daha yeni telekomdan sattılar hocam 12 ay taksitle 320 tl . |
|
DÜZELDİ: Ağ bağlantısı yazılımını güncelledim ve şu an kopma olmuyor. Ethernet bağlantısı kopup duruyor sürekli yani anlık olarak gidip geliyor. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / Gaming Ethernet Family Controller Software - REALTEK https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/network-interface-controllers-10-100-1000m-gigabit-ethernet-pci-express-software< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StRuCtUrE -- 30 Eylül 2021; 1:13:18 > |
selamlar 2 gün eve internet bağlattım hipernet 100mbitlik paketi aldım hız olarakta 84mbit veriyordu birkaç saat sonra internet gitti hızım 0.27lere düştü modemi resledim düzeldi,ertesi gün 2 kere modemdeki tüm ışıklar mavi iken internet gitti resetledim dsl ışığı 5-10 dk boyunca yanıp söndü sonra internet geldi ama hızım 18mbitlere düştü resetlesem de düzelmiyor modemde de maks hız 35 gözüküyor 90000lardaydı o ilk gün, şuan türk telekomu aradım altyapıda değerlerinizde sorun yok dedi ama yinede arıza kaydı oluşturdu benzer sıkıntılar görünce bu modemi kullanan kullanıcılarda iade etmek istiyorum şimdi modemi ancak fiyatlardan dolayı kendim direkt modem almak istemiyorum mümkünse türk telekomun elinde sorunu olmayan bi modem var mı bilen birileri varsa cevaplayabilirse sevinirim. ![]() |
![]() Arkadaşlar 50 mbps paket tam hız olarak modeme geliyor sabah biraz hayal kırıklığına uğradım modemi biraz kurcaladıktan sonra bu sonucu aldım çok şükür ethernet ile bağlı pcye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba etheret bağlantısında sıkıntı yaşıyorum bu modemde 10dkda bir kopuyor 4-5 sn sonra geri geliyor. Logları ve problemi şu konuya yazmıştım yardımcı olabilecek var mı? https://forum.donanimhaber.com/kablosuz-internetim-5-dakikada-bir-gidiyor--151153521 |
Ağ bağlantısı yazılımını güncellemeniz lazım manuel olarak internet sitesinden indirmeniz lazım, Windows ile sürücü aramayın :) Aygıt Yöneticisi - Ağ bağdaştırıcaları - Realtek PCIe GBE Family Controller sizde model farklı olabilir. Burada yazan modele göre güncel sürücüyü kendi sitesinden indirip kurun. |
Zyxel 3312-B10B modemimi yan odadan çekmediği için TP-LINK VC220-G3u ile değiştirmek istiyordum. Sanırım bu modem kronik arızalı ve satın aldığımda wifi problemi başta olmak üzere pek çok problem yaşayacağım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre7492 -- 22 Aralık 2021; 12:48:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
merhaha, 5ghz de bir süre sonra bağlanmama sorunu oluyor. Turktelekomdan, turknet e geçtim. Buraya geçince başladı. Modemi kapatıp açıyorum 5ghz de sorun yok. 1-2 sonra 5ghz bağlan dediğimde bağlanıyor yazıp listeden kayboluyor. Modem kapatıp açtığımda düzeliyor. (5ghz bağlanmak istediğim cihazlar modemle aynı oda içerisinde.) 5ghz 36. kanal olarak ayarladım. (bir değişiklik olmadı.) WPS kapattım. (şimdi onu deniyorum) sizde böyle bir sorun var mı ? |
en sonra fabrika ayarlarına döndürüp o şekilde ayarladım. Şuan tek yaptığım değişiklik WPS kapatma ve Kanalı otomatikten çıkarmak. WPS kapatınca wifi kapanıp açıldı(modem bağlantısı süresi resetlenmedi). şimdi bağlanıyor bakalım devam edecek mi sorun. ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryontar -- 30 Ocak 2022; 19:25:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam konuda da belirttiğim gibi değişim aldım ben şuan VR400 kullanıyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |