Şimdi Ara

TP-LINK TD-W9980 VDSL MODEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
18.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samet 52

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

AirTies Air-5650 V2 modem Gittigidiyor'da 149TL. Fiyatı bence çok uygun.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/airties-air-5650-v2-4-port-kablosuz-vdsl2-modem-129597877?gclid=CLvRk-S-5cECFfMZtAodRywAlw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Ttnet modemlerinden uzak durun

Bunun nedeni TTNET modemlerinin diğer net firmalarıyla uyumlu olmaması mı?

Dediginiz dogrudur ama eskide kaldi bu durum
    Asil sorun iss lerin verdiği modemlerin bircok ozelligi kapali geliyor
    Mesela ttnetin verdigi 5650 cihazlarda bittorent kapali
    Zxyel cihazlarda wds kapali
    Vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu modemi alalı iki hafta. Fiyatı alternatiflerine göre biraz pahalı gibi gözükse de gerek performansına gerekse teknolojik altyapısına göre gayet uygun. Daha önce ttnet'in verdiği modemi kullanıyordum. Yan odada bile full çekmiyordu. Üstüne üstlük ara sıra kopmalar oluyordu. Bunda hem full çekiyor hemde kopmalar yaşanmıyor.

Modem ile ilgili daha detaylı incelemeyi kendi blogumda yazdım. İlgilenenler oradan da okuyabilirler.
    http://www.melihguney.com/tp-link-td-w9980-n600-kablosuz-dual-band-gigabit-vdsl2adsl2-modem-router.html

• Arkadaşlar Zyxel vmg3312 b10b modem aldım ttnet ten bunun herhangi bir kısıtlaması varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar Zyxel vmg3312 b10b modem aldım ttnet ten bunun herhangi bir kısıtlaması varmıdır?

Bu senin ihtiyacina gore değişir

• quote:

quote:

Arkadaşlar Zyxel vmg3312 b10b modem aldım ttnet ten bunun herhangi bir kısıtlaması varmıdır?

Anlamadım arkadaşım genel bir eksiği varmı yani düz modelinden.
  • quote:

quote:

quote:

Bu cihazi tecrube etmedim ama duz modelinden eksigi vardir sonucta ttnet cihazi
    Şöyle deneme yapabilirsin
    Menulerde gezinti pasif olup aktiflesmeyen bir ozellik varmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Almadan Zyxel müşteri hizmetlerini aradım TTnet modelinde herhangi bir kısıtlama yapmadıklarını belirttiler ama yinede detaylı bir şekilde bakmak lazım menülere. Bide arkadaşım Wds olmayan hangi Zyxel modeliydi? Yardımın için sağol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Almadan Zyxel müşteri hizmetlerini aradım TTnet modelinde herhangi bir kısıtlama yapmadıklarını belirttiler ama yinede detaylı bir şekilde bakmak lazım menülere. Bide arkadaşım Wds olmayan hangi Zyxel modeliydi? Yardımın için sağol.

Benim bahsettiğim model t serisi adsl modemdi
    Wds menusunde wep sifre bolumu pasifti

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Hocam Zyxel vmg3312 b10b nin chipseti işlemcisi hakkında bilgin varmı?
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Hicbir yerde yazmiyor, Google da cikmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Bilmiyorum. Hicbir yerde yazmiyor, Google da cikmadi.

Yinede Sağol hocam yardımın için.
  • Merhaba arkadaşlar yıl olmuş 2014 hatta 2015 :) Ben hali hazırda bu torrent olayı nedir 5ghz note 3 de akıllı tv de kullanılırmı şimdilik 16 megabit kullanıyorum sizce nasıl bir modem almalıyım vdsl2 fiber net arasında ne fark var aynı şey değilmi adsl2 var birde Allah'ım çok cahilim :/ Modem önerisi lazım dediğim gibi şimdilik 16 mb evde 2 akıllı tv var ps4 var online oynuyorum sorun yaşıyorum modem hakkını vermiyor internetin :/
  • Tp-link fiberde çok geç kaldı. İyi bir modem yapmışlar biraz baktım bende. Yabancı forumlarda fazla şikayet var. Stabil çalışmıyor gibi. fakat ne kadar doğru bilemeyiz. :) Sonuç olarak modemi kim neye göre test etti bilinmez. Ama Air5760 daha iyi bir model. 5Ghz işim olmaz diyorsanız Air5650 modeli var oda olabilir.. Air5650 kendim kullanıyorum taş gibi alet. :) Daha tıkanmadı. Tavsiye edebilirim. Birde Türkçe yazılım desteği artık tplink'te vermeli. teknik destek saatide uzatmalılar.
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    5ghz yani 11ac icin suan erken. Yani suan olmasa da olur. 11ac yeni cikmasina ragmen 11ad vs yeni teknolojiler duyuruldu.

Airties 5650 isinizi gorur. Adsl, vdsl, fiber destegi var. Usb'ye orijinal bittorrent programi ile herseyi indirebiliyor. Ayrica Hic isinmiyor.

• Bende TPlink modelini almadan once cok araştırdım!! Hepsinin kendine gore + - leri var ensonunda TPlink w9980 aldım şuan için memnunum hiç bir problem yok!! Ilk gun briaz problem olmuştu ama benim Laptoptan mış!
    ayrıca suan yeni cihaz olduğu için yazılım güncellemeleri devam etmekte! Kendi sitesinden indirip kolayca güncelleyebiliyorsunuz! Özellikle kapsama alanı çok iyi diyebilirim!!
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Benim için kapsama alanı da çok önemli ev büyük iyi bir wifi alanı olmalı antensiz modemleri hiç sevmiyorum..
  • bende bu tp 9980 modemden alim diyorum ama internetide bi yandan araştırıyorum şikayet varmı diye, sonucta ben alırsam wifi iyi olmalı ve evin her yerinden cekmeli atıyorum 250 metre karede bile. bende laptop var ve dual band 5ghz olması wifi de iyi mi olur. etkilimidir?

ben internet olarak superonlineın 8mbit sınırsızını kullanıyorum . ve modemi aldıgımda hızda bi artıs olurmu, su anki modemim 7 sene onceki modemim linksys.
  • Taskin83 kullanıcısına yanıt
    5ghz in kapsama alani 2.4 e gore dusuktur ama hizlidir.

Bence tp link yerine airties 5650 ya bakin.

• YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Harici anten olmasi avantaj ama asil mesele anten degil. Anten cok az etkiler. Misal 3 antenli modem alip begenmeyenler var forumda.

Butun wifi li cihazlarin max cikis gucu 20 db zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Harici anten olmasi avantaj ama asil mesele anten degil. Anten cok az etkiler. Misal 3 antenli modem alip begenmeyenler var forumda.

Butun wifi li cihazlarin max cikis gucu 20 db zaten.

aynen anten sayısının artması daha fazla çekim gücü anlamına gelmiyor, anten sayısının artmasının nedeni farklı frekanslarda daha fazla client a daha stabil cevap verebilmek. aslında birileri vdsl modemleri karşılaştırsa hiç fena olmaz, eskiden dergilerde falan karşılaştırma testleri olurdu kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.