Şimdi Ara

TR elo hell placement maçları günlük [10/7 yaptım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR de elo hell placement maçları günlüğüm beyler , hesap silver 3 bitirdi sezon 3 ü

ÖZET: SON MAÇLARDA BEN DE KÖTÜ OYNADIM , GELEN TAKIMLAR BENDEN DE BERBATTI ANCA SÖVDÜLER , SONUÇ OLARAK 10/7 İLE TAMAMLADIM GOLD IV ATTI MORALİM BOZULDU ÇOK , MAÇLARA İSTEYEN LOL KİNG DEN BAKABİLİR
    1. maç

oyunun 13/0 filandım sonra 5e tek filan girip feedledim biraz doğru dürüst 2 kombata girdik , vayne pentakill attı sonuç gg easy

2. maç

2. oyunda win baya juke filan yaptım kazandık . kha zix e herkes sövüyodu ama adama üzüldüm biraz

3.maç

yine win , unofficial penta

4. maç

botlane de thresh smite aldı fena ezildiler , karşımda da nasus vardı baya zorlandım ama sonradan ezdim adamı ve kazanmasını bildik

5. oyun

kötü oynadım ama takımda ki jinx diamond idi taşıdı oyunu

6. oyun

yine aynı jinx geldi , oyun başında biraz tartışdık adamla dedim kardeşim önce ki oyun kötü oynadım k.bakma filan dedim adam ağır flame yaptı , ama sonra herkes oyuna döndü , kazandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 18 Ocak 2014; 22:54:48 >

• daha yeni attı patch i
  • bekliyoruz :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TR elo hell placement maçları günlük [10/7 yaptım]

oyunun 13/0 filandım sonra 5e tek filan girip feedledim biraz doğru dürüst 2 kombata girdik , vayne pentakill attı sonuç gg easy
  •  TR elo hell placement maçları günlük [10/7 yaptım]

2. oyunda win baya juke filan yaptım kazandık . kha zix e herkes sövüyodu ama adama üzüldüm biraz
  • 2/2'de daha doğru olur başlık için. 2/0 yenilmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

2/2'de daha doğru olur başlık için. 2/0 yenilmiş gibi.

haklısın dostum değiştiriyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    khazix se vahşi hydra kasıp o oyunu alıyorsanız karşı takımın halini düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 17 Ocak 2014; 16:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

khazix se vahşi hydra kasıp o oyunu alıyorsanız karşı takımın halini düşünemiyorum

• Oyunlarını kapayıp ismini açık tutmak da ayrı bir kafa.
  • quote:

sen ne alıyosun kardeş , öndeyim diye oyunu iplemeyip dizdim rasgele
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

sen ne alıyosun kardeş , öndeyim diye oyunu iplemeyip dizdim rasgele

Khazix ve hydra yanlış bir seçim değil bakma sen, yerinde olsam daha erken g.a çıkmaya bakardım zaten çok yüksek bir damagein var.
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    zaten kanasusamış almışsın vahşi hydra almana gerek yoktu onun yerine muromana alsan daha iş görür birde en son iteme donmuş balyoz çık daha rahat oyun kazanırsın
  • quote:

zaten kanasusamış almışsın vahşi hydra almana gerek yoktu onun yerine muromana alsan daha iş görür birde en son iteme donmuş balyoz çık daha rahat oyun kazanırsın

khanın amacı teq atmak onun için ne kadar ad o kadar iyi dalga geçmeye çalışmışsın ama rezil olmuşsun
  • quote:

sen kimseye build tavsiyesi verme.
  • kha ya ad kasılmaz zırh delme kasılır bilmiyorsan internete kha build yaz öğren
  • quote:

Alınıyor dostum çok ta güzel oluyor
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    ok siz gidin khaya vahşi hydra kasın inş derecelide karşıma gelirsiniz
  • quote:

kha ya ad kasılmaz zırh delme kasılır bilmiyorsan internete kha build yaz öğren

sen hala ölmedinmi kha zırh delme olarak son fısıltı ve karabalta yetiyor sen hala neyin kafasındasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Oyunlarını kapayıp ismini açık tutmak da ayrı bir kafa.

onlar eski maçlar yani konuyla ilgili değil diye karaladım . saklamak için değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.