Şimdi Ara

TR de İlk W850i Flash Tema Yükleme Ses Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk önce Bu işlemden Yapan Kişi sorumludur işlem denendi ve çalışıyor %100

ilk önce setoll2 cid 51-52 programını indirip rarından dışarı çıkarın

Setoll2 cid51-cid52 burdan indirin

http://rapid+share.com/files/50059673/setool2_cid_51_cid52.rar.html

sonra pc nizde Usb driverler kurulu olacaktır gerekli usb driver setoll programının içinde mevcuttur usb driveri pc nize kurun sonra telefonunuzu Kapatın C tuşuna basarak usb kablonuza bağlayın yeni Donanım bulundu uyarısı çıkacaktır karşınıza Otamatik yükle deyip Telefonu Pc ye Tanıtın

Sonraki işlemler

Setoll programını açın Model Bölümünden W850 Seçin Bu Önemli Yanlış Model seçmeyin

sonra Aşağıda verdiğim TPA.zip Dosyasını misc File Bölümüne seçin

http://www.speedyshare.com/336559918.html

Her şey Aşağıdaki resimdeki Gibi İse Flash Butonuna Tıklayıp Telefonu kapalı Şekilde C tuşuna basarak USb Kablosuna bağlayın

İşlem Tamadır İşlem 1.5 dakika sürüyor Setoll programının

sol penceresinde Elapsed Second yazısını Görünce İşlem Tamamdır

Telefonu Açın Aşağıdaki Linkten Thm Tema Dosyalarını İndirip Telefondaki Diğer Temalarınızın Olduğu Klasöre Atıp Uygulayın

Tamamdır

THm Tema Dosyalar Burdan İndir

http://rapid+share.com/files/50060589/BY-Orochi-THM-TEMA-DOSYALAR.rar.html

temaların rar şifresi :www.mobil-forum.com

Bu işlemde Bana Yardımlarından Dolayı parasomnia isimli Arkdaşıma çok Teşekkür Ederim bende W850i Olmadığı İçin Kendi telefonunda Bu işlemleri denemiştir

Ve işte Extra Flash Menulu W850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 21 Ağustos 2007; 16:52:34 >

• ilk önce Bu işlemden Yapan Kişi sorumludur işlem denendi ve çalışıyor %100

ilk önce setoll2 cid 51-52 programını indirip rarından dışarı çıkarın

Setoll2 cid51-cid52 burdan indirin

http://rapid+share.com/files/50059673/setool2_cid_51_cid52.rar.html

sonra pc nizde Usb driverler kurulu olacaktır gerekli usb driver setoll programının içinde mevcuttur usb driveri pc nize kurun sonra telefonunuzu Kapatın C tuşuna basarak usb kablonuza bağlayın yeni Donanım bulundu uyarısı çıkacaktır karşınıza Otamatik yükle deyip Telefonu Pc ye Tanıtın

Sonraki işlemler

Setoll programını açın Model Bölümünden W850 Seçin Bu Önemli Yanlış Model seçmeyin

sonra Aşağıda verdiğim İFS.zip Dosyasını misc File Bölümüne seçin
    İfs.zip
    http://www.speedyshare.com/785115214.html

Her şey Aşağıdaki resimdeki Gibi İse Flash Butonuna Tıklayıp Telefonu kapalı Şekilde C tuşuna basarak USb Kablosuna bağlayın

İşlem Tamadır İşlem 40 saniye sürüyor Setoll programının

sol penceresinde Elapsed Second yazısını Görünce İşlem Tamamdır

Bu işlemde Bana Yardımlarından Dolayı parasomnia isimli Arkdaşıma çok Teşekkür Ederim bende W850i Olmadığı İçin Kendi telefonunda Bu işlemleri denemiştir

Not:

Sesi Beğenmeyip ORGİNAL sesi yüklemek isteyenler aşağıdaki linkteki dosyayı indirip yukardaki aynı işlemi yaparlarsa ses orginale döner

Orginal ACOUSTİC

http://rapid+share.com/files/50061678/IFS.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 21 Ağustos 2007; 16:56:22 >

• Se-Orochi.
    Gerçekten tebrik edilecek insansın. Foruma sayende yenilikler geliyor özellikle cihazı kullanan arkadaşların seveceği türden.
    W810i'de arkaplanı kamera yapmandan sonra bu da güzel oldu.
    Devamını diliyorum
  • sağolasın kardeşim bundan sonraki eylemimde K790i ses Artırma olacaktır
    ayrıca k790i menu değiştirme tamamlandı çalışıyor onuda konu olarak açacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 21 Ağustos 2007; 17:05:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

sağolasın kardeşim bundan sonraki eylemimde K790i ses Artırma olacaktır

Bir öneride bulunsam.
    Dorumun blog özelliğini aktive etseniz de bu konularınızı bloglarınıza ekleseniz. Hem aranılan zaman daha çabuk bulunur.
    Profilinizden blog sayfanızı oluşturabiliyorsunuz.
    Daha sonra açtığınız konularda avatarınızın altındaki ikonlardan konunuzu blogunuza ekleyebiliyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Bir öneride bulunsam.
    Dorumun blog özelliğini aktive etseniz de bu konularınızı bloglarınıza ekleseniz. Hem aranılan zaman daha çabuk bulunur.
    Daha sonra açtığınız konularda avatarınızın altındaki ikonlardan konunuzu blogunuza ekleyebiliyorsunuz

konularım diğer sitelerdede yayınlanıyor o nedenle kaybolmaz kolay kolay

• Kardeş bi sakin bak bişi olacakta forum sensiz kalacak die korku sardı

Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaturk -- 21 Ağustos 2007; 17:24:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Bir öneride bulunsam.

