Bildirim
TR de küfür Edeni Buldum İfşa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o değilde bi tane ekle khanjui vardı ne oldu ona sahi aklıma geldi nedense (: -
Merdiven altı internet cafemi orası nasıl bişeydir dostum. Allahtan klavye ile yazmıyor. Sesli bir şekilde flame küfür ediyor. Oyunda felan etmiyor. Belkide ediyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: By_DoMiNo
Merdiven altı internet cafemi orası nasıl bişeydir dostum. Allahtan klavye ile yazmıyor. Sesli bir şekilde flame küfür ediyor. Oyunda felan etmiyor. Belkide ediyor?
İnternet kafe değil bildiğin batakhane. -
Bu videoyu sen mi çektin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Brian Clough
Bu videoyu sen mi çektin ?
Hayır. -
rezalet ya valla rezalet -
Videoyu çekeninde bunlardan farkı yok bence. Sinirlenmemesi gerektiğini bunun bir oyun olduğunu söyleyeceğine trolle diyor -
Küfür edeni değil küfür etmeyeni bulman mesele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hey gidi türk gençliği merdivenaltı internet kafelerde ömürlerini çürütüyorlar bizim zamanımızda top diye bişey wardı şimdi unuttular mı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: SpReaDeR
Hey gidi türk gençliği merdivenaltı internet kafelerde ömürlerini çürütüyorlar bizim zamanımızda top diye bişey wardı şimdi unuttular mı acaba
WaRDıYsA tMM qHaRdéShiM ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X