Şimdi Ara

TP-LINK TL-WA850RE access point bağlantı problemi ? (sorun çözüldü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 7 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 1
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • CeresMa (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Modemler >> TP-LINK TL-WA850RE access point bağlantı problemi ? (sorun çözüldü)
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Binbaşı
    1238 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    arkadaşlar öncelikle merhaba..

    evimde ttnetin vermiş olduğu zyxel vmg3312-b10b modem var.. fakat 3oda ötede wireless bağlantısını kullanamıyorum..
    arada bir odaya takmak için 1hafta önce tplink menzil yükseltici aldım fakat bununlada sorunum çözülmedi.. ya alet sıkıntılı yada ben yanlış birşeyler yapıyorum..

    menzil bu aletle beraber yükseldi fakat bağlantı gerçekleşmiyor..
    gerçeklesse bile 30sn. de kopuyor 4-5dk bağlanmıyor..
    üstündeki 4ışıkda yanıyor yani çekim gücü vs. de sıkıntı yok gözüküyor fakat bağlantıda problem yaşıyorum..
    wps bağlantısından başka hiçbirşey yapmadım, yapılması gereken başka birşey varmı ? eğer yoksa sorun ne olabilir?

    yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..


    edit: sorun çözüldü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeresMa -- 11 Mart 2015; 17:48:32 >



    |
    |




Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
valorant points
valorant vp
bankacılar
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR5
0,205
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.