Şimdi Ara

TR destek benimle dalga geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi bazilari onlar bizim için çok ugrasiyorlar diyorlar, neymis sabahtan aksama kime yetiseceklermis ondan bazen alintiliyorlarmis. Yorumu siz verin artik.

Iste attigim saçma mesaj ve gelen cevap.

Ben orada dalga geçiyorum, bana gelmis önerilerin için tesekkür ederim diyor.
    Üstüne tekrar böyle öneriler göndermeni rica ediyorum diyor. Hadi onu da geçtik okumazsin anlarim da, okumadan bunu üst düzey yöneticilere iletiyorum demek ne demek ya

HAKSIZ PARA KAZANIYORLAR. yüzlerine de söyledim, konuyu degistirdiler.[Pardon okumadilar ki, direk ben xxx sonra yine iletisime geçebilirsin benimle dedi.]

ben hepsinden olmasa da(bir tanesi vardi hatirlamiyorum) çogundan sikayetçiyim, direk riot sirket çalisanlarina elimde yaklasik 9-10 tane ss var alakasiz cevap içeren onlari yollayip sikyet etmek istiyorum. Direkt olarak üst düzey yönetici ile nasil konusabilirim ? Bunlari gene kendilerine mi sikayet edicez.

EDIT : BURDA OLAY BENIM YAZDIGIM SEY DEGIL ARKADASLAR YADA ONLAR SABHATAN AKSAMA KADAR YORULUP ONDAN DOLAYI ALINTI CEVAP ATMIYORLAR, HIÇ OKUMUYORLAR... EN GEÇ 3 GÜN SONRASINA WEST, EAST VE NA'DAKI SUPPORTLARIN DA BU DURUMA NE CEVAP VERICEKLERINI GÖSTERECEGIM UMARIM ONUDA GÖRDÜKTEN SONRA, HALA BU TR DESTEK EKIBINI SAVUNMAZSINIZ. EMEK HARCAMADAN PARA KAZANIYORLAR.

Edit 2 : Bu mesaji sabah gönderdi aksam degil, yorgunlar napicaklardi sohbetini geçelim

Simdi adam buna birde mantikli cevap vermesini bekliyordun diyenler okumadigini kanitliyim size..,

Ayni seyi tekrar gönderdim bu sefer okumus, ve baska bir mesaj göndermis. Artik susabilirsiniz.

Bu arada iyileri de var, geçen gün bir tanesi 1 gün geç cevap verdi diye özür dilemişti
    Bazıları iyi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 26 Ağustos 2013; 20:26:48 >

• nereye şikayet edebilirim ben bunları bir oylu yok mu?

elimde ki tüm ss leri görseniz gülme krizine girersiniz,
  • Tamam RIOT TR ofisi rezil hiç çalışmıyorlar verdikleri kararlar falan felaket derecede kötü ama senin sitem ettiğin konu hakkında TR ofisinin yapabileceği birşey olduğunu düşünmüyorum sonuçta nerf & buff yeni şampiyon vs. nin TR çalışanlarıyla hiç bir alakası yok.
  • Eu forumlarına koyman yeterli olacaktır.Bunu toplu bir şekilde yaparsak Riot Türkiye ofisini kapattırabiliriz.
  • Aynı ticket üzerinden bir daha yaz okurlar, ilkinde hep otomatik cevap veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

Tamam RIOT TR ofisi rezil hiç çalışmıyorlar verdikleri kararlar falan felaket derecede kötü ama senin sitem ettiğin konu hakkında TR ofisinin yapabileceği birşey olduğunu düşünmüyorum sonuçta nerf & buff yeni şampiyon vs. nin TR çalışanlarıyla hiç bir alakası yok.

iyide ben ondan bahsetmiyorum ki

haksız para kazanıyorlar sabahtan akşama gereksiz gereksiz cevap atıyorlar, bunlar maaş'ta alıyor. Ama iş yok.

@Kasede; olmadı ofisi basarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 24 Ağustos 2013; 20:49:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamam RIOT TR ofisi rezil hiç çalışmıyorlar verdikleri kararlar falan felaket derecede kötü ama senin sitem ettiğin konu hakkında TR ofisinin yapabileceği birşey olduğunu düşünmüyorum sonuçta nerf & buff yeni şampiyon vs. nin TR çalışanlarıyla hiç bir alakası yok.

Adam ondan şikayetçi değil ki. O saçma mesaja verdikleri cevaptan şikayetçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Adam ondan şikayetçi değil ki. O saçma mesaja verdikleri cevaptan şikayetçi.

