Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

at&t acıklaması bugün artık kendileri unlock yapıcaklarmış kesin bilgi yani acılmama ihtimali yok

Kaynak gösterebilirmisin ?

http://9to5mac.com/2012/04/06/in-response-to-rising-number-of-complaints-att-is-unlocking-iphones/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beklediğimiz kar oldu
  • quote:

quote:

quote:

at&t acıklaması bugün artık kendileri unlock yapıcaklarmış kesin bilgi yani acılmama ihtimali yok

http://9to5mac.com/2012/04/06/in-response-to-rising-number-of-complaints-att-is-unlocking-iphones/

helboy hem kaynak göster diyorsun hem kendin veriyon kaynağı :) bende vereyim bu arkadaş güvenilir biridir bu diyorsa doğrudur...

http://www.mmcn.org/iphone/mujde-atat-sim-kilitli-cihazlar-artik-aciliyor.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

helboy hem kaynak göster diyorsun hem kendin veriyon kaynağı :) bende vereyim bu arkadaş güvenilir biridir bu diyorsa doğrudur...

http://www.mmcn.org/iphone/mujde-atat-sim-kilitli-cihazlar-artik-aciliyor.html

:) sorma iPhone kafayı yedirdi bize aciilmazsa böyle devam eder

• No-contrat ve contrati bitenleri ucretsiz aciyor yalniz devam ediyorsa bir para almıyormuş bizim akibetimiz ne olucak şimdi
  • acılır inşallah
  • model numarası:MC603DN OPERATÖRÜ : TELEKOM(D) almanyadan alınmadır.. :) telefon iphone 4 dür .. bu telefonu açabilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar bizm ve benim saten farklı birşey yapmıyorum!
    Kontratı bitmeyen yani penalty of contract olan cihazları acıyoruz yani anlaşmaya göre cıkan cezayı ödüyoruz ve cihazların kontratını bitiriyoruz
    Bunu yapmanız için içerde adamınız olması lazım cünkü bazı bilgiler saglanması gerekiyor!
    yani sizin anlicanız dilden diyem: kim aldı numarası ne kimlikbilgileri ne onları saglarsanız kendinzde haledersiniz

umarım anlatabildim yani kısaca biz sanki cıhazın ilk sahibi gibi davranıp (bilgiler elimizde mevcut oluyor) ATT den kontratı bitirip cezayi ödeyip sizlere FU yapıyorum.
    Tabii arkamızda saglam oluyor bu arada yoksa havagazı alırız

bu arada bazı cihazlar Barred oluyor onlara malesef müdale edemiyorum şuan

olar içinde çözüm yaratacam şuan pazarlıktayım kafanıza takmayın DrBrain haleder bu işi

boşuna bana unlockalemin kralı dememişler.

güvenen arkadaşlar sagolsun güvenmiyenlerde tabii.

+

kusura bakmayın biraz geç cevap vermekteyim saglık nedenile merak etmeyin geç olsa bile herkese cevap yazıyorum!

saygılarımla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

Arkadaşlar bizm ve benim saten farklı birşey yapmıyorum!
    Kontratı bitmeyen yani penalty of contract olan cihazları acıyoruz yani anlaşmaya göre cıkan cezayı ödüyoruz ve cihazların kontratını bitiriyoruz
    Bunu yapmanız için içerde adamınız olması lazım cünkü bazı bilgiler saglanması gerekiyor!
    yani sizin anlicanız dilden diyem: kim aldı numarası ne kimlikbilgileri ne onları saglarsanız kendinzde haledersiniz

umarım anlatabildim yani kısaca biz sanki cıhazın ilk sahibi gibi davranıp (bilgiler elimizde mevcut oluyor) ATT den kontratı bitirip cezayi ödeyip sizlere FU yapıyorum.
    Tabii arkamızda saglam oluyor bu arada yoksa havagazı alırız

bu arada bazı cihazlar Barred oluyor onlara malesef müdale edemiyorum şuan

olar içinde çözüm yaratacam şuan pazarlıktayım kafanıza takmayın DrBrain haleder bu işi

boşuna bana unlockalemin kralı dememişler.

güvenen arkadaşlar sagolsun güvenmiyenlerde tabii.

+

kusura bakmayın biraz geç cevap vermekteyim saglık nedenile merak etmeyin geç olsa bile herkese cevap yazıyorum!

saygılarımla

Tamer Abi, sana güveniyoruz telefonlarımız, imeilerimiz,umutlarımız emin ellerde kesinlikle şüphemiz yok.

Ancak bir an evvel haber bekliyoruz sabırsızız:) Sen ki unlockların doktorusun bize güzel haberler ver.

• Hiç şuan açılan cihaz oldumu ?? yada aşağı yukari ne zaman kesin bi sonuc aliriz??
  • Sonunda Nisan 8 geldi hadi artık açılsın su tlf

• quote:

Sonunda Nisan 8 geldi hadi artık açılsın su tlf

8 nisan buyuk gun
  • Keske acsalarda kurtulsak, acmaz ki bunlar
  • Dr Brain 3 gün önce listeler gelmeye başladı diye yazmış ama hale ses seda yokk...Bize ne zaman dönmeye başlayacaksın Dr Brain??? 27 gün dediniz sonra 27 iş günü oldu hala bekliyoruz detaylı bi açıklama yaparmısınız????
  • Cihaz dfu modda,elim Yes tuşunda seni bekliyorum Dr.

• quote:

Cihaz dfu modda,elim Yes tuşunda seni bekliyorum Dr.

aynen dr.
  • Evet Dr.Brain

artık bir haber bekliyoruz.

bu arada burdan mı haber vereceksin yoksa telefona mesaj falan mı atacaksın.nasıl haberimiz olacak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsfath

http://www.cnet.com/8301-17918_1-57410586-85/at-ts-iphones-free-at-last/?tag=cnetRiver

Hacı abi ne diyor burada ?
  • Tmam tamer abi sende haklisin ama bizim de artık sabrımız kalmadı şimdi 9 U oldu artık açılsın cihaz
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.