Şimdi Ara

Tp Link TD-W8968 300Mbps Kablosuz N ADSL2+ Modem Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
40.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu modemi hdd bağlamak için düşünüyordum .bunun yerine tavsiyeniz varmı
  • TD-W8968 modem ile HP 6500A Plus wireless yazıcı ile kablosuz veri alışverişinde sık sık sorun yaşıyorum.Sık sık yazıcı bulunamıyor hatası alıyorum ve geç bir sürede yazmaya kaldığı yerden devam ediyor.Ard arda seri verilen yazma işleminde hep bunu yaşıyorum.Stabil ayarları arıyorum bir iki kablosuz ayar denedim ama başarılı olmadı.

MSI GE620DX - 801XTR / Sony Xperia Z1 / LG LA740S / LG X110 / Logitech M305 / WD Elements 2TB 2.0 / Nikon Coolpix S4000 / Microlab X23 / Bullet M2 HP / TP-Link ANT2415D / Mikrotik 450g / TP-Link TD64W /
  • modeme flash bellek taktım ama ağda görünmüyo nasıl ulaşabiliriz?
    kurulumda server name advanced ayarlarda elle "ttnet" yazılmazsa ip almıyor.
    yine adsl mod auto.adsl2+ şeklinde sabitlenmeli.yoksa açılışta ilk ip almada 3 4 dakika oyalanıyor.
    güncel firmware le sorunsuz. bu fiyata modemden çok şey beklememek gerekir.
    ayda en az 60-100 arası internet ücreti öderken 50 liraya 100 liraya modem almak tam züğürtlük olsa gerek.
    o yüzden gigabit eternet desteği olan.300-600 arası wirelesli.usb sharing.3g.fiber..gibi özellikleri olan üst ve profesyonel cihazlara yönel.
    tc distribütörleri ellerindekini kakalamadan iyisini getirmez.
    yoksa yüz liraya aldığın modemi iade etmeye bile gerek yok.ayaklarınla ez gitsin. sadık müşteri nasıl olunuyor.bir türlü öğrenemedim.hemde şu devirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: xaysbergx

td 8968 şu ana kadar her hangi bir problem yaşamadım.modemin ne yazık ki ttnet ve tr standartlarıyla kurulum ve varsayılan ayarlarında uyuşmazlıklar var.
    cd den kurduktan sonra iexplorer arayüzden girip auto olan bazı ayarlarını sabitlemek gerekiyor.wireles u.states görünüyor.turkey olmalı.
    channel auto.görünüyor.12-13 14 gibi alakasız kanallara giriyor.1-6-11 den birinde sabitlenmeli.sıkışılığın az olduğu tercih edilmeli.
    kurulumda server name advanced ayarlarda elle "ttnet" yazılmazsa ip almıyor.
    yine adsl mod auto.adsl2+ şeklinde sabitlenmeli.yoksa açılışta ilk ip almada 3 4 dakika oyalanıyor.
    güncel firmware le sorunsuz. bu fiyata modemden çok şey beklememek gerekir.
    ayda en az 60-100 arası internet ücreti öderken 50 liraya 100 liraya modem almak tam züğürtlük olsa gerek.
    o yüzden gigabit eternet desteği olan.300-600 arası wirelesli.usb sharing.3g.fiber..gibi özellikleri olan üst ve profesyonel cihazlara yönel.
    tc distribütörleri ellerindekini kakalamadan iyisini getirmez.
    yoksa yüz liraya aldığın modemi iade etmeye bile gerek yok.ayaklarınla ez gitsin. sadık müşteri nasıl olunuyor.bir türlü öğrenemedim.hemde şu devirde.

Sende o aldığın mağazaları buraya yazda biz de alalım 300 - 600 TL lik modem.O kadar mağaza 100 - 150 liralık modem satıyorda hep züğürtlere mi satıyorlar ben ürün yelpazelerinde 200 TL üstü modem görmedim az düzgün konuş.

MSI GE620DX - 801XTR / Sony Xperia Z1 / LG LA740S / LG X110 / Logitech M305 / WD Elements 2TB 2.0 / Nikon Coolpix S4000 / Microlab X23 / Bullet M2 HP / TP-Link ANT2415D / Mikrotik 450g / TP-Link TD64W /

