Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar harbi kendinizi ve en önemlisi benide geriyorsunuz

ya süreçler tahminidir kesin degil ve + 450000 cihazdan bahsediyoruz dünya çapında boru degil yani! siz yatıp kalkıp duva edin böyle bir şans elde ettimiz için
    sabır sabır ve birdaha sabır kendinizde biliyorsunuz geveyde tam hikaye olmuş durumda hani ozamanları bana küfür edenler konuşsun şimdi görelim boylarınızı beyler

Neyse kimseye kırmayım şimdi.

elimde sihirli degnek yok şıp yapıp acayım üstelik 2 gün pascalya tatili sizde biliyorsunuz!

burdan haber verecem size merak etmeyin mail atarım telefonla ulaşırım o anki duruma baglı olarak hareket ederim

saygılarımla ve lütfen ilanımı gereksiz sorularla falan filanlarla kirletmiyelim sorusu olan bana pm atar veya telefon ile ulaşır 05422596181

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tamer abi bizim sabırsızlığımız acılcak mı acılmıyacak mı diye o kadar umutlandık birde acılmazsa o tlf kırarım artık sinirden sonucta herkes ticaret le uraşan insanlarız halden ve aksamaları anlarız bugüne kadar da anladık sesimizi cıkarmadık işin kötü tarafı ne biliyormusun ben pc başına gecmezdim şimdi 30 dk da bir bişeyler varmı diye kontrol eder oldum bu bir sitem değil yalnış anlama burdaki tüm arkadaşlarımın ortak düşünceleri dir saygılar ........
  • yokmu daha cihazı açılan 2,5 gün oldu.. bi Allah ın kulu yokmu ya..
  • bende dun sureci baslattim dr brain araciligi ile 25 is gunu bekleyelim bakalm sonu hayirli olur insallah .... Acilana kadar geveyle devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 10 Nisan 2012; 14:56:31 >
  • Evet bizim kontratlı cihazlar Dr.Brain'in elinden öper :) Kontratsız olanlar şanslı bedavaya açabilecekler cihazları. (AT&T) olanlar yanlışlık olmasın

P.S. : Bu arada cihaz off contract imiş chat yaptım hemen açtılar şimdi :) 35 iş günü beklemiştim Tamer Bey açacak diye, zaten bana verdiği süre 27 iş günü idi. Büyük dertten kurtulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 18 Nisan 2012; 1:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

Evet bizim kontratlı cihazlar Dr.Brain'in elinden öper :) Kontratsız olanlar şanslı bedavaya açabilecekler cihazları. (AT&T) olanlar yanlışlık olmasın

dediğinden kim bişey anladı acaba. Kontratlı kontratsız ne demek. :)
  • iyi güzelde şimdi 145 $ verdik biz Dr.Brain arkadaşa , normalde bu işlem ücretsiz mi yapılıyor ben cihazı direk apple storedan almıştım içinden AT&T sim kart vardı ...Bu cihazlar kontratlı mı oluyor kontratsız mı ...

yani kısacası ücreti boşuna mı verdik kendimiz de açıtırabiliyor muyuz aydınlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 10 Nisan 2012; 23:30:34 >
  • 14.ne kadar herkese donucem dedi dr brain bakalım!!!sürec uzadıkca uzuyor
  • Arkadaşlar ben bu sürecin en başından beri olaya en çok inanan kişilerin başında geliyordum. Dr. Brain in açtığı diğer telefonlar ve AT&T leri düşündüm hep umut vardı içimde. Ama 8*10 nisan dendi ve ayın 11 i. Hadi bizi geçtim, Dünya'da hç bir gelişme yok açılan cihazlara dair. umudum her dakika azalıyor. Günde belki 30 defa bakıyorum ama konuda en ufak değişiklik yok malesef.

Artık anneme telefonunu vermek istiyorum. Aylardır onun telefonunu ben kullanıyorum. Hepsini geçtim, kadın bende daha umutlu. Gidip aldık ama hevesimiz kursağımızda kaldı malesef. Br de ufak çocuğunu teselli eder gibi annem her sabah telefon açar der. Olur oğlum üzülme, bak 27 gün demişler falan diyor. Ama artık bilemiyorum.. Olacaksa olsun beklemekten bıktım. 3 gün kullanabildim.

Biri olacak ya da olmayacak desin parasında bile değilim. Sadece telefonumu istiyorum ben..
  • valla benim de umudum kalmadı artık alay konusu olduk cevremde dr.brain de bi acıklama yapmıyor
  • Son aradığımda 8,9,10,11 demisti bugün olumlu yada olumsuz bir yanıt bekliyoruz Dr.
  • bu gün aradığımda mart ın 5 ine kadar kayıt yaptıran cihazların bu cumaya kadar açılacağını söyledi.. dediğine göre yaklaşık 80 kadar kişinin cihazı aktif hale gelmiş.. benim anlamadığım bu 80 kişiden bir kişisi bile mi aramızda olmaz.. artık tek bir umudum kaldı o da cumaya..
  • 02 Mart'da 100€ havale ettim, 25-27 iş günü dendi
    süre doldu, arayan soran yok

Dr.Brain PM'lere de telefona cevap vermiyor,
    bir de şimdi şu AT&T'yi arayarak bedava açtırma muhabbeti çıktı

durum can sıkıcı

olacak mı olmayacak mı onu bile bilemiyoruz
  • hepimizi teker teker armasına gerek yok telefonu acılan arkadasların ısımlerini sitede yayınlasın ya da kendı sitesinde yayınlasın işlemleri de anlatsın.hem biz rahat ederiz hem kendisi

arkadaşın dedıgı gıbı sımdı de ucretsız acılma muhabbeti başladı

süreç mide bulandırmaya başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zrk72

02 Mart'da 100€ havale ettim, 25-27 iş günü dendi

durum can sıkıcı

aynı tarihte bende havalesini yaptım, ama aramak istemiyorum kalpler kırılmasın diye. Bence en azından bize yöntemi sölesin biz kendimiz deneyelim yoksa böle beklemekle olmaz. Yoksa ben paramı geri isteyip att 'den ücretsiz açtırmaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

durum can sıkıcı

aynı tarihte bende havalesini yaptım, ama aramak istemiyorum kalpler kırılmasın diye. Bence en azından bize yöntemi sölesin biz kendimiz deneyelim yoksa böle beklemekle olmaz. Yoksa ben paramı geri isteyip att 'den ücretsiz açtırmaya çalışacağım

. Aynı dusuncedeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

durum can sıkıcı

Bende 1 aydır bekliyorum nerdeyse hiçbir ses Seda yok , arıyoruz beyefendiyi haftasonu rahatsız etmeyin aile hayatım var benimde diyerek yüzümüze kapatıyor telefonu. Ücret iadesi istedim onada bir net cevap yok, bosuna bekliyoruz bence . Paramizi kurtarabilirsek iyi ...

• valla millet 4 5 günde actırmış telefonlarını bizim dr brain 1.5 aydır daha actıramadı bi de kendisine unlock aleminin kralı diyor kral buysa halimiz duman
    eyyy Dr Brain nerelerdesin neden sesin solugun cıkmıyor

cumaya kadar actıramasan bari paralarımızı iade et malum ögrenci adamız paraya ihtiyacımız var
  • Forumda millet çatır çatır unlock yapıyor
  • telefonlar açılacak mı birşey lütfen dr. brain
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.