Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.326
Cevap
2.664
Favori
13.911.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan-17

Bişey sorxam 89.99$ lık bir ürün kaç tl ye maal olur?Gümrük sınırı 75 euro denilmiş şimdi bu ürün 75,25 euro gibi bişey oluyor gümrük alırlarmı?

yok dostum almazlar, 1 dolar bugün kaç paraysa onunla çarp işte.

kargosunu kartına ekleyip görebilirsin ne kadar çıktığını ilk sayfada herşey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikalpi

Gümrüğe takılmamanın bi yolu varmı peki? mesela şu kargoyu seçince direk uçakla geliyo gümrük işlemi uygulanmıyo falan gibi, çünkü amazondan alışveriş yapmam istememim tek sebebi bu soyguncu devlete ve üçkağıtçı satıcılara para vermemek, gümrükte devlete vergiyi ödedikten sonra pek anlamı yok bence, bukadar zorlukla devletin okadar engeliyle para kazanacam, devletin bi getirisi yok, yurtdışından bişi alacam bide parayı cebime devlet koymuş gibi vergi ödeyecem, zoruma gidiyo arkadaşlar, aptal gibi tavuk gibi yolunmak zoruma gidiyo..

İşte kardeş yapacak birşey yok öyle veya böyle bu ülkede mutlaka seni soyacağız diyorlar bundan kaçamazsın ne zaman gidersin yurtdışına o zaman rahata erersin yoksa bu ülkede diğer ülkelere göre 3 4 kat daha az maaş alıp 6 7 kat daha fazla para verirsin :) garibanlar sevinsin diye 10. dünya ülkesi değiliz demek için 75 € sınır koymuşlar elhamdüllillah bizi çok düşünüyor devletimize zeval gelmesin.

Her seferinde söylerim birde bu fiyatları görünce kesinleşti artık ben niye burada yaşayayım ki ya ülkenin durumu ortada zaten birşey olmayacağı kesin, fırsatını bulursam direk abd ye giderim çok daha refah ve kaliteli bir yaşam sürerim, en azından insan yerine konuluyorsun aldığın paranın karşılığında güzel şeyler alabiliyorsun ve diğer hertürlü hizmetler çok daha kaliteli.

Sen bu ülkede 12 sene ingilizce dersi görüp çıktıktan sonra hala simple tense ile cümle bile kuramıyorsan anla işte eğitimin seviyesini ama bilerek vermiyorlar ki yoksa şimdi herkes ingilizce öğrense bakacak adam dünyada neler var neler görecek öğrenecek bilinci açılan gider buradan ki zaten gidiyor. o yüzden normal bir devlet işleyişi vatandaşların hayat kalitesini ve rahatını arttırmak için vardır buradaki işleyiş bu ülkede tam terstir biz extra çalışıp az para alırız ki devlettekiler 8000 € luk saat alsın , 750 bin TL lik mercedese binsinler diye aman bunları alamazlarsa ne olur halleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ocak 2015; 1:40:34 >

• Kardeşim bize niye ağlanıyorsun biz mi yaptık bunu. Git konuş adamla sende inadına gidip illa yüksek. miktarda ürünleri alma işte niye şansını zorluyorsun 90 dan yukarı çıkma sonra uğraşıyorsun böyle. Chat ile konuş bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Amazon'un oyunları falan diye boş konuşma. Kurlar sürekli güncellendiği için demek ki sen aldığında 75Euro senin aldığın ürünlerde sorun çıkartmıyordu ama kur değişince 75Euro limitine takıldığın için senden gümrük vergisinide almış. Olay budur, çok istiyorsan iptal edebilirsin siparişi geri ödeme alırsın.
  • Kargo hariç 89 $ lık bir ürün gümrüğe takılır mı?
  • Amazon'nun stokları ne kadar zaman da bir yenileniyor ? Belirli bir süre var mı ?

