Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 76977698769977007701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 30 euroya 8 yaziyor hocam :/ acaba verir mi? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Ben burada link paylaşılmadıkça amazon usa'ya bakmıyorum artık ne zaman girdiğimi unuttum amazon.com'a
  • gençler bu arada aliexpress de BF başladı.
    amazon kadar iyi indirimler olmaz diye düşünüyordum ama beklemediğim kadar çok iyi indirimler var.
    ayrıntılar imzamda
  • Sneakers indirimleri gelmiş bugün hem .com hem .de ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanemre112 -- 27 Kasım 2016; 6:26:40 >
  • Amazon.com da TP-LINK Archer T9E AC1900 dip 50 dolar görmüş + kargo 57 dolar = 194 TL

Amazon.de 51 euro sepette toplam 185 TL .

https://www.amazon.de/gp/product/B00TQEX7AQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Amazon.comda TP-Link TL-WDN4800 N900 dip 24.59 dolar görmüş + kargo 6.30 dolar = 105 TL

Amazon.de 25.71 euro sepette toplam 93 TL

https://www.amazon.de/gp/product/B007GMPZ0A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Ben burada link paylaşılmadıkça amazon usa'ya bakmıyorum artık ne zaman girdiğimi unuttum amazon.com'a

Ayakkabı ve ağır paketlerde çok iyi oluyor. Mesela SSD sipariş ettim, Amerika da 550₺ iken Almanya da 450₺.

Geçen ML120 fan aldım. Amerika da 80₺ iken Almanya da 64₺.

Yine koltuk falan almaya kalksan, ürünün kendinden çok kargo parası verirsin Amerika dan alacak olsan.. Kasa ve monitör de öyle. ASUS monitör mesela o da 200₺ daha ucuz Amerika ya göre.. Almanya gerçekten iyi bu durumlarda ancak müşteri hizmetleri işte sıkıntı biraz.

En önemlisi, bir an önce ingilizce canlı chat gelmesi lazım Amazon DE ye.. Tek eksik bu şuan.

Ek: Benim başıma gelmedi ama okuyoruz burada.. Sebepsiz yere sipariş iptal etmeler falan hiç hoş değil. Amazon US de ben böyle birşey hiç duymadım. Yapmaları mümkün değil, Amerika da gözünün yaşına bakmaz müşteriler böyle birşey yapılsa.. Fiyat yanlış olsa bile Amazon US katiyen iptal etmez, gönderir ürünleri.. Almanya bu konuda da sıkıntı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 22 Kasım 2016; 20:35:06 >

• tuilde kullanıcısına yanıt
    Çok yaşa e mi? Bende fiyatın düşüklüğüne şaşmıştım. 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1129 tlye ps4 + uncharted + drive club + the last of us. bilemedim ki şimdi az daha beklesek mi blackfriday gelene kadar

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • valla onu bilemem de o kur çeviriciyi kapat gözünü seveyim
  • Amazon kur cevirici kullanmasan dah ucuza gelir. Cuma gunu de bimde 999a ps4 gelecek. 500 gb ama.

• sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    Tüm herşey dahil ne kadara geldi acaba?
  • Konuda aradım ama bulamadım , daha önceden yazıldı ise lütfen kusura bakmayın.
    Televizyon alabilir miyiz ? Eğer alabiliyor isek küçük odama böyle bir televizyon almayı düşünüyorum.
    Türkiyedeki fiyatlara göre baya ucuza geliyor.

https://www.amazon.de/Samsung-UE32K4109AWXZG-Fernseher-Analoger-Tuner/dp/B01CJS8TY4/ref=sr_1_1?s=home-theater&ie=UTF8&qid=1479835861&sr=1-1
  • 5500tl ye kadar gtx1070 li sistem toplamak istiyorum bana özelden yardımcı olabilecek var mı acaba çok uzak kaldım masaüstünden
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Amazon.de 'den 230 Tl ye aldığım ürün Türkiye'de 500 tl ye zar zor bulunuyor. Ses kalitesi ve şıklığı gayet güzel baya iyi bir fiyata geldi :)

Edit: JBL Horizon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapoera889 -- 22 Kasım 2016; 20:38:35 >
  • sinanemre112 kullanıcısına yanıt
    Hocam baktınız mı 220v desteği var mı yoksa donusturuculu falan mı gerekli

• Kongor kullanıcısına yanıt
    O zamanın kurunu tam hatırlamıyorum ama şu an ücreti güncel dostum 67.14 €
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

1129 tlye ps4 + uncharted + drive club + the last of us. bilemedim ki şimdi az daha beklesek mi blackfriday gelene kadar

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Bende 299 euro gozukuyor ayni urun. Niye ki?

• mulobbo kullanıcısına yanıt
    Satın alma aşamasına sorunsuz bir şekilde gelebilirseniz problem yok demektir, bazen sistem hatası olabiliyor.
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    bende 79 euro olarak gözüküyor ama?
  • 
Sayfa: önceki 76977698769977007701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.