Şimdi Ara

Tp-Link TD-WA901ND Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar Merhaba sorunum şu Tp-Link TD-WA901ND marka model access pointim sürekli ağda kopmalar yapıyor daha önce yapmazdı cihazı açıp kapatınca düzeliyor 5 dk sonra yine aynı şeyi yapıyor bağlantı sınırlı diyor özelikle indirme yaparken böyle bir sorun çıkıyor,cihazın yazılımı güncel ama belki düzelir diye tekrar yükleyecektim bir baktım artık kabloyla modemin arayüzüne giremiyorum sadece kablosuz ağdan bağlanınca giriyor,önceden kabloyla girebiliyordum arayüze, reset atıp denedim yine aynı,garantiye göndermek istemiyorum çünkü 20-30 gün bekleyeceğim beklemek istemiyorum birde yapıp yapmayacaklarınıda bilmiyorum bazen kullanıcı hatası deyip ger gönderiyorlar 20-30 gün boşuna bekliyoruz,aslında access point almayacaktım dış cephe wiraless adaptör alacaktım ama bulamadım afyonda en son golda bakayım dedim ordada yoktu internetten alacaktım en son ama mağzadaki görevli beni bunu almaya ikna etti aldığıma alacama pişman oldum ekimden beri binbir türlü problem çıkardı
    3 anteni olmasına rağmen 2 antenli adaptörümden daha az çekiyor haliyle hızıda etkiliyor adaptörle bağlanınca daha hızlı giriyorum internete 4 diş çekiyor access point 2 diş zor çekiyor,lütfen yardım edin veya başka bi öneriniz varsa söyleyin şimdiden söyleyeyim başka bi ürün alacak param yok.

• Dhpc yi kapatıp varsayılan ağ geçidi ve birinci dns yi kaynak modem ip verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

Dhpc yi kapatıp varsayılan ağ geçidi ve birinci dns yi kaynak modem ip verin

biraz daha açarmısınız ? ayrıca dediğim gibi kabloyla arayüze girmemeye başladı o da düzelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk07

quote:

biraz daha açarmısınız ? ayrıca dediğim gibi kabloyla arayüze girmemeye başladı o da düzelirmi

Cihaza modem aralığında bir ip verin düzelir kablolu kablosuz fark etmez

• quote:

quote:

quote:

deneyip geri dönücem teşekkürler.
    EDİT:olmadı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 12 Nisan 2015; 0:28:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

deneyip geri dönücem teşekkürler.
    EDİT:olmadı hocam

Pm

• pm cevaplandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    TP LİNK TD-9970v3 Modem 75TL!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşalar Merhaba sorunum şu Tp-Link TD-WA901ND marka model access pointim sürekli ağda kopmalar yapıyor daha önce yapmazdı cihazı açıp kapatınca düzeliyor 5 dk sonra yine aynı şeyi yapıyor bağlantı sınırlı diyor özelikle indirme yaparken böyle bir sorun çıkıyor,cihazın yazılımı güncel ama belki düzelir diye tekrar yükleyecektim bir baktım artık kabloyla modemin arayüzüne giremiyorum sadece kablosuz ağdan bağlanınca giriyor,önceden kabloyla girebiliyordum arayüze, reset atıp denedim yine aynı,garantiye göndermek istemiyorum çünkü 20-30 gün bekleyeceğim beklemek istemiyorum birde yapıp yapmayacaklarınıda bilmiyorum bazen kullanıcı hatası deyip ger gönderiyorlar 20-30 gün boşuna bekliyoruz,aslında access point almayacaktım dış cephe wiraless adaptör alacaktım ama bulamadım afyonda en son golda bakayım dedim ordada yoktu internetten alacaktım en son ama mağzadaki görevli beni bunu almaya ikna etti aldığıma alacama pişman oldum ekimden beri binbir türlü problem çıkardı
    3 anteni olmasına rağmen 2 antenli adaptörümden daha az çekiyor haliyle hızıda etkiliyor adaptörle bağlanınca daha hızlı giriyorum internete 4 diş çekiyor access point 2 diş zor çekiyor,lütfen yardım edin veya başka bi öneriniz varsa söyleyin şimdiden söyleyeyim başka bi ürün alacak param yok.

Sayın canberk07,

Öncelikle cihazı fabrika ayarlarına cevirerekhttp://www.kolaykurulum.net/video24 linkinde yer alan kurulum videosuna göre kullandığınız mod için kurulum yapabilirsiniz. Problemin devamı durumunda tekrar bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Arkadaşalar Merhaba sorunum şu Tp-Link TD-WA901ND marka model access pointim sürekli ağda kopmalar yapıyor daha önce yapmazdı cihazı açıp kapatınca düzeliyor 5 dk sonra yine aynı şeyi yapıyor bağlantı sınırlı diyor özelikle indirme yaparken böyle bir sorun çıkıyor,cihazın yazılımı güncel ama belki düzelir diye tekrar yükleyecektim bir baktım artık kabloyla modemin arayüzüne giremiyorum sadece kablosuz ağdan bağlanınca giriyor,önceden kabloyla girebiliyordum arayüze, reset atıp denedim yine aynı,garantiye göndermek istemiyorum çünkü 20-30 gün bekleyeceğim beklemek istemiyorum birde yapıp yapmayacaklarınıda bilmiyorum bazen kullanıcı hatası deyip ger gönderiyorlar 20-30 gün boşuna bekliyoruz,aslında access point almayacaktım dış cephe wiraless adaptör alacaktım ama bulamadım afyonda en son golda bakayım dedim ordada yoktu internetten alacaktım en son ama mağzadaki görevli beni bunu almaya ikna etti aldığıma alacama pişman oldum ekimden beri binbir türlü problem çıkardı

Sayın canberk07,

Öncelikle cihazı fabrika ayarlarına cevirerekhttp://www.kolaykurulum.net/video24 linkinde yer alan kurulum videosuna göre kullandığınız mod için kurulum yapabilirsiniz. Problemin devamı durumunda tekrar bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

onları çok denedim olmadı 1 aylığına ingiltereye gittim eve dödüğümde ise sorun kendi kendine düzelmişti nasıl oldu anlayamadım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.