Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
789.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

s3'e v11+ 6.5 boeffla yükledim. Uygulamaları falan yüklüyorum bakalım şuan hızı çok iyi ama sanki şarj hızlı gidiyormuş gibime geldi.

Benim bir numaralı vazgeçilmezim Blekota S5 Lite V11 Aroma, Boeffla 6.4 ile birlikte kullandım uzunca birsüre kesinlikle stabilite mükemmel kasma donma hata yok ayrıca şarj mükemmel şuan Blekota_Note4_Lite_I9300_V3_Aroma kullanıyorum şimdilik gayet güzel sorunsuz hatta görsellik bakımından da artıları var sanırım bu adamlar bu işi çözmüş Blekota romlar mükemmel
  • bende blekota note 4 lite v3.1 kullanıyorum sarji v11 den daha iyi bence. note4 lite v3.1 v10 a falan geldiginde nasıl olur düşünemiyorum bile.gerçekten blekota bu isi biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var eşimin tlf bozuldu samsung s3 mini imei si klonlanmış ve şebeke problemi vardı arama falan yapmıyordu bikaç gün araştırdım ve rom yüklenmesi haliyle düzelebileceğini okudum ama sonra tlf kapandı ve açılmıyor sadece samsung s3 mini yazısı geliyor ve orda kalıyor ayrıca download mode ve factory reset mode girmiyor hiçbir şekilde şimdi ben bu cihazı çalıştırabilirmiyim lütfen yardım edin .....teşekkürler...:)
  • Belkota veya değil,
    Stock kernel veya değil,

Wipe yapmadan kurarsanız hayal kırıklığı olabilir.

Ben Blekota ROMları OTA güncelledim, kurarken Wipe yaptırdım ama istediğim randımanı alamadım.
    Kurarken benden Account bilgilerini istemiyor, otomatikman Store'a girip yüklemelere başlıyordu.
    Kullanımda da Rehberden ve çağrı kayıtlarından atma, Mesajlara zor girme, sonraları Chrome veya Explorer'dan atmalar başlayınca bırakmak zorunda kaldım.

Arada Sensation ROM denedim ama çok dayanamadım.

Şimdi iki haftadır MegaWipe sonrası v4.3'de olsa EfeXtreme ve ilgili 5.7 kernel yükledim, kullanıyorum. Stock Samsung ROM'a benziyor. Rehber yavaş. Ama sorunsuz kullanıyorum. Bloatware gittiği için memnunum. Araç/görev çubuğundan Fener ve Şebeke 2G/3G seçimini pratik olarak yapabiliyor olmak çok hoşuma gitti.

Sorun yaşamaya başlarsam, bir MegaWipe sonrası geçeceğim yer yine Blekota'nın en güncel sürümü olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KıbrıslıÖnder

quote:

s3'e v11+ 6.5 boeffla yükledim. Uygulamaları falan yüklüyorum bakalım şuan hızı çok iyi ama sanki şarj hızlı gidiyormuş gibime geldi.

Benim bir numaralı vazgeçilmezim Blekota S5 Lite V11 Aroma, Boeffla 6.4 ile birlikte kullandım uzunca birsüre kesinlikle stabilite mükemmel kasma donma hata yok ayrıca şarj mükemmel şuan Blekota_Note4_Lite_I9300_V3_Aroma kullanıyorum şimdilik gayet güzel sorunsuz hatta görsellik bakımından da artıları var sanırım bu adamlar bu işi çözmüş Blekota romlar mükemmel

Batarya problemini de çözdüm. Valla 10 numara oldu cihaz sanki s5 kullanıyorum hissi veriyor bana. Arada ufak tefek hatalar gözüme çarptı ama önemsiz onlar da. Allah razı olsun bu romda emeği geçen ve burada paylaşıp yardımcı olan herkesten.

• quote:

quote:

quote:

Batarya problemini de çözdüm. Valla 10 numara oldu cihaz sanki s5 kullanıyorum hissi veriyor bana. Arada ufak tefek hatalar gözüme çarptı ama önemsiz onlar da. Allah razı olsun bu romda emeği geçen ve burada paylaşıp yardımcı olan herkesten.

Bataryayi nasıl çözdunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

bende blekota note 4 lite v3.1 kullanıyorum sarji v11 den daha iyi bence. note4 lite v3.1 v10 a falan geldiginde nasıl olur düşünemiyorum bile.gerçekten blekota bu isi biliyor.

