Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüm fuzuli vefuzuli olmayan pm ler cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Bu ayın 27 gelmek bilmedi daha ne kadar bekleriz acaba açılan tlf varmı bilgi verebilirmisiniZ
  • orange avusturyada gelisme var mi ?
  • Tamer beyin belirttiği gibi 25,27 ""İŞ"" gunü arkadaslar biz acele ettik tatilleri çıkarırsak Nisan'ın 8,9,10 günlerimde ilk girilen AT&T imei lerinin açılmasını bekliyorum dedi tamer bey (Dr.brain) 10 gün daha sabır isallah...son
    Olarak geri sayım mekanizmasını başlatıyorum ( 9 NİSAN Pazartesi açılmasını umuyorum )sonnnn 13 gün
  • evet arkadaşlar benden haber gelen arkadaşlar kusura bakmasın cıhazları acılmicak ve benden haber gelmiyen arkadaşlar cileniz bitecek dedim günde

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

evet arkadaşlar benden haber gelen arkadaşlar kusura bakmasın cıhazları acılmicak ve benden haber gelmiyen arkadaşlar cileniz bitecek dedim günde

inş sabırsızlıkla bekliyoruz..
  • tahmin edebiliyorum

• Telefondan hizli irtibat felan demissin ancak 2 defa aramama ragmen 1.sinde telefonu acmadigin gibi 2.sinde de mesgule dusurdun 4 saat"e yakin olmasina ragmen geri donuste yapmadin,bakmayacagin telefonu foruma koymamani oneririm sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukvtec

Telefondan hizli irtibat felan demissin ancak 2 defa aramama ragmen 1.sinde telefonu acmadigin gibi 2.sinde de mesgule dusurdun 4 saat"e yakin olmasina ragmen geri donuste yapmadin,bakmayacagin telefonu foruma koymamani oneririm sana.

haklısın günde 100 kişi arıyor herkese nasıl cevap verecem birdaha ararsın olur biter neyse ulaşmak isteyen ulaşır öyle yada böyle

• bende hep çekinerek arıyorum kendisini :D
    ama saolsun saatlerce bile konustugumuz oldu cok ılgili ve anlayışlı. teşekkür ederim her fırsatta
  • Dr.Brain işini yapıyor, arkadaşımda 1 adet iphone 4 vardı Vodafone UK yanılmıyorsam, yaklaşık 3-5 gün içerisinde açılmasını sağladı. Cihaz oldukça temiz ama kilitliydi şimdi bir sorun kalmadı şuanda kullanıyorum :)

Şüphelenenler varsa içi rahat olsun zaten yapabileceklerini yazmış. Teşekkürler hakkını yememek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuz1i -- 30 Mart 2012; 9:18:10 >
  • sagol dostum sorun degil şüpelenmek iyidir.
    şüpelenen arkadaşlarada anlayış göstermek lazım sonucta sanal ortam kimin ne oldu belli degil

tek diyecem şimdiye kadar burda actım cihazlardan hepsinden referans alsaydım şu forumun içinde en fazla referans olan kişi ben olurdum

• Dr. sana referans vermek icin can atiyorum :)
  • Dr. ben de Fransa'ya karşı bi zafer kazandığın anda referansa hazırım
  • açılsın artık ya göbeğim çatladı
  • Arkadaşlar ve Tamer abi toplu soruyorum bunu :D

Ben 2 mart da parayı yatırdım. size sorduğumda 4 ünde işleme başladık dediniz. bugün ayın 30 u. Yani 4 + 27 = 31 ine kadar olması gerekiyor. Ama her dakika stresim artıyor. Şimdi 100 cihaz açılır benimki kalır diye.. Bende öyle bir şans var malesef..

Telefonu açılan var mı bir gelişme var mı bi içime su serpin :)
  • artık mutlu haber bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

Arkadaşlar ve Tamer abi toplu soruyorum bunu :D

Ben 2 mart da parayı yatırdım. size sorduğumda 4 ünde işleme başladık dediniz. bugün ayın 30 u. Yani 4 + 27 = 31 ine kadar olması gerekiyor. Ama her dakika stresim artıyor. Şimdi 100 cihaz açılır benimki kalır diye.. Bende öyle bir şans var malesef..

Telefonu açılan var mı bir gelişme var mı bi içime su serpin :)

dosstum herkese dedim gibi 25-27 iş günü sürüyor!
    4. girdiysem seninkini ayın 5. başlamıştır süreç buda ayın 8-12 sine denk gelir tarih olarak.

tabi herkes sabırsız ama şimdiden müjde vereyim sizlere. Benden mesaj (cihaın iptal para iade) almıyan arkadaşların tüm cihazları kabul olmuştur sadece işlemin bitmesini bekliyoruz! Umarım busefer herkes ne demek istedimi anlamıştır

• Tamer bey kolay gelsin ayın 2 sinde listeye girenlerdenim bende att için.
    benim sormak istediğim benim cihazım sürekli pcye bağlı durmakta ara ara çıkartıp takıyorum deişik bir uyarı gelirse diye. sonuçta daha erken olma ihtimali vardır diye yalnız sürüm olarak 5.0.1 de halen cihaz bu şekilde olduğunda kesinlikle unlock gerçekleşmiyecekse boşa tak çıkar yapmayım sizden gelecek habere göre cihazı yükseltip o şekilde deneyim. Şimdiden cevap için teşekkür ederim. saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.