Şimdi Ara

Tp-Link TD-W8960N 4-PORT 300M Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle, bu ürün ile ilgili forumda bir çok başlık var iken yeni birini açtığım için üzgünüm, fakat, yazanların hiç biri birbirini tutmuyor. Bir çok siteden yorumları, forumlardaki konuları inceledim.. neredeyse her yerde aynı. %60 sorunsuz, %40 sorunlu.

TP-Link forumda uzunca bir süredir f/p en iyi marka olarak konuşuluyor.

Tp-Link TD-W8960N modelini almayı planlıyorum. Objektif yorumlarınızı ve özelliklede usr9106 ya da 9108 ile karşılaştırabilecek olan var ise yardımlarını rica ediyorum. (9106'nın kablosuz 9108'in ise kablolu performansından memnunum ama iki özelliği kullanabileceğim bir modem almak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 23 Aralık 2010; 13:59:57 >

• ben şuanda bu modemi kullanıyorum ilk kurulumda kopma sorunum oldu ama hemen sitesinden firmware güncellemesi yaptıktan sonra hiç bir sorunum kalmadı diyebilirim.
    iki sorunum vardı biri wireless bağlantısı kopuyordu ve adsl sinyalinde sıkıntı oluşuyordu firmware ile durum tamamen düzeldi.
    diğer sorunum ise 300n destekli cihaz bağlantılarımda hızı 150 olarak algılıyordu bunuda modemin wireless ayarlarından bant genişliğini 40hz olarka ayarlıyıp yeniden başlattım cihazı ve o gün bugün hiç bir sorunum kalmadı
    daha önceden aynı yerde kurulu olan tplink 8901 54g modemim salonda 2-3 diş çekerken bu modem ile 4 diş 300 bağlantıyı kayıpsız sağlıyabiliyorum.
  • Merhaba,

İlginize teşekkür ederim.
    Benimde şu ana kadar bulabildiğim en iyi (f/p) modem bu..
    Ama forumda bir arkadaş, 8mbps'e kadar olan bağlantısında bu modem ile 2mb'i geçemediğini söylemiş.. Bununla ilgili bilgi malesef bulamadım.
    Böyle bir durum sizde de var mı?

Teşekkürler, iyi forumlar.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER
  • Şuan 3 adet bu üründen mevcut (iş,ev,komşuda) en yüksek olarak 8mbit hat kullanıyoruz
    Ne bir kopma ne bir yavaşlama söz konusu 7/24 açık hiç reset bile atmıyoruz (Call of duty gibi online oyunlar oynuyoruz ve pinglerde değişme olmuyor bu halde bile)

Daha önceden USR 9108 kullanan biri olarak çekim alanı %70 daha büyük W8960da, Chipsetide 9108 in aynı markası 2 üst modeli Kafanız ağrımaz alın kullanın,tavsiyem netten alacaksanız alın baktınız memnun değilsiniz 7 gün içerisinde iade edin ki memnun kalacağınıza eminim

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertSener

Merhaba,

İlginize teşekkür ederim.
    Benimde şu ana kadar bulabildiğim en iyi (f/p) modem bu..
    Ama forumda bir arkadaş, 8mbps'e kadar olan bağlantısında bu modem ile 2mb'i geçemediğini söylemiş.. Bununla ilgili bilgi malesef bulamadım.
    Böyle bir durum sizde de var mı?

Saygılarımla,
    Mert ŞENER

bendede 8mbps bağlantı var hiç 2mbps i geçmediği gibi bir sorunum olmadı, ayrıca unutmamak gerekirki apartmana gelen kutuda ve daireye gelen telefon bağlantısında kablolar eski veya kötü bağlantılı ise böyl edüşmeler oluyor ben zamanında tüm kabloları ve binaya gelen kutuyu yenilettirdim.
  • Merhaba,

İlginiz için teşekkür ederim.
    Bu hafta içinde alacağım bu modeli.

Saygılarımla,
    Mert ŞENER
  • Bir de bu modemi deneyin derim. almadan önce araştırabilirsiniz fiyatta uygun hepsburada da. yanlış hatırlamıyosam 91 TL filan olması lazım kdv dahil.

