Şimdi Ara

Tr'de Bilerek İngilizce Konuşma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir deneyin beyler cidden çok zevkli oluyor. Adamlar senin hakkında objektif yorumlar yapıyor falan. :D

• Demek sende o ı am from.. la başlayıp kendini yabancı olarak tanıtan ergenlerdesin. Welcome to my blocklıst
  • Böyle yapanı çok gördüm. Genelde oyunu bilmeyen, sadece kendi söylediklerinin doğru olduğunu zanneden, kafasına göre oynayan, durmadan flame yapan ve takımına oyunu kaybettiren tipler oluyor.
  • I am from yazmıyorum. sadece support adc ve all mid falann o tarz şeyleri yazıyorum bi yerden sonra anlıyorlar zaten
  • Geçence gördüm biri''İ don't speak türkish'' yazmıştı.
  • Amaç ?
  • Belki Alman'dır. VUNDEBAHHH.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımınla düzgün bir iletişimin varsa %90 kazanırsın %99 o oyundan daha çok zevk alırsın.Facebook onaylı bi dene bence.
  • Bende şikayet edeceksin sandım. Öyle ergenlere gerçekten çok sinir oluyorum. Ne yaptıklarını sanıyorlar anlamıyorum doğrusu. Dediğin şey ise çok saçma. Sanki Türkçe konuşunca oyuncular sana küfür etmeye başlıyorlar sırf ''Türk'' olduğun için.
  • ben direk öyle tiplere sövüyorum zaten sövünce başlıyorlar hemen türkçe küfür etmeye
  • Demek sende onlardansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ölü taklidi yapıyorum senin gibilerine sonrası tabii kendiliğinden geliyor.
  • kendini pratik yapıyorum diyerek savunanlarda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

ben direk öyle tiplere sövüyorum zaten sövünce başlıyorlar hemen türkçe küfür etmeye

+1
  • demek o sendin
  • Takimda birisi ingilizce konusuyor diye tum oyun ingilizce konustum o da anlasin diye oyun sonu iyi oyundu yazinca kufrettiler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ı am from , MİD , Şeklinde yazıp Yabancı ayağına yatan sendin demek.
  • Ben de yapıyorum çok güzel oluyor.
  • biraz önce bi varus vardı ap rünle girmiş oyunda full atak speed kastı 0/10 oynadı oyun sonu 99 ad vardı lvl 11 idi karşı taraf hep 17-18.
    umarım onlardan biri değilsindir bi de ranked
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

biraz önce bi varus vardı ap rünle girmiş oyunda full atak speed kastı 0/10 oynadı oyun sonu 99 ad vardı lvl 11 idi karşı taraf hep 17-18.
    umarım onlardan biri değilsindir bi de ranked

Varus'um yok. :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.