Şimdi Ara

TR GG Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanmayacak derecede lag var oyundan düşün çıkan belli değil aman diyeyim ranked girmeyin

• Aldığımız maç gitti bütün takım düşüp durduk oyun boyunca
  • TR serverıyla ilgili değil 3 arkadaş westte oynuyoduk üçümüz de sık sık ve aynı anlarda dc yiyip durduk. TT net trollüyor
  • 2 3 gündür bu böyle zaten ya
  • Tr gg oldu ne demek? Ben gg'yi good game demek diye biliyorum acaba yanlışmı biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 5 Haziran 2013; 2:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Tr gg oldu ne demek? Ben gg'yi good game demek diye biliyorum acaba yanlışmı biliyorum

gg, bi anlık yenilirken filan verdiğin bi tepki haline geliyo oyunda. o yüzden çok kullanmaktan dile dolanması normal :p

yalnız ben west'teyim ve sıkıntı orada da var, 30-40 saniyelik lag + oyundan düşmeler filan var. az kalsın oyunu fırlatıyoduk karşıya ama becerdik yenebilmeyi. bu gece ranked yalan, boşuna ihtimal vermeyin. olayların da türkiye'de sınırlı olduğunu düşünüyorum. her zamanki alt yapı eksikliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasengingultekin

quote:

Tr gg oldu ne demek? Ben gg'yi good game demek diye biliyorum acaba yanlışmı biliyorum

gg, bi anlık yenilirken filan verdiğin bi tepki haline geliyo oyunda. o yüzden çok kullanmaktan dile dolanması normal :p

yalnız ben west'teyim ve sıkıntı orada da var, 30-40 saniyelik lag + oyundan düşmeler filan var. az kalsın oyunu fırlatıyoduk karşıya ama becerdik yenebilmeyi. bu gece ranked yalan, boşuna ihtimal vermeyin. olayların da türkiye'de sınırlı olduğunu düşünüyorum. her zamanki alt yapı eksikliği.

Çok saçma herşeye gg denilmesi ve sinir bozucu bana göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum tr bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunun dili, ne ben sana kullan diyebilirim; ne de sen bana bi yasak koyabilirsin. evrensel bi şey, çok takılma yani
  • superonline kullanıyorum sorun bendede mevcut, ben bu olayı ülkede olan olaylara bağlıyorum . bazı sitelere girerkende sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

superonline kullanıyorum sorun bendede mevcut, ben bu olayı ülkede olan olaylara bağlıyorum . bazı sitelere girerkende sorun yaşıyorum.

benim de aklıma geldi ama "aşırı kullanım" diye düşündüm. kasıtlı olarak yapacaklarını sanmıyorum. hee şüphelenirim o ayrı :D adamlar çiçeğimize toprağımıza göz dikmiş; internetimizi mi alamayacaklar...
  • baktım lol oynanmıyor haxball a girdim ordaki adamlarda sorun yok bende devam ediyor ne iş anlamadım
  • quote:

bende onu gothe geldi ( ressam anladin sen) olarak cevirdim

• Adama kule altı aptın 50 hp si kalınca dc oldu.Adamı alamadım bide üzerine öldüm orada.Böyle bir şans yok ya.
  • 2 3 gundur boyle ben girmeye korkuyorum artik

• quote:

güle güle

gitti arkasından el sallıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

TR serverıyla ilgili değil 3 arkadaş westte oynuyoduk üçümüz de sık sık ve aynı anlarda dc yiyip durduk. TT net trollüyor

adam knightci dc denir la ?

ne demek dc nedir? disconnect in kısaltılmasıdır ve bağlantı kopması demektir ayrıca lolde çok kullanılır ve ne olmuş knight oynadıysa? laf olsun diye post atmayın şuraya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sen cok yanlis gelmissin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

TR serverıyla ilgili değil 3 arkadaş westte oynuyoduk üçümüz de sık sık ve aynı anlarda dc yiyip durduk. TT net trollüyor

adam knightci dc denir la ?

Disconnect demek KO ile alakası yok genel terimdir herkes der TR'de bilmezler.
  • Arada sırada ping 900lere uçuyor
  • Olsun olsun 20 ip boost bizede gelir belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.