INCA IM-300NX 4 Port+Çift Anten ADSL2/2+Wireless Modem + Router

• Web’den yapılandırma için kullanıcı dostu Türkçe ara yüz
    • VPN özeliği sayesinde ağınızı uzaktan yönetim
    • 300 Mbps ye kadar yüksek hızlı bilgi aktarımı
    • Gerçek ADSL2/2 + Router ile Bridge/Router desteği
    • 24 Mbps indirme ve 1 mbps yükleme desteği
    • MIMO 4 kata kadar gelişmiş kapsama
    • 8 adete kadar PPPoE Tipi bağlantı desteği
    • IPTV (IP üzerinde TV) ile internet üzerinden Tv keyfi
    • Web üzerinden TRO69 ve SNMP Yönetim aracıdır
    • DHCP sunucu NAT ,NAPT,DMZ,VLN,RIPv/v2 ile gelişmiş Router Özeliği
    • Gerçek özel ağ için IPSec ve PPTP desteği
    • IEEE802.11b/g/N ve 2,4 GHz Standartları ile uyumlu
    • Gelişmiş Anti-Dos SPI Firewall ile internet erişiminde MAC,URL ve IP adres filtreleme özeliği
    • SNMP V2, RIP v1& RIP v2, NAT desteği
    • 4 Adet 10/100 Mbps Auto-MIDI-MDIX Ethernet portu
    • 1 Usb Port ile Printer ya da USB Belleği Diğer bilgisayarlara bağlayabilirsiniz.
    • Firewall yönetimi
    • Web’den indirilebilir ve yüklenebilir yazılım güncellemesi
    • Bir çok Popüler oyun ve uygulama için hazır port
    • Ağınızdaki bir DHCP Server gibi yapılandırılabilir
    • WIN9X / WIN2000 / WINXP / WINME / WINNT / WIN VISTA ile uyumludur
    • Adres Filtreleme, DMZ Hosting ve daha fazlası
    • ANSI T1.413 Issue 2, ITU G.992.3 ADSL2(G.dmt.bis)
    • ITU G.992.1 (G.dmt) Annex A, ITU G.992.2 (G.lite)
    • ITU G.992.4 ADSL2(G.lite.bis), ITU G.992.5 ADSL2+
    • 100m iç / 300m dış kapsama alanına ulaşabilir
    • Spitter Hediyeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bende bu modemi düşünüyorum
    elimde 3 senedir kullandıgım airties rt211 var ve wireless ından memnun değilim
    değişiklik istiyorum,önerirmisiniz?
  • arkadaslar bende bu modemi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaslar bende bu modemi düşünüyorum

kesinlikle öneririm rt211 lerde yazılımla alakalı sıkıntılar var doğru düzgün tam çekim elde edilemiyor benim kurulum yaptığım modemde arızalı olabilir ama kendime tp-link aldıktan sonrada yazılım sıkıntısı vardı sitesindne güncelledim ayarlarını yaptım ve hiçbişi kalmadı gayet performanslı biçimde 300 olarak kullanıyorum.
  • ben wlan ayarlaranı kuramadım yardımcı olur musunuz ??
  • arkadaslar wus 300 ile 125 bağlantıyı nasıl sağlayabiliriz?
    normalde kablo ile bağlanıyorum birde 125 deneyeyim..

ağ arasındaki veri alışverişi haricinde günümüzdeki hızlarda herhangi bir farklılık olur mu 300 olarak kullanmak?
  • selam arkadaşlar tplink modem arayüzünden admin kullanıcı adı ve şifreyi nasıl değiştirebilirim bilen varmı bu olayı acaba hiç bir yerde bulamadım sorunumu bilmiyorlar sanırım lütfen acil yardım
  • Bu modemde adsl hız sınırlaması yapılabiliyor mu?
  • TD-W8961ND yeni model almayı düşünüyorum kullanan var mı fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensboys

selam arkadaşlar tplink modem arayüzünden admin kullanıcı adı ve şifreyi nasıl değiştirebilirim bilen varmı bu olayı acaba hiç bir yerde bulamadım sorunumu bilmiyorlar sanırım lütfen acil yardım

yardımcı olmaya çalışayım,

modemin arayüzüne girin
    sağda en altta bulunan "management" menüsüne basın
    alt menüde "access control" yazan yere basın ve şifrenizi değiştirin.

not : sadece şifre değiştirilebiliniyor, kullanıcı adı olarakta seçenekli olan "admin, support ve user" isimlerini seçebiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xsw

TD-W8961ND yeni model almayı düşünüyorum kullanan var mı fark nedir?

türkçe ve diğer diller için üretilmiş bir model ben pek tutmadım açıkçası fiyatıda bunun göstergesi sanırım 8960 dan daha ucuz, bişi var çözemediğim
  • Cihazların özellikleri aynı sanırım sadece model ve görünüm farklı tek fark yeni modelde kablosuz iletim gücü 1 dBm artırılmış.

TD-W8960N KABLOSUZ İLETİM GÜCÜ (Maks) 19dBm (maks.EIRP)
    TD-W8961ND KABLOSUZ İLETİM GÜCÜ (Maks) 20dBm (maks.EIRP)
  • Polemiğe girmeyeceğim sizinle fakat öncelikle bir araştırma yapsanız bilmediğiniz noktaları vs seyleri forumda sorsanız çok daha iyi cevaplar alacaksınız,her aklına geleni foruma soracak olsa insanlar forum dolar taşar Kimse sağlıklı cevaplar alamaz çok fazla bilgi kalabalığı olacağı için
    Söylediklerimde yapıcı olarak eleştirilerdi siz yinede yanlış anlamışsınız,olsun.Umarım bu söylediklerimi dikkate alırsınız..(Konu ilede alakası var çünkü aynı sitede 2 alt satırda şuan sorduğunuz yazı yazmakta:)

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • bu aksam aldım. gelince detaylı izlenimlerimi yazarım. ben de airties vardı. her gun reset atmak zorund kalıyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.