Aynen öyle hocam, o değil ilgili ekibe iletiyorum diyor.Onuda geçtik bize böyle düşünceleri atmayı sürdür demez mi

• Riot tr yi hangi adam kurdu biri söyleyebilirmi adını? Yanlış kişiye küfür etmeyelim sonra. Böyle boş beleş para kazanan elemanları çok arayıp buldu galiba yada tanıdıklarını çalıştırıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş biraz empati yap günde yüzlerce mesaj geliyo sana bilgisayar başında gözlerin ağrıyo sonra senîn gibi evde müsait yerlerini kaşıyarak biri böyle saçma bi mesaj atıyo sen ne yaparsın küfür etsen edemezsin IQ sunu yüzüne vursan olmaz adamlarda copy paste yapıyo haklılar

• Aldığın cevabı savunmuyorum ama sen attığın bu mesaja nasıl bir cevap bekliyordun ?
  • Q'su ile ilgili önerin OP'miş
  • Super ya benim de 5 kez rp istedim 5 ide ayni cevaplar editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: klamaxim

kardeş biraz empati yap günde yüzlerce mesaj geliyo sana bilgisayar başında gözlerin ağrıyo sonra senîn gibi evde müsait yerlerini kaşıyarak biri böyle saçma bi mesaj atıyo sen ne yaparsın küfür etsen edemezsin IQ sunu yüzüne vursan olmaz adamlarda copy paste yapıyo haklılar

hayır haklı değiller, o bu işi yaparak para kazanıyor. pardon. yapmayarak para kazanıyor. hiç bir şeye emek vermeden haksız kazanç sağlıyorlar.

Bana bunların gibi maaş vericekler, bırak alıntı yapmayı daha ayrıntılı ayrıntılı yarım saat mesaj yazarım sırf yardımcı olmak için. Unutmayın bu işi bedavaya yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

Eu forumlarına koyman yeterli olacaktır.Bunu toplu bir şekilde yaparsak Riot Türkiye ofisini kapattırabiliriz.

Ondan sonra TR Sunucusu JoyGame'e verilir oh olur mis olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

Aldığın cevabı savunmuyorum ama sen attığın bu mesaja nasıl bir cevap bekliyordun ?

attığım bu mesaj ile alakası yok hâla anlamıyorsunuz. Yada sizde riot çalışanlarısınız anlamıyorum sizi gerçekten.

Ben bu mesajı dh'ye koymak için adamlara olta attım. Onlar da oltaya geldiler. Özellikle böyle bir şey yazdım. Ayrıca adam gibi bir şey yazarsan da, okumadan alıntılıyorlar. Ve bu iş için maaş alıyorlar, ben destek ekibine canım sıkıldı beni eğlendirin diye mesaj bile atsam bana komik video göndermek zorunda, çünkü bu işi yaparak para kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

kardeş biraz empati yap günde yüzlerce mesaj geliyo sana bilgisayar başında gözlerin ağrıyo sonra senîn gibi evde müsait yerlerini kaşıyarak biri böyle saçma bi mesaj atıyo sen ne yaparsın küfür etsen edemezsin IQ sunu yüzüne vursan olmaz adamlarda copy paste yapıyo haklılar

hayır haklı değiller, o bu işi yaparak para kazanıyor. pardon. yapmayarak para kazanıyor. hiç bir şeye emek vermeden haksız kazanç sağlıyorlar.

Bana bunların gibi maaş vericekler, bırak alıntı yapmayı daha ayrıntılı ayrıntılı yarım saat mesaj yazarım sırf yardımcı olmak için. Unutmayın bu işi bedavaya yapmıyorlar.

sen bana şunu söyle adamlar senin bu mesajına ne yazsın cevabı olmayan bi mesaj atmışsın he bunun dışında adamlar zaten belli kurallar dahilinde haraket ediyo adam seninle sohbet mi etsin, ne bekliyosun yani onu merak ediyorum.

• Ulan ne güldüm be
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genjii

quote:

sen bana şunu söyle adamlar senin bu mesajına ne yazsın cevabı olmayan bi mesaj atmışsın he bunun dışında adamlar zaten belli kurallar dahilinde haraket ediyo adam seninle sohbet mi etsin, ne bekliyosun yani onu merak ediyorum.

Şimdiye kadar hiç hakaret etmedim forumda ama, sizde zeka geriliği mi var ?

hayır anlamıyorsunuz bir türlü, cevabı olan mesaj yada olmayan mesaj farketmez, bu adam bu yazıyı okumuyor.
    Üstüne ilgili ekibe iletiyorum diyor. Sonra sen bu yazıyı okumadın değil mi? Haksız para kazanıyorsunuz alıntılayarak diyince, cevap vermiyor. hayır kardeşim ben burada hakkımı vererek para kazanıyorum demiyor, konuyu değiştirip sonra yine benle görüşebilirsin diyor.

Biz çok gördü Na yada Eu daki destek ekiplerini, bir ss vardı ben 3 iade hakkımı kullandım, demin de bir skin aldım ancak beğenmedim bunu geri alın hiç memnun değilim diyordu. 1 saat sonra mesaj gelmiş hemen geri alıyoruz diye. Onu da geçtik gerçekten yazılanları okumuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 24 Ağustos 2013; 21:15:57 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.