< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 29 Eylül 2020; 22:9:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TR'nin en iyi 1.6 Oyuncusu

-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden bunny videolarını izlerdim NatronAbi diye birisi daha vardı. Güzel günlerdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En iyi oyuncuyu public swde mi seçiyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AGA BAK ŞİMDİ M_FİLTER 1 YAPIYOSUN ALIYOSUN RAZER FAREYİ ÇEKİYOSUN DPİ 3000 E SONRA ALIYOSUN SENSİVİTY 2.5 E AMAN HA M_RAWİNPUT 1 UNUTMA SONRA ÇEVİRİYOSUN MAUSU ÖFFF ATEŞ EDİYO ATEŞ SONRA Bİ SYNCSTRAFE Bİ FASTSTRAFE Bİ SYNC Bİ FAST AGAA REKOR 5 SN DE 1500 HIZ AGAAA GELİN ELİNİZE SU DÖKEYİM AGAAAAEAEAE
GELİYOSUN AGA ADAM GİBİ STRAFE VE SYNC ANLİYOSUN PEKİSTİRİYOSUN SONRA Bİ CJ 300 AGA LJ 290 AGA Bİ STRAFE ATIYON KARŞIDAN LAAĞK Bİ BAN GELİYOR AMA NE BAN ADAM SENİ HNSTR DEN BANLIYOR AĞZIN YÜZÜN YAMULUYOR HEEE AMAN DİKKAT
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe
En iyi oyuncuyu public swde mi seçiyorsun?TR'de Turnuva 1.6 oyuncusu varmıki?
gerçek oyuncular hasar verince yazan serverlarda oynamaz...
-
ONE LA PRO SERVIRIYIM DİYİP Bİ DE HİTPOİNT PLUGİNİ KULLANAN SW VARSA KAFASINATÜKİRM ONLARN
1.6 mı kaldı ya
-
Birader 1.6 ne çok iddialiysa geçsin goya geçem woxic 1m ye tramsfer oldu
hayır oynanan server'ı geçtim, oynadığı oyunda da bir numara göremedim. bu konu internette boşa yer kaplıyor, komple yok edilmeli
-
O değilde, o dandik internet kafede o berbat Casper kasaların olduğu 10 vs 10 atmak ne zevkliydi. Mikrofonlu kulaklık bile yoktu olsada calışmıyordu.
Server açan makine kasmaktan oynamadığıya en yeteneksiz elemana ya da boş makineye açtırıyorduk kafeciye söyleyip.O kadar makinenin içinde 2-3 tane kasa ortalamaydı stabil oynanıyordu.
Ne gaming mouse u ne mekanik klavyesi bir Komutan gibi takımımı yönetirdim aramızda kendi kısaltmalarımız vardı seslendirdik birbirimize infernoda o zevki getir şimdi en iyi ekran kartında en iyi grafikli oyunda alamam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 30 Eylül 2020; 21:17:42 >
Oynadığın zula wolfteam vesayreye takla attıracak kadar büyük bir oyundur yaşından dolayı bilmiyorsun sanırsam.
Zamanında vardı. Misal şu an Türkiye'de bulunan majer 1.6 efsanelerinden ki aynı başarıyı go'da da gösteriyor. Delta iyi oynuyor lafım yok ama o yayıncı oyuncu değil. Berk rip tepeyle woxici karşılaştıranlar gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229TR'de Turnuva 1.6 oyuncusu varmıki?
Alıntıları Göster
Natronabi üstüne tanımam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 30 Eylül 2020; 17:44:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61
Natronabi üstüne tanımam.Aynen hocam, TR'nin en iyi oyuncusu aslında sadece delta değil Natronabi, Milwer, Mustafa AjeNNN ulusoy, tuğberk Alioğlu vs. (videosunu atıcam şimdi)
Bu Ajen
Bu Tuğberk Alioğlu
Not: Kimse bunlara "Bir numaraları yok demesin",o kadar iddialilarsa kendileri 1.6 videosu atsınlar görelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 30 Eylül 2020; 17:13:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: pilotaFerrariOynadığın zula wolfteam vesayreye takla attıracak kadar büyük bir oyundur yaşından dolayı bilmiyorsun sanırsam.
Çocukluğumda saatlerce oynadım ben bu oyunu. Zula ve wolfteam oynadığımı nereden çıkardın? Sadece oyun eski ve kendisinden sonra çıkan ve daha iyi olan bir sürü aynı tarzda olan oyun varken (zula veya wolfteam gibi oyunlardan bahsetmiyorum) hala bu kadar popüler olmasına anlam veremedim. Bir dahaki sefere ad hominem yapmak yerine insanların dediğine odaklanırsan sevinirim.
Kurt kocayınca kuzunun maskarası oldu yazık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

O değilde, o dandik internet kafede o berbat Casper kasaların olduğu 10 vs 10 atmak ne zevkliydi. Mikrofonlu kulaklık bile yoktu olsada calışmıyordu.
Server açan makine kasmaktan oynamadığıya en yeteneksiz elemana ya da boş makineye açtırıyorduk kafeciye söyleyip.O kadar makinenin içinde 2-3 tane kasa ortalamaydı stabil oynanıyordu. Ne gaming mouse u ne mekanik klavyesi bir Komutan gibi takımımı yönetirdim aramızda kendi kısaltmalarımız vardı seslendirdik birbirimize infernoda o zevki getir şimdi en iyi ekran kartında en iyi grafikli oyunda alamam... |
Oynadığın zula wolfteam vesayreye takla attıracak kadar büyük bir oyundur yaşından dolayı bilmiyorsun sanırsam. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X