Şimdi Ara

TR GOLD DIA PLAT Lowların ve trollerin listesi 'güncel 29.07.2014'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onları takımda görünce direk çıkarsınız.2-3 lp neyse verin çıkın çünkü haketten kötülerin isimlerini vericem.

Şuan gold plat arası insanlarla duo giriyorum o yüzden genelde takıma plat gold geliyor.O noobların isimlerini burada yazmaya başlıyorum.

Merak etmeyin kirlilik yapmayacağım gerçekten lowları yazıcam mesala tf de içeri w atan tris gibi.Yada adamlar baron keserken base atan jungle gibi.

Siz yazamayın çünkü gereken özeni göstermeyebilirsiniz insanların hakları yenmesin.Ben gerçekten low %100 boostlanmışların isimlerini yazıcam.

Eğer konuda kendi nickinizi görürseniz açıklamaya değiştirtebilirsiniz.

Beni görünce direk dodge atabilirsiniz.Bazılarının içi rahatlar.

EDIT:
    quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Arkadaşlar mesajları okuyun kötü oynayanı eklemediğimi belirttim aynı mesajları atıp durmayın.

Bana güvenmek zorun değilsiniz.Tercih meselesidir ama ben bariz olan birşeyi size aktarıyorum.

2-7 yasuo eklemedim son oyunumda çünkü adam kötü oynadı low değil.

İçeriye w atan trisin ne için içeriye w attığını bilecek kadar oynadım bu oyunu.Üstelik bunu 1-7 tris yapıyorsa.Kısaca size low hareketler yapanları yazıcam skoruna göre yazmicam emin olabilirsiniz.

Elom arttığı için palt dia arasını yazıcam bundan sonra.

GOLD 1 Brutalkiller24 (Trisle içeriye w atmak lanede vayneye 5 kill vermek taşınabilecek bir tip değil hatta tip bile değil kendisi.)

PLAT 2 MAN Ruthless (Oynayışında pek problem yok taşınabilir ama durduk yere throwlayabilir oyunu vasatta olsa iş görüyor yani kısaca kişilikte problemli bir arkadaş)

PLAT 3 Hakan Destici (Tipik feeder lanede counter yedirdi bana ama 5 6 kill vermekten 9 dakkada kule vermekten çekinmedi.)

GOLD 1 Weaponon (Standart low troll arası birşey çok fazla üstünde durulacak biri değil)

PLAT 1 Eazy NWA (Pick sırasına uymayan takıma duo jungle yaptıran troll kafalının teki.Yaşıda max 13 14 tür diye düşünüyorum)

PLAT 5 HaccaN26 (Ağır feeder karşıma çıktığında 6 7 kill verdi.Sonra bizim takıma düştü yine 7 kill falan verdi 20 sur üstelik 12 yaşında olabilir.)

GOLD 3 Maaster9876 (Bilerek feedleyen hastalıklı bir kişilik.Önde olduğumuz alacağımız oyunu feedleyerek verdi speed alıp base cıkışında direk adamlara koşup ölen tiplerden.)

PLAT 4 DeathFighteRr (Talon'la LB yi ölmüne feedledi.Feedlemesi bir yana çok saçma bir oyun tarzı var.Umursuzca dalıp ölmeler falan standart troll noob karışımı bir yaratık.)

GOLD 1 GPF DarkMystery (Botta acayip bir feed tufanı vardı.Zaten oyuna girmeden durduk yere size oyun aldırmicam sizin aaa ku gibi şeyler söyledi.Oyunda feedlesede topladık biraz ama kendisi hiç bir tf ye katılmadığı için yine verdik oyunu.Yaşı max 12 14 arası)

PLAT 5 NV CapOdiCaPi (Oyuna girerken pick sırasını beklemeyip trolledi.)

Gold 1 Bok Eresbos (Oyuna girerken jungle verin yoksa troll dedi.Ve dediğinide yaptı.Diğer jungle ormana gitmedi bu yüzden, ama kendisi 1-6 udyr oynayıp Atatürke falan küfür ederek oyunu bitirdi.Büyük ihtimalle ailesinden yeteri eğitimi alamamış cahil bir ailenin çocuğu.Şu oyunda ilk defa bir troll feedere acıdığımı söyleyebilirim.O yüzden bu sefer komik tarifler yok.)

GOLD 1 AnaIcı (Standart bilerek feedleyen ergen, okullar kapandığı için bunlar gibisini sık sık göreceğiz.Nicki ı ile arkadaşlar)

PLAT 4 WingsOfDarkness (Bazen iyi oynuyor bazen kötü.Bu arkadaşı gördüğünüzde pohpohlamaya çalışın iyi oynayıp size oyun kazandırabilir.Ha bide kankisi var o berbat nickten anlarsınız.Kısaca bu arkadaş bi iyi bi kötü.)

