Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.695
Favori
13.894.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 57505751575257535754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeewbl

    İşlemci soğutucum geldi. Aklımda sıvı soğutma vardı siparişi verirken şansıma kutu da ufak bir yırtık var. Chat'e durumu

    Yok artık, bu farklı bir şeye gidiyor yapmayın etmeyin çocuk oyuncağına döndürmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Temmuz 2016; 13:39:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kveeykva

    Bende bunu diyor siparişimi 14 temmuz da verdim son tarih de 4 ağustos diyor eşya amazon tesislerinden ayrılmıs ne zamana elimde olur acaba

    yardım pls

    E tamam işte yola çıkmış gelir bekle, ülke uçurumun kenarından döndü bırakta biraz gecikme falan olsun değil mi ? bizim ne değerli keyfimiz varmış ülke yıkılsın ama bizim paketler gelsin gerisini boşver mi diyelim(şaka yapıyorum alınma) birazcık sabır lütfen.
  • Bir problem yoktur banada ezilmiş gelmişti ama içinde pay var soğutucuyla kutu arasında güzel soğutucu fakat kendi fanı çok sesli ve fazla etkili değil.
  • Logitech HD Pro Webcam C920, Widescreen Video Calling and Recording, 1080p Camera, Desktop or Laptop Webcam
    57.8$ - BESTSELLER
    https://www.amazon.com/Logitech-Widescreen-Calling-Recording-Desktop/dp/B006JH8T3S
  • Al işte Biri vergisini geri almak için yırtınır, biri pakette çizik var kısmi iade yapın der, biri kargo ücretini sildirmeye çalışır... Allah akıl fikir versin. O ürünlerden nasıl bir fayda görmeyi bekliyorsunuz acaba!

    Hayır ürün defolu çıksa, bozuk çıksa hakkını ara. Fazladan vergi alınırsa hakkını ara. Aynı ürün başka ilanda daha ucuza kargolanıyorsa düşük ilandaki kargo fiyatını örnek göstererek indirmelerini rica et. Bunlar tamam da bundan fazlası hak değil, ayıp!
  • 15 temmuzda Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor yazıyordu

    bugün yani 18 temmuzda Dağıtıcı Acente Yurtiçi Kargo Seçildi yani giriş yapmış bende durum bu

    sizin kargolar gecikme olur mu bilemiyorum tahmin yürütemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirtncs -- 18 Temmuz 2016; 14:17:56 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    bunun bunla alakasi yok. ürünü alirsiniz ve aslinda ben diğer ürünü almak istiyorum zaten yolladiginiz kutu da hasar var dersiniz geri yollar baska urun alirsiniz ne var bunda? turkiyede bile 30 gun cayma hakkiniz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1070'im hala kargo dağıtımda. Hala getiremedi lanet olası Yurtiçi Kargo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeewbl

    İşlemci soğutucum geldi. Aklımda sıvı soğutma vardı siparişi verirken şansıma kutu da ufak bir yırtık var. Chat'e durumu bildirip iade edebilir miyim? Muhtemelen içinde hiçbir hasar yoktur ama yine de sıvı soğutma almak istiyorum


    Aldığın soğutucunun bir alt modelini kullanıyorum ve 3.5'dan 4.2'ye çıkardığım işlemciyi 40 derece yaz sıcağında bile 70 derecede tutuyor. Normalde 4.4 kullanıyordum ama ısınan havalar ile 70 derece üzerine çıkmaya başladı bende düşürdüm.
    Bu bahsettiğim derecelere ise oyunda zaten çıkamazsın. Render ederken %100 işlemci kullanımında çıkar ancak.
    Bende uzun zamandır sıvı soğutma almak istiyorum ama dediğim gibi hala idare ettiği için de alamadım bir türlü. Fikir vermesi açısından söyleyeyim dedim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spongebozz

    bunun bunla alakasi yok. ürünü alirsiniz ve aslinda ben diğer ürünü almak istiyorum zaten yolladiginiz kutu da hasar var dersiniz geri yollar baska urun alirsiniz ne var bunda? turkiyede bile 30 gun cayma hakkiniz var.

    Cayma hakkına bir şey demiyorum ben ama arkadaşın yazış tarzına bakarsanız durum biraz farklı, daha dikkatli kararlar vermek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Temmuz 2016; 14:18:02 >
  • Cuma günü veri girişi yapılan kargom bugün operasyon merkezine ulaştı.Kargolarda bir aksaklık yok gözüküyor endişelenen arkadaşların bilgisine.
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    İçime sinmeyecek bir urunu hayatta acip kullanmam.Kutu yirtik demek yerine guzel bir sekilde yanlis urunu siparis etmisim vs diyip urunun iadesini yapsaniz daha dogru olur.Soylenen yorumlari fazla takmayin.Sadece iade nedeninize takilmis cogu kisi yoksa iade etmek tabi hakkiniz.Amazonu ilahlaştirmanin anlamida yok Turkiyede olsa bircok kisi iade edecekken Amazon olunca yapma etme eyleme modunda.Sonrada Turk sirketlerinden Amazon kalitesi beklenmekte.İade hakkiniz patir patir verin sivi sogutucunuzu alin paranizla istemediginiz urunu kullanmayin size tavsiyem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skecer ayakkabilar geldi losangelos modeli gayet guzel
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/Redragon-M901-PERDITION-High-Precision-Programmable/dp/B00GU8W5AE/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1468841111&sr=8-6&keywords=redragon
    https://www.amazon.com/UtechSmart-Venus-16400-Precision-Gaming/dp/B00FNKMVUO/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 (Bazen TR'ye açılıyor gönderiim bazen kapanıyor.)

    Şu iki mouse arasında kaldım. Sizce bunları almaya değer mi? Veya bu fiyat aralığında belki birazcık daha yüksek bir fiyata başka bir mouse öneriniz var mı?
    WoW oynadığım için biraz daha bol tuşlu bakıyorum ancak illa bu kadar tuşlu olmasına da gerek yok tabi. Şuan G600 Kullanıyorum ancak mouse sorun çıkardığı için değişmeyi düşünüyorum.




  • hopelesscase kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ürünler bunların 2 katı parası, 30 luğu al geç bence daha fazlasını da verme.
  • Hocam aldığınız numara ayağınıza tam oldumu onuda söyler misin ?
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim desteğiniz için. Chat'le görüştüm fotoğrafları gönderdim. İademi yapacaklarını söylediler. Bolca özür dilediler. Zaten ölçüleri hiç dikkate almamıştım siparişi geçerken. Sistemi kuracağım kasaya sığmıyor metreyle ölçtüğümde.
  • Amazondan aldığım Transcend 240 gb ssd ve Spigen kılıf bugün geldi.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim,iyi alışverişler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    inşallah kargo uçaklarında sıkıntı çıkmaz istanbula gelen cuma sabah export oldu ABD den bakalım giriş ne zaman yapacak benim ürün
    edit: cuma günü çıkıp istanbula giriş yapan ürününüz varmı ?

    Bir kargo ülkeye giriş yapmış görünüyor ; ama diğerinde hareket yok.
  • benim üründe girdi TR ye REF2 bekleniyor
  • 
Sayfa: önceki 57505751575257535754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.