Aynen Blekota Note 4 V3.1
    Blekota 4.4.2 v10 ve 11 den çok daha stabil ve hızlı olmuş,şarjda çok daha iyi.Blekota v11 de tarayıcılardan rom indirmelerim de her zaman kesintiye uğradı.Ekran açık kalmazsa uzun boyutlu dosyaları indirmek tam bi zulüm oluyordu.
    Ayrıca "arter97"kernel kullanmış ki ben bu zamana kadar hangi romu yüklersem yükleyeyim Boaefla kernellerden istediğim randumanı alamadım.
    Bu arada roma arter97 4.4.4 için olan son kernelide yükledim mis gibi oldu.
    Şuan için eksi yanı klavye ayarları ingilizce.
    Ayrıca 3 Minit Battery modu da olsa tadından yenmez bu rom.
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 25 Şubat 2015; 20:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

quote:

quote:

Bataryayi nasıl çözdunuz hocam

Bu konunun 1. Sayfasında yazan çözümleri kullandım.

• serdar431431 kullanıcısına yanıt
    Note 4 blekota nın daha çok geliştirilmesi gerekiyor. Bir süre kullandım ama hiç stabil gelmedi, hemen s5 blekotaya geri döndüm. Radyo olmaması, ayrıca tamamen türkçe olmaması da cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Note 4 blekota nın daha çok geliştirilmesi gerekiyor. Bir süre kullandım ama hiç stabil gelmedi, hemen s5 blekotaya geri döndüm. Radyo olmaması, ayrıca tamamen türkçe olmaması da cabası.

bence gayet stabil ve sarj durumu olarak v11 den daha iyi klavye ayarlarinin turkce olmamasi inemli degil sonucta hergun klavye ayarlarina girmiyoruz. radyo olarakta sprit radyo kullaniyorlar

• serdar431431 kullanıcısına yanıt
    Sadece klavye değil başka yerlerde ingilizce. Evet sprint ile çalışıyor ama ondan da randıman alamadım. Kendi fm radyosu gibi ses vermiyor. Görev yöneticisi yok. Opsiyon olarak kuruluyor mu bilmiyorum ama bana pek stabil gelmedi. S5 roma alışmış olduğumdan da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pil sorununu tam çözdüm dedim maalesef yine devam ediyor. Dün gece %90 da bıraktım alarmı kurdum ve yattım. Sabah alarm 8 de çaldı ve bi baktım bil %36 ya düşmüş. Greenify da kurulu. Sonra ayarlardan pile baktım "uyanık kal" özelliği 4 buçuk saat civarı sömürmüş pili. Yani anladığım kadarıyla telefonun uykuya girmesini engelleyen birşeyler var. Greenify'ın izinlerine baktım "Telefonun uykuya girmesini önle" gibi birşey var. Greenify başka uygulamaları uyuturken kendisi pili mi sömürüyor acaba? 4.3 stok romda hiç böyle problemle karşılaşmamıştım. Pili sömüren uygulamayı nasıl bulabilirim?
  • Arkadaşlar I9300 cihazımı üzerinde 4.3 germany + boafffle 5.7 kernel atıp ayarları yapıp babama verdim fakat bugün baktığımda 1 saat ekran süresi ya var ya yok.Sizce sıkıntı nerede ne yapmam gerekiyor ? (Int ve senkrojizasyon eposta için uzun süreler açık kalıyor )

• S3 için hangi güncel romu önerirsiniz. Dn4 kullanıyorum kasma var, Blekotaya geçmeyi düşünüyorum.
  • s3 için mega wipe i bir türlü indiremedim. hatta virüs kaptı bilgisayar. format attım saatlerdir uğraşıyorum. elinde olan birisi paylaşabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

s3 için mega wipe i bir türlü indiremedim. hatta virüs kaptı bilgisayar. format attım saatlerdir uğraşıyorum. elinde olan birisi paylaşabilir mi acaba

Buyur hocam

• PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• Ace 2 yok çok güzel rehber

• quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Ace 2 yok çok güzel rehber

Onu da siz açıverin bi zahmet konuyu açan arkadaşın elinde Ace 2 olmayınca nasıl açsın?

• Bloketa s5 v11i kurdum ama alt soldaki dokunmatik tuşa basınca seçenekler yerine son kullanılan programlar gösteriliyor. Bunu değişmektedir mümkün mü

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.