• _____________________________

• ekmek aldığım bakkalı yemek yediğim lokantayı alışveriş yaptığım mağazayı...etc.en yakınımdakine bile tavsiye etmem.
    tc de modem denilince ttnet in abonelerine dağıttıkları akla gelir.
    piyasada satılan ürünlerinde karlılığı çok düşük olduğu için ithalatı azdır.
    dolayısıyla distribütörleri ve mağzalar ellerindeki stoku eritene kadar yeni ürün getirmez.getirsede çok satılmaz.
    vatan.bimeks.teknosa.mediamarkt.internet sitelerinde bile doğru dürüst bilgiye ulaşamazsın.aynı cihazlar döner durur.
    mesela mediamarkın alman sitesine gir.ürünleri özelikleri ve fiyatları bulursun.tc sitesinde hiç birşey yoktur.
    tc elektronik cihazlarda 3.sınıf ülkelerdendir.yüzbinlerce ttnet kullıcısı bir defa bile modem arayüzüne girip ince ayarla uğraşmamıştır.
    google dan aramak yerine.ingilizcen varsa youtube a modemle ilgili yaz.en azından görüntülü tanıtımlara.
    modem özelliklerine.ince ayarlara ilişkin tatmin edici bilgiye ulaşırsın.tplinkin siteinden pdf dökümanları indir.usb printer ayarları vs.
    ---------wireles ayarları problemse tekrar edelim.
    region:turkey
    mode:11bgn/11n
    channel:11-6-1
    ---------network-dsl settings:
    dsl modulatiion type:adsl2+
    annex type:annex a / annex m (bende annex a) annex m yüksek hız upload download için.dene.
    --------wireles printer kullıanıyorsan sabit ip ata.
    modem üzeriden de mac ve ip adreslerini sabitle.---İP&MAC binding----ayarları yap.
    her seferinde yeniiden ip almak için uğraşmasın..ok.
    192.168.1.1 admin admin

• ağ>adslrouter>volume(sda1) veya
    \\192.168.1.1 explorer adres çubuğuna yazıver.
    usb de verim düşük.pcden usbye ~1mbs kopyalıyor.usbden pcye ~2mbs kopyalıyor.
    matroska ve fullhd filmlerde takılıyor.kare atlıyor.vs.
    öyle harddisk takıp server yapacam.gibi düşünceleriniz varsa.hız yetersiz.
    Küçük otelimizde kullandığımız zyxell modemimiz eskidiğinden dolayı artık çok sık kesinti yapmaya başladı, müşterilerin yoğun olduğu dönemde aynı anda 15-20 kişi birden girdiği durumlarda sürekli kopukluk yaşıyoruz, kamera sistemimizi de modemden seyredebiliyoruz fakat kış mevsimizde evden seyrederken sürekli modem arızaya geçiyor birini yollayıp sigortalarını açıp kapattırıyoruz. Otelin her yerden çeksin diye Tp-link güclendirme kutusu da aldık.
    Otelimizde kullanmak üzere kaliteli çok kullanıcıya uyumlu sorun yaşamayacağımız bir modem tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim,
    Tp-link TD-VG3631 ADSL Modem düşünüyoruz ama deneyen arkadaşlar varsa tavsiye ederlermi acaba?

Saygılar,
    www.muratpasakonagi.com

• airties rt206v1 modemim 3yildan sonra ilk acilislarda ip almamaya baslamisti illa her acista kapa ac yapmak zorunda kaliyordum sonunda antenlerini kirip cöpe attim ve gidip arastirip bu modemi satin aldim bir aydir acik ve hic hattan düsmedim noise gündüz 16.gece 13.
    kendi sinifinda alinacak ilk modem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: utkanizmit

söylediklerine bakarsak sanırım hat zayıflamalarında yada yoğunluğunda problem çıkarıyor ürün.
    yeni cihazlarda bu tip problemler her zaman oluyor. yeni firmware v.s. çözülebilir sorunlardır.
    bakalım tplink ne diyecek probleme.

şahsen hangi marka olursa olsun oldum olası bu tip çok fonksiyonlu modemleri sevmiyorum. illa bi taraf düzgün çalışsa bi taraf sorunlu oluyor.

en güzeli kablolu ucuz modem. yanınada bol ıvır zıvırlı kablosuz bir router.
    ne demişler herkez kendi işini yaparsa işler tıkır tıkır yürür.

modeme resetleme yaptığımızda ıp adresi değişiyormu ?

• şayet resetten önce default ip adresi kullanıyorsanız değişmez.
    aynen devam eder.
    ancak değiştirdi iseniz default a döner.
  • Arkadaşlar ben bu modemi almaya karar verdim. Tplink firmasını aradım bu modemin 3G desteğinin olduğunu söyledir. Bu modeme usb üzerinden vınn yada jet mobil internet bağlayarak kullanan var mı?. Kullanmadığım sabit telefondan kurtulmak ve daha hızlı internete bağlanmak adına; trcell yada avea dan vınn alsam bu modeme usb üzerinden bağlayarak kablosuz iki bilgisayarda kullanabilirmiyim? Şuan kullandığım ttnet adsl sınırsız paket 8mbte kadar olan. hız sorunu yaşarmıyım?
  • Ne kadar dandik bi modemmiş arkadaş. Kablolu bağlantıda bir sorun yok. Canavar gibi çalışıyor. Fakat kablosuz bağlantıda iş değişiyor. Hem çok yavaş hemde sürekli kopmalar oluyor. Tahminimce modem yazılımından kaynaklanıyor sorun. Firmware güncellenene kadar bu modemi alıp kullanmanızı tavsiye etmem. Kaç aydır kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum.
  • Ben dun bu modemi 16 gb usb bellek hediyeli olarak 139 tl ye aldim...ilk basta baglanamadim sonra fw upg. Yaptim ve baglantiyi sagladi...ve dunden beri ne hatta nede wifide problem yasadim...gayet basarili..

