Çavuş
12 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Beyler Trade offer yapmak ısteyen Ulaşsın PS3 PSN:Bigbrothers97
Evet beyler soru başlıkta
Bugün hesabımı açtığım hesapta 2920 rp vardı biri hediye göndermiş olamaz çünkü oyunu açtığımda arkadaşınız rp falan göndermiştir diye birşey çıkmadı sizce nasıl geldi bu rp fikirleriniz neler sizin başınaza böyle birşey geldimi ?
http://www.twitch.tv/muratheroxxx88 1 saatliğine yayındayız buyrun beyler
http://www.twitch.tv/muratheroxxx88 1 saatlik yayındayız
Evet beyler texture packten hexxıtı kuruyorum fakat harıtaya gıremıyorum sanırım bır server falan kurmam gerekmıs nasıl yapıcam bunu acıklar ve yardımcı olursanız sevınırım sımdıden teşekkurler
Merhaba arkadaşlar öncelikle foruumda bu konular olduğunu biliyorum ve hemen hemen hepsini okudum fakat benim sorunumla ilgili hiçbirşey yazmıyordu daha pc ye yeni format attım ve bütün driverlar yüklü ses driverınıda yükledim (GALİBA) ama ses gelmiyor yapılabilecek herşeyi yaptım fakat fayda etmedı yaklaşık 2 saatır ugrasıyorum yarımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba beyler ben yaklasık 1 ay önce w8 bir laptop aldım fakat laptopta 15 fps den yukarı çıkmıyo yapılması gereken herşeyi yaptım tavsiye edilen fakat artık bilgisayarın iyi olmadığını düşünmeye başladım PC ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİ

EDİT: CPU ISI 70 DERECE BİRAZ FAZLA GİBİ
Merhaba beyler yeni sezonla birlikte iade hakları geri geliyormuş doğrumu ?
Silver 1 oyuncusuyum yaşım 17 bütün supportlarım var mütevazi olamıcam alistar dışında bütün supportları üst seviyede oynarım ilgilenenler oyun içi ismi TGG Vaderr
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.329 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.