Şimdi Ara

Tp link tdv9970v3 fiber destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tp link tdv9970v3 fiber destekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 24 Nisan 2022; 19:7:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TP-Link TD-W9970V3 Fiber Desteği

TP-Link TD-W9970V3, fiber internet bağlantısını destekleyen bir yönlendiricidir. Bu sayede, fiber optik hizmetleri sunan internet servis sağlayıcılarından yüksek hızlı internet erişimi elde edebilirsiniz.

TP-Link TD-W9970V3, Gigabit Ethernet WAN bağlantı noktasıyla donatılmıştır, böylece fiber modeminizden gelen gigabit hızlarına kadar internet hızlarını destekler. Yönlendirici, aynı zamanda, cihazlarınızı kablosuz olarak bağlamak için çift bantlı Wi-Fi özelliğine sahiptir.

Wi-Fi bağlantısı için, TP-Link TD-W9970V3, 2,4 GHz ve 5 GHz bantlarında toplam 1200 Mbps'ye varan hızlar sağlar. Bu, akıcı video akışı, çevrimiçi oyun ve diğer bant genişliği gerektiren uygulamalar için idealdir.

Genel olarak, TP-Link TD-W9970V3, fiber internet bağlantısı olanlar için uygun bir seçimdir. Yüksek hızları, çift bantlı Wi-Fi'si ve uygun fiyatı, ev veya ofis kullanımı için ideal bir seçenek haline getirir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• TP-Link TD-W9970V3 fiber internet bağlantısını destekler.
    • TP Link TD W9970 fiber desteği, yüksek hızlı internet erişimi sağlar.
    • TD-W9970V3 fiber, gigabit hızlarına kadar destekler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Destekler wan girişi var ve yönetebilirsin.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim, pek anlamıyorum dediğiniz nasıl yapılır, bu arada aslında sorma aracım Türknetn verdi fiber modem kullanıyorum, bu modelide letgoya koyduydum 170 lira verdiler satsam mı yarın bir gün lazım olur mı ?

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

İyi rakam. Ne diyim satan ve alan memnunsa....

Bence de iy rakam hocam da yarın bir gün lazım olur mu diye fiber destekli mi diye sordum neyse satsam gitsin :) Teşekkür ederim

Tüm routerlar fiber destekli diyebiliriz. PPPOE ve Vlan yönetimi yapması yeterli WAN girişi olsun yeter. Ethernet kablosu gelen sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 24 Nisan 2022; 20:35:35 >
    HocAm teknik Bilgi verdiniz ama inanın hiç bir bilgim yok :) Siz olsanız satar mısınız, ne olur ne olmaz diye tutar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LİNK TD-W9970 MODEM NASIL ?
    9 yıl önce açıldı
    tp link td w8960n wifi sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba WAN KAblosunu taktım ışıklar yandı ama internet gelmedi sorun ne olabilir?

Kullanıcı adı ve şifre ayarları ile wan ayarlarini yapmamis olmanız olabilir. Tak çalıştır mantığı olmayacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Neleri değiştireceğim konusunda bilgim yok, youtobedeki ayar videoları yeterli mi yoksa her modemin ayrı mı?

WAN ayarları kısmında yapacaksınız.

Cihaza sahip olmadığımızdan detaylı bir şekilde menü ezberimizde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Nisan 2022; 14:4:37 >
    Hocam iyi bayramlar dilerim, ZTE ZXHN H298A fiber modemi tavsiye eder misiniz, 125 liraya ikinci el temiz buldum ?

Hocam siz neden bu sularda yüzüyorsunuz. ISS çıkması modellere bakamyın. Fiber için router almanız yeterli.

Hocam anlamadığım için, Router alacağım cihazdan pahalı ya da ben yanlış şeye bakıyorum, sadece Router alınca bendeki tplink modeme mi bağlayacağım?

Baktığınız cihazlar istenilenleri veremeyen, iss ' lerin yazılımları ile sınırladığı, insanların öylesine elden bir şekilde çıkardığı cihazlar.

Size günü kurtarır yarını felakete döndürebilir.

Altyapınız nedir? Turknet Zyxel verdi demiştiniz. Ee kullanın onu işte.

Modem ile router arasındaki farkı araşıtırın.

Kısaca şöyle iki kelime ile özetleyeylim. TÜrkiye'de yaygın olarak DSL ROUTER yani modem yada ROUTER yani fiber modem diye adlandırılmış cihazlar kullanılır.

ADSL/VDSL ise DSL ROUTER = MODEM

FİBER ALTYAPI Ethernet kablosu ile internet ROUTER kullanılır.

Arayış sebebim türknete gelmiş olan zamdan dolayı internet kutusu vb. sağlayıcıya taşıyacak olma sebebim, türknete ait modemi iade edecek olmam.

Anladığım kadarıyla, fişten gelen internet kablosunu Router dediğimiz cihaza bağlamamız yeterli modeme gerek yok doğru mudur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.