konularım diğer sitelerdede yayınlanıyor o nedenle kaybolmaz kolay kolay

Hayır. Bu forumdan arandığında blog sayfanıza girip daha kolay bulabilmek amacı ile

• valla helal olsun guzel calısma(lar) basarılarınızın devamını dilerim
  • orochi abi başarılarının devamını diliyorum... bu arada W810i yide unutma haaa
  • tahminimce bu olay w200 e de olurda programda swf uzantılı dosyaları nereye yerleştirdin....
    bi ayrıntılı bilgi istiyorum
  • Benim anlamadığım hoparlör sesimi yükseliyor yoksa kulaklıkmı? siz denemişsinizdir..seste bozulma oluyormu?
  • ikiside yükseliyor hem hoparlor hem kulaklık
  • BEN YANLIŞLIKLA BUNU K750İ DENEDİM. LİSTEDE VAR DİYE AMA ŞİMDİ TELEFON HİÇBİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR. YÜKLENEN PROGRAMIN SADECE W850 İÇİN OLDUĞU SONRADAN AKLIMA GELDİ. SİZCE TEL. DÜZELTME İMKANIM VARMI? YOKSA SERVİSİN YOLUMU GÖZÜKTÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

BEN YANLIŞLIKLA BUNU K750İ DENEDİM. LİSTEDE VAR DİYE AMA ŞİMDİ TELEFON HİÇBİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR. YÜKLENEN PROGRAMIN SADECE W850 İÇİN OLDUĞU SONRADAN AKLIMA GELDİ. SİZCE TEL. DÜZELTME İMKANIM VARMI? YOKSA SERVİSİN YOLUMU GÖZÜKTÜ

hocam teline yazılım atarsan düzelir garaanti veririm serwisle fln uğraşma eğer yazılım atmayı bilirsen yap olur açılacaktır
  • Se-Orochi seni tebrik ediyorum gerçekten ilkler hep senden geliyor.bu ses yükseltme olayı w610i de olurmu acaba? w610i flash başlığına gelişmeleri yazarsan seviniriz.
  • bende uyguladım ama kulaklıgım yok deneyemiyorum...çok sagolun ugraşlar için hepinize teşekkür ederim
  • Bende denedim ama beceremedim heralde... Sırayla şu işlemleri yaptım;

1-) Setool2lt programını indirip, rar'dan dışarıya çıkarttım...
    2-) Telefonla birlikte gelen CD'nin içindeki programları kurdum (belki gerekli deildi ama...)
    3-) Teli ''C'' tuşuna basarak USB kablosuna bağladım ve PC'ye tanıttım...
    4-) TPA dosyasını ndirdim...
    5-) Setool2lt programını açıp ''W850''yi seçtim ve ''TPA''yı ekledim...
    6-) Telefonu USB'den çıkartıp tekrar kapattım...
    7-) Setool2lt programındaki Flash'a basarak sonrada telefonuda ''C'' tuşuna basıp USB'ye bağladım...
    8-) 1,5 dakikadan çok daha fazla (5-10 dakika) bekledim... Ama herhangi bişey olmadı.. Setool2lt programının alt kısmındaki bardan sürekli yeşil çizgi geçti... Herhangi bir ''Elapsed Second'' yazısı çıkmadı hiç...

Nerde yanlış yaptım acaba? Bu ''pc nizde Usb driverler kurulu olacaktır'' denmiş, ondamı bi eksiklik var???

• quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

BEN YANLIŞLIKLA BUNU K750İ DENEDİM. LİSTEDE VAR DİYE AMA ŞİMDİ TELEFON HİÇBİR ŞEKİLDE AÇILMIYOR. YÜKLENEN PROGRAMIN SADECE W850 İÇİN OLDUĞU SONRADAN AKLIMA GELDİ. SİZCE TEL. DÜZELTME İMKANIM VARMI? YOKSA SERVİSİN YOLUMU GÖZÜKTÜ

hocam teline yazılım atarsan düzelir garaanti veririm serwisle fln uğraşma eğer yazılım atmayı bilirsen yap olur açılacaktır

YANLIZ TEL 3 AYLIK VE BİLG. TAKTIĞIMDA BİLE HİÇ BELİRTİ YOK! O HALDE NASIL YAZILIM YÜKLENİR BİLMİYORUM. GARANTİSİ VAR ZATEN HEPSİBURADA.COM ALMIŞTIM
  • sony ericsson update service (seus)yazılımının son sürümünü linkten indir ve kur yazılımın söyleiği adımları aynen uygula senin tel listede görünmüyor oradan herhangi bir tel seç ve ilerle program telefonu otomatik olarak tanır.not:programın çalıştırdığında tel kapalı ve usb kablosu bağlı olmayacak.
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.