Şimdi Ara

TP-LINK TL-WN821N V4 300mbps usb wifi adaptör win10 hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar masaüstü pc için elimde tp-link tl-wn821n 300mbps usb adaptör var modemle arasında ki mesafe 5 metre var ya da yok(modem salonda). 35mbit bağlatım var. modemin yakınında tabletle hız testi yaptığımda 32mbit/sn alırken. masaüstü 18-22mbit'den yukarı çıkmıyor. tabletle masaüstünün olduğu yerden test yaptıgımda yine stabil 32mbit alıyorum. ne yapmak lazım? modem içerisinden veya usb adaptör içerisinden bir işlem yapmak gerekiyor mu?


    tp-link'i taktım herhangi bir kurulum yapmadan çalıştı. tp-link sitesinden v4 sürücüsünü yükledim ancak rar içerisinden setup dosyası çıkmadı. kutu içeriğinde gelen cd'den yükleyemem çünkü cd-rom yok kasada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 5 Nisan 2017; 8:58:2 >



  • bende aldım iyi çekmeidği içim ertesi gün iade ettim

    bu tür bi cihaz alıp ethernet portunda bağlanbilrisin

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-re200-750mbps-kablosuz-ac-dual-band-wall-plug-1rj45-portlu-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD802265
  • sanırım çok kötü masaüstünün olduğu yere getirdim modemi usb ile arasında 50cm var hala 18mbit hız alıyorum gerçekten kötü bir ürünmüş.
  • Merhaba edwardweo,

    Bu durum cihazdan kaynaklı değil modem tarafında bir sıkıntınız olabilir ayrıca bilgisayaranızın işletim sisteminin tamamen güncel olduğundan emin olduktan sonra tekrar deniyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.