Şimdi Ara

TP link wa5210g RSSI range ayarı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben wa5210g diş ortam wireless alıcısını kurdum sinyali çok iyi alıyorum bağlanırken otomatik ip alıyorum. bağlantı kurulduktan sonra sinyal kısmında Remote RSSI 0 oluyor (dolayısı ile bağlantı kopuyor) 1 dak içerisinde tekrar geliyor ve bu 1 dakikada içinde sürekli tekrar ediyor. altında ise RSSI RANGE ayarı var onu 0 ile 54 arasında değiştirebiliyorum. modem kendisi 30 da ayarlanmiş durumda. ben 30 altına çekince sinyal daha da güçleniyor(ki benim sinyal % 97-100 arası) 30 üstüne çıkartınca sinyal gücü düşüyor. sinyal gücünü sabitlemem için ne yapmam lazım yardimlarınızı yorumlarınızı bekliyorum

TP link wa5210g RSSI range ayarı  ?

• slm üstat bu sinyali kaç metreden alıyorun bendede var ben bir türlü ayarlayamadım ciha z2 adet
  • ozele msj atmıstım baglanmak ıstedıgın seklı soylersen yardımcı olablırım wireless kabloluya mı cevırmek ıstıyorsun yada wirelessimi repeat etmek ıstıyorsun bıraz daha cıklayıcı yazarsan yardımcı olablırım
  • bende 3 adet 5210 1 adet 5110 ve bunların baglı oldugu zyxel modem var.modemden aldıgı sınyalı en stabıl WDS poınt to poınt ıle dagıtabıldım.ayrıca bır suru ınce ayar yapmanız gerekıyor.distance settink manuel gırılecekse yuksek tutarsanız hız dusuyor. kanal secımı de cok onemlı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.