Şimdi Ara

TP-LINK TD854W wifi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
24.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell superonline geçiş yaptım airties modem verdiler cok memnunum suan çok hızlı wi-fi de aynı şekilde çok hızlı kopma yok sorun yok yavaşlama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar td-w8901g modemim var yanlız ttnet 2 kere geldi ancak bir sorun bulamadı.Modem de sıkıntı var dediler bazen baglanıyo bir süre sonra kopuyo .... Bu sıkıntı modem den kaynaklı olabilir mi ???
  • Bende TP link TD854W mağduruyum. kafasına göre bağlantı yavaşlatıp duraksıyor. İnternet ışığı anormal şekilde sürekli yanıp sönüyor. bende biri şifreyi mi kırdı dünyayı mı indiriyor napıyo diye süreklişifre değiştiriyorum internetin. Müşteri hizmetleri allaha emanet zaten. modem içi statiklenme yapmıştır şekilnde bir yorumu günler sonra alabildim. yaptırdım temizlettim içini iki üç saat güzel çalıştı. sonra yine felaket. bir yandan internete para ödeyip yararlanama, kurumsal bir firma adı altında hiç bir hizmeti doğru veremeyen firmaya tahhutle para öde. gerçekten yukardaki arkadaşa katılıyorum. sürekli kazıklanmaya doymuyoruz.. Ayrıca airties modemlerinde bant genişiliği çok düşük bence ttnetin anlaşmalı olduğu hiç bir modme firmasına güvenmemek lazım.
  • Gençler Hiçbir türlü internet sağlayıcınızın verdiği modemleri kullanmayın airties tr205 kullandım tplink td854w kullandım 2side stabil değil.Tplink android düşmanı zaten 100-200 lira verin adam gibi bir modem alın ben araştırıyorum suan
  • Aynı marka modemin var devamlı wifi kopuyor ve wifi çekim gücüde az. modem arayüzü ayarlarını ne yapıyım burdan yazarmısınız kopmaması ve wifinin daha iyi çekmesi için? Birde bu konular hakkında yardım alacağım teknik destek numarası yazın.

Not: modem arayüzüne nasıl girilecegini falan herşeyi biliyorum.

• cayli73 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiçbir şey yapamazsınız tek çare modem değiştirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: cayli73

Aynı marka modemin var devamlı wifi kopuyor ve wifi çekim gücüde az. modem arayüzü ayarlarını ne yapıyım burdan yazarmısınız kopmaması ve wifinin daha iyi çekmesi için? Birde bu konular hakkında yardım alacağım teknik destek numarası yazın.

Not: modem arayüzüne nasıl girilecegini falan herşeyi biliyorum.

Sayın @cayli73,

TD-854W modeli TTNET tarafından kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihazlar ile ilgili tüm teknik destek ve servis operasyonu anlaşmalarımız gereği Sentim Bilişim tarafından sağlanmaktadır. Konu ile ilgili lütfen 444 80 20 & 444 02 94 numaralı telefonlarından veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz.

TP-LINK TD854W wifi sorunu

• kolay gelsin..

müşteri hüzmetlerini aradım cevap vermedi..

kablolu ethernetten internete bağlanabılıyorken wifi kablosuz netten evımde kı iki bilgisayardanda wifi ile bağlanamıyoruz ama kablolu olarak bır sıkıntı yok bağlanabılıyoruz..

wifi de verdiği hata internet erişimi yok hatası ve sınır lı erişim hatası..

ttneti aradaım ayarlamaları yapmamızı ragmen sadece wifi yi kullanamıyoruz.....

yardımcı olurmusun
  • evet lanet ttnet şimdi de modemlerden dns ayar menüsünü kaldırttı. Oh ne ala memleket arkadaş haberimiz olmadan firmware değiştiriyor adamlar. Bir evimize girmedikleri kaldı. Modemi sokak ortasında yakacağım bu ne böyle ya. Böyle terbiyesizlik kepazelik olmaz. Haram zehir zıkkım olsun verdiğim her kuruş.
  • Konuya bir guncelleme yapmak istiyorum. Benim de ttnet tarafindan verilmis tplink modemimle wifi kopma sorunum vardi. Tplink ve ttnet teknik olarak problem gorememisti. Aslinda bir gercekten bir problem yokmus. Modem salonda konsolun dibinde duruyordu. Goruntu kirliligi olmasin diye. Modemi alip konsolun ustune koyunca, wifi kopma problemi toptan bitti. Kopmalar sinyallerin yeterli sekilde ev icinde yayilmadigindan oluyormus. belki sizlere de yardimci olur bu tecrube.

• Tp-link TD-w8968 modemi haziran 2015 te Hepsiburada'dan aldim. Aldigim gunden beri Wifi sorunu yasiyorum. iki kez servise yolladim.Degisim oldu gelen cihazlardada ayni sorun devam etti. En son gonderdigimde farkli model bir cihaz yollayin aradaki farki odeyeym yazdim. Donen bile olmadi ayni cihazi tekrar yolladilar. Tek kelime uzak durun.

• Google amca TP-LINK e de ambargo koymasını söylemiş herhalde. Windows TP-Link modeme bağlanmıyor. Ama ne gariptir ki, Airties modeme ilk denmede sorunsuz bağlanıyor. Güle Güle TP-Link, Hoşgeldin Airties.

Adı Link olan ama o linki bir türlü kuramayarak, isminin bari hakkını veremeyen bir firma. Mütemadiyen uzak durulası bir firma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Mayıs 2016; 15:44:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.