S7 edge
  • http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TD-W8968&version=V1

Sorun yasayan arkadaslar linki incelemenizde fayda var...

S7 edge
  • Ben de bu modemi bir kaç aydır kulllanıyorum. Son haftalarda wireless kendi tendine kapanmaya başladı. Cihazın IP alma gibi problemi yok ama acayip ısınıyor. Isınınca da wireless gidiyor. Firmware yükledim, kanal değiştirdim farketmiyor.
    Sonunda eski USR modemii taktım ve 8968i kaldırdım.
    Sorunu hem aldığım firmaya hem de tplink'e yazacağım. Bakalım ne olacak.
  • bende modem alıcam ama okadar konu açtım kimseden tık yok nasıl bir modem alsam acaba

Orijinalden alıntı: HGT

Rezil, kepaze bir modem bu !

Yeni firmware update yapmama, internet hızımı 16mbit'ten, 8mbit'e düşürmeme rağmen değişen hiçbirşey yok !

Yine gece 22:00- 08:00 saatleri arasında asla ve katiyen hatta bağlı kalamıyorum.
    TTNet santraldeki görevlilerde olayı doğruluyorlar. Hattımda en ufak bir sorun yok !!!

Gündüz saatlerinde gayet stabil, sorunsuz çalışırken, gece olay tam bir kabus...

Kesinlikle firmware veya hardware olarak bir sorunu var.

Daha öncede yazmıştım.

Şu anda hattımda 3 ayrı marka ve model modem kesintisiz takır, takır çalışırken TP-Link W8968 usb çalışmıyor !

- 8 yaşındaki Siemens SpeedStream 4200 ile bağlanıyorum. 7/24 Sorun yok...
    - TTNet'in verdiği AirTies modemde de 7/24 sorun yok...
    - Eski modemim TP-Link 8960n ile de 7/24 sorun yoktu...

Problemi yeni firmware ile düzeltene kadar sakın almayın bu modemi, pişman olmayın benim gibi...

ve TPLink TR, ısrarla TTNet hattıma laf ediyor...

İnanılmaz bir olay bu...

Not: Durumu, Çin merkez ve diğer ülke desteklerine bildirdim. Türkiye'den en ufak bir yardım ve ilgi göremediğimide tabiki ekledim.
    Hadi bakalım, şimdi ne olacak görelim.

- aldığınız her 2 modeminde (td-w8968), bozuk çıkma ihtimali vardır. Bunu göz ardı etmeyin...

modeme gelince, uzun süreli download'larda (5 saat ve üzeri),
    aynı anda 2 - 3 bilgisayarın download yapması durumlarında,
    modemin ısınıp, bağlantının zayıfladığını, modeme restart gerektiğini gördüm...
    ( 3 gün oldu ben bu bahsedilen modemi alalı )

- ayrıca sizin eve gelen telefon hattında ki sinyal, bu td-w8968 ile uyumsuz olabilir mi?
    - yada modem ayarlarının hatalı yapılandırılması söz konusu olabilir mi?
    - bi modemin sabahtan nete girip, akşama girmemesi diye bi şey olamaz...
    ya girer nete ya giremez... yada ısınınca düşer.. yada hat gittiğinde kullanılamaz olur..

çünkü bende sizinkisi gibi, akşam saatlerinde internetten komple kopma,
    sonrada modemi açsam kapasam bile, internete girememe gibi bi problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderak -- 22 Mart 2013; 13:10:01 >

System Model: Acer Aspire VN7-791
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4710HQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs)
    Video Card name: NVIDIA GeForce GTX 860M
    Memory: 16384MB RAM Disks: 1 TB + 256 GB Kingston SSD

• merhaba arkadaşlar 4 port 2 antenli tp lınk modem aldım yanlız 5 katlı binanın 3.katında kurulu modem 5.kattaki laptopta SADECE 1 diş çekiyor.... neden olabilir acaba ?
    arada sadece bir daire var anlamış değilim... :((
    yardımlarınızı bekliyorum..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.