Şimdi Ara

TR Challenger-EUW Dia 1 ADC-Öğretici/Anlatımlı Yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir takip ettiğin bir yayıncı seviyeli küfürsüz anlatımlı yayın yapıyor. Adc öğrenmek güzel seviyeli bir yayın izlemek isteyen arkadaşları yayına bekleriz. Yayınımız Klimalıdır

Linustheafro Kimdir? (twitchinden alıntıdır)
    Merhaba herkese.Ismim Arda veya bana Linus diyede seslenebilirsiniz.1994 doğumluyum.Istanbulda yaşıyorum.Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim.Şimdilik LoL yayınları yapacağım.Daha fazla izleyiciye ulaştığımızda başka oyunlarıda oynamayı düşünüyorum.West Ve TR serverlarında oynuyorum (Çoğunlukla West).Sezon 3 : Elmas 1.Sezon 4:Ustalık/Şampiyonluk aşaması olarak bitirdim.(Normalde şampiyonluk aşamasındaydım fakat eğitimim sebebi ile oyunu bırakmak zorunda kaldım ve ligi ustalık liginde bitirdim.)Asıl oynadığım rol saldırı gücü taşıyıcıs(ADC)dir.Eğer bir sorunuz varsa istediğiniz gibi sorabilirsiniz

Evet şimdilik diyeceklerim bu kadar olumlu olumsuz eleştirilerinizi de buraya yazarsanız sevinirim. Desteklerinizi bekliyorum

Edit: Buyrun linkhttp://www.twitch.tv/linustheafro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-enigma -- 20 Temmuz 2015; 20:35:51 >

• Streamin hayırlı olsun
  • İşiniz gücünüz yoksa izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Streamin hayırlı olsun

benim değil bro :D Kendi streamim olsa yazardım zaten :D
  • Yayının hayırlı olsun kardeş

• OXİ VARKEN TUTMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahmKench

Yayının hayırlı olsun kardeş

Benim değil yayın Dh üyeliği yok ardanın o yüzden ben açtım şu an yayın açık zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şenol Hoca varken tutmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir yayın yapıyor ve küfür dahi etmez arada takip ediyorum
  • Yayın Açık
  • Yayın açık

Edit: salı ve çarşamba günleri yayın fragtisttehttp://www.twitch.tv/fragtist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-enigma -- 21 Temmuz 2015; 22:07:01 >
  • bir aralar severdim fakat izleyenler bilir izleyici sayısı arttıkça değişti.
  • Yayın açık

• yayın açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.