Razer Hammerhead Pro alıcaktım dün bi baktım : Temporarily out of stock.
  • Amazon ödemeyi gerçekleştirdikten sonra çektiyse ayıp etmiş ama yok bunu görerek odemissen ona bişey diyemem amazon için ama dolar/euro kuru bu derece dalgalanmadi kurla alakalı olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg legend

Kargo hariç 89 $ lık bir ürün gümrüğe takılır mı?

Hayır

• Sana sebebini söylüyorum bana hala aynı şeyi söylüyorsun, ne diyim ki.
  • Chatten sorarsan daha iyi sonuc alirsin hocam
  • Merhaba

Aranızda Silicon Power 128GB Blaze B30 USB 3.0 Swivel Flash Drive ürünü alan varmı.
    birde buna benzer PNY 128 gb var
    hangisini tavsiye edersiniz.
    PNY bazen türkiye gondeerim gozukuyor bazen gozukmuyor.
    fakat Silicon Power 128GB Blaze B30 USB 3.0 Swivel Flash Drive ürünü su anda Turkiye gozukyor.
    Hangisi tavsiye edeersiniz.
    elimde sandisk extrem 64 gb var. ayni performansi gosterirmi.

Tesekkurler
  • Merhaba

Aranızda Silicon Power 128GB Blaze B30 USB 3.0 Swivel Flash Drive ürünü alan varmı.
    birde buna benzer PNY 128 gb var
    hangisini tavsiye edersiniz.
    PNY bazen türkiye gondeerim gozukuyor bazen gozukmuyor.
    fakat Silicon Power 128GB Blaze B30 USB 3.0 Swivel Flash Drive ürünü su anda Turkiye gozukyor.
    Hangisi tavsiye edeersiniz.
    elimde sandisk extrem 64 gb var. ayni performansi gosterirmi.

Tesekkurler
  • ayni mesaji iki kere yazmayin ya 2.kez yazinca mi cevap alacaksiniz ? yapmayin sunu birdaha yapan olursa inadina cevap vermem.

PNY al 32 ligi geldi bana suan resimleri koyacagim buraya bu arada Z623 ' ü taktim malzeme kalitesi ve bass 10 numara kulaklarimin pasi silindi de evdekilerle kavga simdiden basladi.

Bu arada benim gibi daha sonra arayanlar olacaktyr Logitech Z623 ve Seven Star 500W Voltaj dü?ürücü sorunsuz uyumlu çaly?yyorlar.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ocak 2015; 23:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Voltaj düşürücü sistem TR ye göee uyarlanmadığı için gerekli dimi bu arada bende razer black widow chroma aldım :)

evet, hayırlı olsun görüşlerini paylaş mutlaka gelince buraya da resimlerini atarsan iyi olur.
  • Merhaba,

Voltaj düşürücü linkteki ürün için kullanılabilirmi acaba , 120 Volt-60 Hz ile çalışıyor . Biz 220 Volt - 50 Hz kullanıyoruz

• ~~ DHL ile ( Çok hizli ve Pahali Kargo ) RESIMLI ANLATIM ~~

eklendi.

quote:

Orijinalden alynty: Crazy®

Merhaba,

Voltaj dü?ürücü linkteki ürün için kullanylabilirmi acaba , 120 Volt-60 Hz ile çaly?yyor . Biz 220 Volt - 50 Hz kullanyyoruz

bu i?ini görür diye dü?ünüyorum 200 den fazla çekmez bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Ocak 2015; 16:29:39 >

• Teşekkür ederim..
  • evet, gümrük belgesi isterler muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Amazon'nun stokları ne kadar zaman da bir yenileniyor ? Belirli bir süre var mı ?

Yok mu şu işi bilen biri
  • quote:

quote:

Amazon'nun stokları ne kadar zaman da bir yenileniyor ? Belirli bir süre var mı ?

Yok mu şu işi bilen biri

Dostum bu ürüne göre değişiklik gösterir biz nereden bilelim amazona sor ama onlar da bilmiyoruz diyecekler muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.