PLAT 3 Blacqd3ath (Arkadaş liseli bence, nedenini sorarasanız %5 canı varken ryzenin önünde farm almaya çalıştı sonra bi flasha öldü.Direk jungleye ana avrat sövdü.Bende birader ölmek için bekleyip jungleye laf etme o canla junglede gelse ölürdün dedim banada bastı küfürü.Zaten ağır flame yüzünden bizde çuvalladık oyunu verdik.Tüm takım berbattık zaten görünce direk dodge atmanız gerekenlerden.)

GOLD 3 Nyugen (Oyuna girerken mid seçili olmasına rağmen tf aldı.Üstelik birde ad runelerle girdi.0 raoming yaptı.Kısaca toxic player tanımını karşılıyor.Büyük ihtimalle kormozomlarından birinde sıkıntı var.)

PLAT 4 HeavySpider (LB gördüğü an ahri alıp kilitledi.Üstüne 1 tane dahi adam gibi skill shoot atmadı bildiğiniz üzere lanede ölümüne feedledi.Direk dodge atılacak tipten ciddi anlamda yeteneksiz oyuncu.)

PLAT 4 B000000 (Bir insan hayatında ilk defa bir champi deneyecekken rankedde denermi? Evet bu arkadaş denedi.2-8 ile oyunu bitirdi oyun başında hangisini fulliyim falan dedi.Ultiyi falan adam gibi kullanmasını bile bilmiyordu.Kısaca yine beyin damarlarından bir kaçı eksik saygı duyamasakta acıdığımız bir arkadaşımız.Oyun içinde bana birde hangisine dalayım demesi yokmu orası yaralıyor insanı, analar neler doğuruyor sayın seyiriciler.)

PLAT 4 xDeaTHeaLDeR (2 3 tane bilerek kill verdi.Supportuna flame yaptı diğer lanelere gidip bilerek kill verdi kule altında bekledi falan takım op olunca oyuna döndü direk dodge atılacak sorunlu bir arkadaş.)

PLAT 4 Nixie Phoenix (Bu haftanın en ergen ismi bu yaptıklarının tek nedeni treshin 2 3 dakika geç girmesi.Adama kimse küfür bile etmedi.Kesin ama kesin dodge listinize ekleyin hem ruhen hemde bedenen engelli olduğu aşıkar bir arkadaşımız.Ben küçük bir delikten sızarak dünyaya geldiğini düşünüyorum.Bu ergenin ailesine tek sözüm kaliteli "şapka" kullanın lütfen

DIA 5 Rm Reelom (Dia 5 e boostlanmış gibi.Lanede ahiri ilah etti akali ile.Presi jarvan ise 2-13 gitti.Tek gidip ahriye devamlı öldü.Kesinlikle dodge lisetenize alın.)

DIA 5 Calcio (Lanede küfür kıyamet üstüne feed.Flame ve ap shen kasma tecrübesi.Adam shene rabadon girdi.Haftanın sızıntısı ilan ediyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 29 Temmuz 2014; 5:38:59 >

• Kendim var mıyım diye bakmaya geldim, yokmuşum gidebilirim.
  • Niye sana inanalım
  • dia yazmışsın ama ben göremedim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Kendim var mıyım diye bakmaya geldim, yokmuşum gidebilirim.

Aynen
  • böyle bir konu ben de açmayı planlıyordum 1000 e yakın bloklu vardır , ama tınlanmaz kimse de inanmaz bunların cidden troll olduğuna

bu arada kendi adım var mı diye baktım okumadım bile
  • elo tavan arkadaşın ondandır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevecen69
  • Yemin ederim aynı konuyu açıcaktım

• Bence saçma bir konu yani trolldür senin oyununda troller adam diger oyunda çok iyi oynar hani havasında degildir veya kendi mevkisinde oynamıyordur olabilcek şeyler bunlar

• Kendimi aradım .

• LCA Salamander plat 2 27 dkda iriye 16 kill verdi
  • MaXSiMuS60 bu adam plat sürekli afk kalmakla tehdit edip saçma sapan speller ve herolarla giriyor.Feedlemesi de cabası
  • Alphonse Elric lux alıp bilerek feedleyip bilerek afk kaldı ezerek kazanabileceğimiz oyunu kaybettik
  • Belkide sen lowsun
  • niye yazık o kadar emek vereyim bunu gibi orospu cocugunun teki gelip bütün emeğimin içine etsin yok öyle yağma
  • Senin demenle lowmu olunuyor
  • keşke isim alsaydım bi gold 3 jax vardı 20 dakikada 37 farm yapmıştı.

ha birde ondan önceki maçta da feedlemişti ben gene jungledım.
    chat ekranında küfür edip durdu. ben sadece "bu maçı taşımazsam neyim" dedim ve girdim
    vi ile 12 2 gibi bir skorla karşıma takıma sur verdirttim. adama yazacaktım kim lowmuş gördün mü diye de anında çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 28 Temmuz 2014; 0:33:14 >
  • Rytech Wh LoL kendi hesabım flamerim oyununuzda görürseniz mute atin feedleme gibi bir sıkıntım olmaz.

• Sizin verdiğiniz nickleri yazmıyorum arkadaşlar.SAdece kendi şahit olduklarımı yazıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.