Şimdi Ara

[TR] bedava rp isteyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi yakında bir turnuva var karadeniz bölgesel bilmem ne turnuvası . arkadaşlarla buna katıldık ; fakat hepimiz west de oynuyoruz ; TR'de bulduğumuz 5 hesaptan 2 tanesi vasat ( rune ve champ olarak) , kendi hesabı ile turnuvaya katılmayacak olan varsa hesabıyla katılmamız için bize verebilir. bilindiği üzere rp ödülü var turnuvanın kazananlarına ve kazanılan maç başına , kendi ilimizde iddaalıyız kazanabileceğimizi düşünüyoruz .

hesabını verecek olupda güvenemeycen kişi varsa burda adımız sanımız belli , uzun yıllardır foruma üyeyim , kimseyi kandıracak halim yok .
    referansım : LLoncept

not : merak eden varsa çorum'dayız.

PM lerinizi bekliyoruz

• Verebilirim hangi saatler arasinda olacak 114 champ var 70 de skin olmasi gerek gold4.

Edit lloncept diyince direk verecektim adam 2005 kayitliymis evi arabayida verebilirim yaninda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 27 Kasım 2013; 20:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Verebilirim hangi saatler arasinda olacak 114 champ var 70 de skin olmasi gerek gold4.

Edit lloncept diyince direk verecektim adam 2005 kayitliymis evi arabayida verebilirim yaninda :D

2001 üyeliğine köle olabilirsin yani?
  • 90+champ 8 sayfa rune o kadar da kötü bir hesap değil verebilirim ama ya sonum buharlı ıtü gibi olursa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Verebilirim hangi saatler arasinda olacak 114 champ var 70 de skin olmasi gerek gold4.

turnuva 7-8 aralıkdaymış hocam . tam saatlerin bilmiyorum maalesef , pm aracılığıyla ulaştırabilirsiniz hesap bilgilerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

90+champ 8 sayfa rune o kadar da kötü bir hesap değil verebilirim ama ya sonum buharlı ıtü gibi olursa ?

buharlı ıtu derken neyi kasdettiniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

90+champ 8 sayfa rune o kadar da kötü bir hesap değil verebilirim ama ya sonum buharlı ıtü gibi olursa ?

Farklı ipden hesaplara girildiği için tüm hesaplar banlandı ve turnuvadan atıldılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Westten tr zaten ücretsiz geçiş var. niye üyelik alma çabasındasınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

quote:

Farklı ipden hesaplara girildiği için tüm hesaplar banlandı ve turnuvadan atıldılar

sanım onlar maç içinde hesap değiştirdiği için olmuştu .
    katılım şartlarını okudum , öyle bir madde göremedim :http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2955
    hesabını veren arkadaşlardan turnuvaya 1 hafta kala hesaplarına girmezse risk kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

Westten tr zaten ücretsiz geçiş var. niye üyelik alma çabasındasınız ?

çünkü sadece turnuvaya katılmak istiyoruz sonra westte oynacaz yine , tr den west geri geçiş ücretli ve elo sıfırlanıyor
  • ben güvenip verdim bakalım hayırlısı
  • valla hesaplarınıza bir şey olcağını çok sanmıyorum arkadaşı bayağı tanıyorumda , ben turnuvadan başarılı çıkıp çıkamayacaklarından şüpheliyim diyim
  • İddaaliysaniz kazanip o rp ler ile tekrar weste geri donebilirsiniz neyse..

Hesap paylasimi yasak degilmi turnuvada veya genel olarak.

Sizin yerinizde olsam kendi hesabinizi geciririm,turnuvalar devam edecek tr de.

Son giriln ip kontrolun falan da yapiliyor ama o mac esnasinda farkli ip olmamasi icin galiba

Guvenenleride tebrik etmek lazim ...

Sacma bir istek ve durum oldugunu soylemeden de edemiyecegim kendi fikrimdir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

İddaaliysaniz kazanip o rp ler ile tekrar weste geri donebilirsiniz neyse..

Hesap paylasimi yasak degilmi turnuvada veya genel olarak.

Sizin yerinizde olsam kendi hesabinizi geciririm,turnuvalar devam edecek tr de.

Son giriln ip kontrolun falan da yapiliyor ama o mac esnasinda farkli ip olmamasi icin galiba

Guvenenleride tebrik etmek lazim ...

Sacma bir istek ve durum oldugunu soylemeden de edemiyecegim kendi fikrimdir ...

hesaplara birşey olması düşük bir ihtimal hocam .
    diğer konuya da gelince tr ye geçince hem elo sıfırlandığından , hem de az bi ihtimalde olsa elenme şansımız var , elenirsek geri geçemeyiz , sonuçta karşılaşmalar tek maç üzerinden , ufak bir hata elenmemize sebep olabilir , karşımızdakiler ne kadar zayıf olursa olsun , lol bu sonuçta

• başka var mı beyler verebilecek olan ?
  • quote:

başka var mı beyler verebilecek olan ?

verirsek ne kazanacaktik peki ?

• quote:

quote:

başka var mı beyler verebilecek olan ?

verirsek ne kazanacaktik peki ?

turnuvadan hediye gelen rp
  • hadi veriyorum bakalım umarım pişman olmam...

• Ben verebilirim 60 civarı hero var 4 sayfada rune var

• hesap veren arkadaşlar turnuva günü girip oynarlarsa ban riski var. çünkü tam turnuvadan önce ip değişikliği olduğunu tespit edebiliyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.