iktane sipariş verdim bende bir tane İsviçre orange birtanede ATT bakalım beklemedeyiz :)
İsviçre 24 saat olmadan açıldı arkadaşlar :) ATT için beklemedeyiz. Arkadaş çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim.
isviçre orange tam bir rekor oldu haddi bunu biri kırsın 15 saate acıldı boşuna doktor dememişler bana. ammada övdüm kendimi kusura bakmayın rekor kırdımda mütiş seviniyorum bir anda kaptırıyorum kendimi.
isviçre orange tam bir rekor oldu haddi bunu biri kırsın 15 saate acıldı boşuna doktor dememişler bana. ammada övdüm kendimi kusura bakmayın rekor kırdımda mütiş seviniyorum bir anda kaptırıyorum kendimi.
o2 ingilterede rekorumu kırdım 28 saat
gülle gülle kullanın
saygılarımla
hadi bakalım şimdi sıra bizde o zaman tamer abi at&t leri bekliyoruz artık topu sana attık beklemedeyiz. ayrıca 1 arkadaşda att cihazını actırmak istiyor sana yönlendirdim ama tele cevap vermemişsin tamer abi.
Dostum hepsini girdik ve başka sipariş almıyorum ATT için normal operatörlere devam + rekorlarımı kıracam yine
ben at&t li bir iphone kullanıcısı olarak telforyou dan sana odeme yapmıştım sende 7 mart tarihinde son posta girildi unlock sureci basladı diye cevap vermiştin.
bu server kapanma olayı bizi etkiler mi?
birde bu olay neden 25-27 işgunu suruyor bunu biraz açıklayabilirsen herkes için bir aydınlanma olabilir.
teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Brain
Dostum hepsini girdik ve başka sipariş almıyorum ATT için normal operatörlere devam + rekorlarımı kıracam yine
ee artık ATT için rekor kırmanı bekliyoruz tamer abi
madem tek tek bütün rtekorları kırıyorsun sıra ATT de demektir o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: homanchero
Dr. Brain forumlarda soyle bir link dolasıyor at&t serverlarının kapandığına dair:
ben at&t li bir iphone kullanıcısı olarak telforyou dan sana odeme yapmıştım sende 7 mart tarihinde son posta girildi unlock sureci basladı diye cevap vermiştin.
bu server kapanma olayı bizi etkiler mi?
birde bu olay neden 25-27 işgunu suruyor bunu biraz açıklayabilirsen herkes için bir aydınlanma olabilir.
teşekkürler..
kusura bakmayın çindeyım geç cevap veriyorum.
hayır sizi etkilemez ve ATT incini topunu araştırıyor ondan uzun sürüyor.
Hacı abi nerdesin gelmedinmi çin den,5gun kaldı artık açıldığı gün benim için milad olacak
Tamer Abi Merhaba,
iphone 4s AT&T kontratım kasım ayında bitiyor. Senin AT&T serverlarına girdiğin ımeı lerde kontrata göre mi açılıyor. Yoksa parayı bastırana mı o konuda bizi aydınlatmanızı rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ecagli
Tamer Abi Merhaba,
iphone 4s AT&T kontratım kasım ayında bitiyor. Senin AT&T serverlarına girdiğin ımeı lerde kontrata göre mi açılıyor. Yoksa parayı bastırana mı o konuda bizi aydınlatmanızı rica ederim.
KONTRATLA ALAKASI YOK.
ATT ler hakkında gelişme yokmu ?
Tamer bey Çin'de hafta sonuna gelir isallah dört gözle kendisinden gelecek haberleri bekliyoruz
Bulgaristan globul firmasından gelen iphone 4s unlock yapabiliyormusunuz ?