Diğer arkadaşlar gibi ben de bazen mesaj yazıyorum. Yanlış anlamanı istemem. Sana inanmamak gibi bir durum değil bizimkisi. Sadece bahsettiğin şey nadir karşılaşılabilecek bir durum. Bizlerde merakımızdan dolayı gerek resim istiyoruz gerekse km nin orjinalliğini soruyoruz. Onun için hakkını helal et. Paylaşımın için de çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    @plasmon & @Geremy

yarın çekip koyayım ama bide ya resimden yada ışıktan doLayı bazı k.Lar görüyorsunuz yani kaputun yamuk durmasu vb..sorunLar artık usta bi fotorafçı değiLim ışığı ayaLayack gibi bir kabiLiyetimde yok..bunu için dikkatLi bakaLım ve bu işe son vereLim ama haLa inanmayan arkadaşLar için tekLifim sürüyor...

geLin bakın görün yoL gidiş paranız benden...!!

@ Tahsin kardeşim arasıra demişiktik 5000 km diye oda yuvarLak hesep oLsun diye....demişiktir benim aLdımda aracın km si çektim ve iLk baş sayfada.. var yani yanLış anLaşıLmasın..!!

• quote:

quote:

quote:

bekLEriz..!!!

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

bekLEriz..!!!

demek istedini anLadım bende hakkın faLan kaLmadı ama genede heLaL oLsun...

dedin doğanda asLında yani iLgi çekici 300.000 km yapan doğanın tık yapmaması şaşıLacak bir oLay ama oLunca oLuyor payLaşımın için bende sana tşk ederim..!

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

Alıntıları Göster
    quote:

tmm Geremy DijitaL foto iLe çekiyom zaten resimLeri..!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

bu açıdan sağ far değişmiş gibi duruyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: on_there

sayın fdd24.arabanız hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.yalnız açıkçası ben 4500 km deki bir aracın,sağ ön far altı çıtası ve panjur altı boyası nasıl bu hale gelir anlamadım.öyle temiz kullanılan arabalar var ki,20,000 - 30,000 km de ve aynı bu temizlikte.iç dış detaylı temizlik ile pasta cila yapılan 20000 km deki bir araç aynen böyle görünebilir (çok temiz kullanıldıysa).arabanızı kötülemiyorum yanlış anlamayın.ama satıcı size yalan söylemiş olabilir,kilometreyle oynanmış olabilir.

saygılar

TR'nin TEK Şahini....

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Alıntıları Göster
    Araç gayet temiz ve güzel hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.