Şimdi Ara

TR ÇÖKTÜ YİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunum dondu ve otomatik olarak oyundan attı

• Bende bu fps niye azdı diyodum

ip boost istiyorum
  • Terbiyesizlik iyice aldı yürüdü Riot ta oyundan atmalar falan.
  • Server Allah'a emanet.
  • oyun sonu sorun oluştu hayalet oyun diye bir bela varmış o oluşmuş aldığım win sayılmadı ticket attım 2 gündür bekliyorum server allaha emanet zaten ne düzgün banlama yapıyolar nede adam gibi oyuncuya destek veriyolar
  • Şimdi ticket attım weste dönmek istiyorum diye .Yeter artık ya.Her oyun leaver,afk,küfür ve bunları yargılayan bir sistemin olmaması durumu çok daha kötüye itiyor.Sunucunun her hafta muhakkak çökmesi ve lag sorunlarından bahsetmiyorum bile.
    İster arkadaşın ile gir, ister gold ol ister platin fark etmiyor bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 8 Mayıs 2013; 18:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Şimdi ticket attım weste dönmek istiyorum diye .Yeter artık ya.Her oyun leaver,afk,küfür ve bunları yargılayan bir sistemin olmaması durumu çok daha kötüye itiyor.Sunucunun her hafta muhakkak çökmesi ve lag sorunlarından bahsetmiyorum bile.

güzel taktik
    sana gelen cevap
    git rp çek geç özet tabiki bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaRéé

quote:

Şimdi ticket attım weste dönmek istiyorum diye .Yeter artık ya.Her oyun leaver,afk,küfür ve bunları yargılayan bir sistemin olmaması durumu çok daha kötüye itiyor.Sunucunun her hafta muhakkak çökmesi ve lag sorunlarından bahsetmiyorum bile.

güzel taktik
    sana gelen cevap

Muhtemelen onu diyecekler ama 1 arkadaşım ücretsiz geçmişti.Fakat TR'den EuW'ye mi yoksa EuW'den TR'ye emin değilim ama geçmişti.İşin aslı bu kadar dandik bir sunucuda oynayıp da para yatırasım gelmiyor gerçekten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvaRéé

quote:

güzel taktik
    sana gelen cevap

Muhtemelen onu diyecekler ama 1 arkadaşım ücretsiz geçmişti.Fakat TR'den EuW'ye mi yoksa EuW'den TR'ye emin değilim ama geçmişti.İşin aslı bu kadar dandik bir sunucuda oynayıp da para yatırasım gelmiyor gerçekten.

euw dan geçmiştir tr ye geçişler açık olduğu için

• Riot'a b*k atmadan önce Speedtest'te bir hız testi yapın derim zira TTNET'te şuan sorun var. Bırakın oyunu, 2 - 3 saattir Youtube'da 240p bile donmadan izlenmiyor.
  • oyun çok iyi şu an
  • alıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Riot'a b*k atmadan önce Speedtest'te bir hız testi yapın derim zira TTNET'te şuan sorun var. Bırakın oyunu, 2 - 3 saattir Youtube'da 240p bile donmadan izlenmiyor.

TTNET zaten genel olarak sorunlu.Fakat sunucu çökmeleri ve oyun içi ani lag sorunlarının TTNET veya diğer sağlayıcılardan kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum.Hem öyle bir durum olduğu anda speedtest yapıyorum.
    Bu da şu an yaptığım test:
     TR ÇÖKTÜ YİNE

• yine çöktü
  • Şuan bende undefined yazıyor sizde de öyle mi ?
  • oyun çöktüğü anda dotaya girdim.problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Riot.

• umarım çöker de kurtuluruz
  • Deprem olmadı ki kardeş niye çöksün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.