Şimdi Ara

TP-WA850RE BAĞLANTI SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wa850re menzil genişletici cihazını kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu fakat 3-4 gündür ping sorunu yaşıyorum hız testi yaptığımda arada 25mbps olurken arada 5-7 arası oluyor. oyun içi ping vb olmasının sebebi de bu sanırım ana modem ile aramda 5-6 metre var tp link menzil genişletici cihazım ile 1 metre(böyle olmasının sebebi tplink cıhazını modem ile evin diğer ucundaki kullanıcı arasında bulundurmak)
    önerilerinizi bekliyorum ben oyun oynayamaz oldum ve gerçekten bu işten sıkıldım lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdenizzz

Arkadaşlar wa850re menzil genişletici cihazını kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu fakat 3-4 gündür ping sorunu yaşıyorum hız testi yaptığımda arada 25mbps olurken arada 5-7 arası oluyor. oyun içi ping vb olmasının sebebi de bu sanırım ana modem ile aramda 5-6 metre var tp link menzil genişletici cihazım ile 1 metre(böyle olmasının sebebi tplink cıhazını modem ile evin diğer ucundaki kullanıcı arasında bulundurmak)
    önerilerinizi bekliyorum ben oyun oynayamaz oldum ve gerçekten bu işten sıkıldım lütfen yardımcı olun

Sayın Melihdenizzz,

Bu noktada en önemli olan kısım cihazın konumlandırması ve ayarların doğru yapılandırılması gerekmektedir.

http://www.kolaykurulum.net/video28 linkinden faydalanarak cihazın ayarlarını doğru bir şekilde yapılandırabilirsiniz.

Bağlantıyı sağlıklı alabilmeniz için sinyal değerinin %40 civarlarında olmasını tavsiye ederiz.

Sorunun devam etmesi durumunda bizimle tekrardan iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
     TP-WA850RE BAĞLANTI SORUNU YARDIM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.