Şimdi Ara

tp link td864w modem firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ttnetin verdiği tp link td 864w modemi kullanıyorum sık sık internetimin kesilmesi nedeniyle firmware güncellemesi yapmaya karar verdim ve yaptım. yapmaz olaydım internetim şu an 512k bile görmüyor ya yanlış modemin firmwaresini yükledim ya da firmware bozukmuş artık bilemiyorum. firmware yüklemeden önce büyük bir aptallık yaparak yedeğini almadım. tp link td 864w modem kullanan birileri vardır illaki birisi kendi firmwaresinin yedeğini alıp bana gönderebilirse çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.

• yukarı
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer-faruk

arkadaşlar ttnetin verdiği tp link td 864w modemi kullanıyorum sık sık internetimin kesilmesi nedeniyle firmware güncellemesi yapmaya karar verdim ve yaptım. yapmaz olaydım internetim şu an 512k bile görmüyor ya yanlış modemin firmwaresini yükledim ya da firmware bozukmuş artık bilemiyorum. firmware yüklemeden önce büyük bir aptallık yaparak yedeğini almadım. tp link td 864w modem kullanan birileri vardır illaki birisi kendi firmwaresinin yedeğini alıp bana gönderebilirse çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.

yukarı
  • Nasıl alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Tp Link Vr2100 DSL Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Satılık TP-Link TD854W ADSL2+
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.