Şimdi Ara

TR de eşi yok, 5GB RAM, 128GB SSD, 3G, Core2 9400, dokunmati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TR de eşi yok, 5GB RAM, 128GB SSD, 3G, Core2 9400, dokunmati
    TR de eşi yok, çok çok uygun fiyata veriyorum..

Önce tanıtım yazısına bakalım, sonra özelliklere..

Dell yeni ürünü dokunmatik ekranlı Tablet PC'si Dell Latitude XT2'yi duyurdu.

Dell Latitude XT2, özellikleri ve tasarımıyla göz dolduruyor. Dell Latitude XT2'de; çevrilebilir 12.1 inch 1,280 x 800 Multitouch dokunmatik ekran (EM stylus ilede kullanılabilinir), Montevina yonga seti (chipset) ile birlikte 1.4GHz Intel Core 2 Duo ULV SU9400 işlemci, GMA 4500MHD grafik ve 5GB'a kadar DDR3 1066MHz hafıza gibi özellikler bulunmakta.

1.7 x 8.7 x 1.1 inch (29.7 x 22.1 x 2.8 cm) boyutlarındaki, 3.62lbs (1.6kg) ağırlığındaki ve 4 cell pili bulunan bu yeni tablet PC'de depolama olarak 128GB mobility SSD kullanılmış. Batarya yaklaşık 3-3.5 saat kullanım süresi saglamakta.

üç adet USB 2.0 portu, Firewire, gigabit ethernet, audio in/out, VGA, 54mm ExpressCard ve SD slotları, WiFi a/g/n ve WWAN seçeneğide Dell Latitude XT2'nin diğer özellikleri arasında.

Dell Latitude XT2 Tablet PC'nin yurt dışı için çıkış fiyatı 2,399$ olarak açıklandı.

cihazın kısa tanıtım videosu için:http://youtu.be/x5yaZYgxI1U

Şimdi kısaca genel özelliklere geçelim,

Intel Core2 9400 çift çekirdek işlemci

5 GB RAM

128 GB SSD drive

Dahili 3G modül, sim kartınızı takıp nete girebilirsiniz.

12.1" Çoklu dokunmatik, capasitive ekran 1280x800 pixel

Dahili Kamera,

Parmak izi okuyucu

Kalem ile el yazısı, resim çizme vs

1.6 Kilo agırlık

2.5 -3 saat civarı batarya süresi

Cihaz son derece temiz olup en ufak bir çiziği kırıgı vs yoktur. Yurtdışı fiyatı 2300 dolar civarıdır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Peki sizin fiyat nedir ben göremedim galiba
  • yeni bi ilan sistemi çıkmış sanalpazara da koyuyo galiba ilk defa gordum ondan yaptım ama.. bende şu şekilde görünüyor, sizde nasıl gorunuyor bilmiyorum ama

Cihaz son derece temiz olup en ufak bir çiziği kırıgı vs yoktur. Yurtdışı fiyatı 2300 dolar civarıdır.
    Fiyat
    : 1250,00 TL
    Teklifler
    : Henüz Teklif Yok
    Miktar
    : 1
    Satılan Miktar
    : 0
    Sıfır Ürün
    : Hayır
    Garantisi Var
    : Hayır
    Satıldığı Şehir
    : İstanbul,Kadıköy
    Kargo Ücreti
    : Alıcı Öder
    Kargo Şirketi
    : Yurtiçi Kargo
    İlan Durum
    : Satışa Açık

Edit: Mobil sürümde görünmüyor fiyat, 1250 düşünüyorum ciddi alıcılarla gorusulebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eralpt -- 18 Ocak 2012; 1:05:52 >
  • Mükemmel ürün isyanlarda oldugum nadir anlardan biri şuan.
  • kaç para kargo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.