Şimdi Ara

TR hesaplar için marketplace açıldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Games on demand de 37 oyun var.Oyun listesinde ise 95 oyun var.Bence bu iyi bir başlangıç.Zamanlaoyun sayısı artacaktır.Şimdi ss ekleyemiyorum.Belki yarın bir iki tane ekleyebilirm.Görmek isteyenler http://marketplace.xbox.com/tr-TR ye baksınlar.

• Hesap aktarımı yapabiliyormuyuz ingiltere & türkiye ?
  • Türkiye'den indirilmeyen Halo Reach , Saints Row 2 , Skate 2 vb. gibi oyunlar sanıyorum artık region lock vermeyecek.Bu çok güzel bir şey.Umarım bu region lock tamamen ortadan kalkarda elimizde ki region lock veren kodları kullanırız.
  • Oyunlar yalnız hep MSP ile satılıyor
    Bu durum hep böylemi olur. Benim açımdan daha iyi ama fiyat karşılaştırması yaptığımızda ne sonuç çıkaro nu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Türkiye'den indirilmeyen Halo Reach , Saints Row 2 , Skate 2 vb. gibi oyunlar sanıyorum artık region lock vermeyecek.Bu çok güzel bir şey.Umarım bu region lock tamamen ortadan kalkarda elimizde ki region lock veren kodları kullanırız.

Region Lock hatası veren oyunlar için VPN kullanabilirsin Engin. US ve UK için ücretsiz VPN servisleri var.
  • Hayırlısı olsun şu migrate i de getirseler de geçsek artık Türkiye hesaplarına
  • Oyun sayısı düne göre arttı.3oyun daha eklendi.EKlenen oyunar:gears of war 3,darksiders 2 ve call of duty elite
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu aralar livedan bişi almayın yılbaşı ayağına deli indirimler başlar bikaç hafta içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

şu aralar livedan bişi almayın yılbaşı ayağına deli indirimler başlar bikaç hafta içinde

Haklıdınız hocam.Bende o indirimlerden nasiplenmeyi planlıyorum
  • Yav beyler ben ne zaman xbox.com a girsem japonca oluyor ama google chrome çeviriyor. Çevirisi de çeviri olsa bari. Nasıl türkçeye alabilirim siteyi.

Edit: yaptım gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1279 -- 13 Kasım 2012; 19:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Türkiye'den indirilmeyen Halo Reach , Saints Row 2 , Skate 2 vb. gibi oyunlar sanıyorum artık region lock vermeyecek.Bu çok güzel bir şey.Umarım bu region lock tamamen ortadan kalkarda elimizde ki region lock veren kodları kullanırız.

Region Lock hatası veren oyunlar için VPN kullanabilirsin Engin. US ve UK için ücretsiz VPN servisleri var.

Abi var ama herkesin imkanı olamıyor işte.Umarım bu rezalet giderilir çıkış tarihinden sonra.

• Cok iyi oldu. İleride daha iyi olacak inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 kasımda mı geliyo şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.