Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bir ayakkabı bakıyorum com üzerinden fiyatı 22 dolar, kargo ve vergi 17 dolar çıkıyor, bu biraz yüksek değil mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retha -- 7 Kasım 2017; 19:23:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

samsung 950 evo m2 ssd varken gerisi hızlı diyemessin

Uzaklaştırılmış 11 gün cezanın, 10 gün 5 saat 12 dakika kadarı kaldı.

Hızlı giden atın b... seyrek düşermiş

950 m2 süper hızlı olabilir. Genel olarak normal ssdlerin içinde en hızlısı samsung bunu herkes kabul ediyor ama ona göre de fiyatı yüksek.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ups ile gelen gonderi icin gumruk evragini 5 den sonra yolladim aradim gumruk mesajisi bitmis fakat simdi gumruk incelemesinde vs yazan gonderi

Çıkış Barkod Okuması

Olarak degismis nedeni nedir bilen var mi

• 7 euroluk bir şey almıştım(sepet tamamlamak için) ama aldığımdan farklı bir şey yollamışlar(tutarı aynı belki biraz daha değersiz)
    Ne yapayım bunun için , gelen ürün farklı da olsa da belki işime yarar. Gelmeyen ürün ise doğrudan işime yarayacaktı.
    Yine de başkalarına yollayabilirler diye belirteyim mi hatayı bilemedim tutar az olduğu için pek uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 7 Kasım 2017; 20:22:24 >
  • olaylardan sonra konu öldü el fatiha..
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    O kadar adam vardi burda nereye gitti millet

Kurda çok yükseldi indirimde yok..Kara cuma bekleniyo ama kurdan kaynaklı kurak geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoxhan -- 8 Kasım 2017; 1:43:5 >
  • 44 numara skechers iş ayakkabısı ihtiyacı olan varsa dip fiyat

Skechers for Work Men's Conroe Searcy Work Shoe, Gray, 10.5 M UShttps://www.amazon.com/dp/B01B5OC4C6/ref=cm_sw_r_cp_api_V7KaAbKHA3DE0

• Daha önce iade etmek istediğim bir ürünün kargo ücretinin benim ödemem gerektiğini ve kargo ücretinin sadece 9 dolarını iade edeceklerini söylemişler ve mağdur etmişlerdi.

Sakın bazı arkadaşlar yanlış anlayıp saldırmasınlar, 2 arkadaşım aynı ürünü aynı gün iade edip kargo ücretinin tamamını iade alırlarken, bana zar zor 9 dolar iade edebilecek olduklarını söylemişlerdi ve ürün elimde patlamıştı. Yoksa 30+25 dolar nezaket kredisi için 1 saat uğraşmazdım. Ayrıca nasıl aldığımı soracak olan arkadaşlar için maalesef bunun formülünü olası kötülükler ve sistemin dolandırılmasını önlemek için paylaşmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datebir -- 8 Kasım 2017; 12:48:58 >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    eğer benim gibi almayı düşünüp sonra vazgeçip bi sonraki gün tekrar almak için baktığında fiyatının artığını görüp üzülen var ise şuan aynı fiyattan indrimde 341 Tlye denk geliyor kargo gümrük vergisi dahil hemen sipariş geçtim. i5 6500 kullanıyorum stok fan kıyır kıyır ediyo sinirimi bozuyor baya bi süredir ilaç gibi geldi bi nevi.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 8 Kasım 2017; 3:54:14 >

• Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar hangi kartı kullanıyorsunuz acaba? Masrafsız ve güvenli bir kart var mı?
  • En güvenli ve masrafsız olanı sanal kart.

• 6 gün önce aramex ile kargoya verilen 2 ayakkabıdan biri izmir e ulaşmasına rağmen diğeri hala ingilterede bekliyormuş. Bu aramex de bir sıkıntı mı var? İlk defa bunlar getiriyor. Amazon.de siparişi
  • Aramex cok yavas işliyor izmirde. Gerci izmirde hizli işleyen hicbirsey yok

• Dictator kullanıcısına yanıt
    İzmir e gelsin de yavaş işlesin, ben gider alırım. Ama İngiltere 'de yavaş işliyor benim durumumda. Onu nasıl yapıcaz? Kimse ne olduğunu bilmiyor.
    Ben ilk düştüğü an aldım.Size de hayırlı olsun bunun bir de lite olan daha ucuz modeli vardı acaba farkı neydi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asy06

İzmir e gelsin de yavaş işlesin, ben gider alırım. Ama İngiltere 'de yavaş işliyor benim durumumda. Onu nasıl yapıcaz? Kimse ne olduğunu bilmiyor.

Ordaki takip sistemine guvenme. Kac kere farkli ulkelerde gorunen kargom teslim edildi bana. Ozellikle amazon.de ise hic guvenme takibine.

• quote:

Orijinalden alıntı: retha

44 numara skechers iş ayakkabısı ihtiyacı olan varsa dip fiyat

Skechers for Work Men's Conroe Searcy Work Shoe, Gray, 10.5 M UShttps://www.amazon.com/dp/B01B5OC4C6/ref=cm_sw_r_cp_api_V7KaAbKHA3DE0

Fiyat güzel ancak slip rezistant modeli kaygan zeminler için .

genelde türkiyede kullanılan iş ayakkabıları ucu metal olandır, o skechersda steel safety shoes olarak geçiyor

https://m.media-amazon.com/images/S/aplus-media/sota/6a2b11c2-1187-41d7-a4a7-61aba6c5e798._SL220__.jpg

• bu ram fiyatları düşmeyecek galiba geçen sene kasımda 80-90 dolar olan ramler 180 dolara satılıyor şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 8 Kasım 2017; 12:3:46 >
  • Amazon.fr den garanti paracard ile alışverişlerde sıkıntı cıkıyormu acaba? deneyen varmı?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.