Şimdi Ara

tp link şifre koyma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
55.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tp link wireless adaptör aldım. Kablo modemimi bağladım, notebooktan sorunsuz bağlandım ve admin admin olan username ve şifreyi değiştirdim. Fakat kablosuz ağları görüntüle dediğimde şifre koyduğum halde "güvenli olmayan kablosuz ağ" olarak gözüküyor. Nasıl "Güvenlik etkin kablosuz ağ" olarak değiştirebilirim. Şuan ki durumda başkası kullanabilirmi bağlantımı. Anladığım kadarı ile benim koyduğum bu şifre sadece modein ayalarına girebilmek için. Birde bu aletin arkasında 1,2,3,4 diye çıkışlar var. Masaüstü bilgisayarımda kablosu olarak bağlanmak için, bunlardan birine ethernet kablosu takıp masaüstü bilgisayarımın ethernet girişine takmam yetiyormu? Şuan fazladan ethernet kablom olmadığı için deneyemiyorum.

• up
  • Yaw bilen yokmu? Bugün arkadaşımın notebookla denedik, şifre falan istemeden girdi çat diye. Eğer evin içi dışında zaten kimse bağlanamıyorsa sorun değil şifre ama bilmiyorum ki bağlanır mı? Odadan salona zor bağlanıyor
  • wireless adaptör dediğin nedir ?

access point olmasın o ?

wireless adaptör benim bildiğim usb olur ve modeme bağlayamazsın !

eğer access pointse, şifrelerken bir hata yapmışsındır. meselea aktifleştirmemiş olabilirsin
  • Valla kablo netim var, onun kablosunu bağlıyorum, ortama wireless yayıyor Access point sanırım. Altında yazan ip yi girip şifre koydum ama o şifre sadece ip girip konfigre etmek için. Bağlanmak için şifre sormuyor. Gerçi evden dışarıda veremez kimse kullanamaz ama.
  • ana sayfada soldaki menüde wireless bölümünün içinde security settings bölümü var

WPA-PSK/WPA2-PSK tavsiyemdir ve diğer şifreleme türlerine göre daha zahmetsizdir, bu seçeneği işaretledikten sonra

PSK Passphrase kutusuna şifreyi yazacaksın.

ya da orada istediğin şifreleme türünü işaretle ve istediğin şifreyi yaz, alttaki reboot kutucuğunu işaretle ve onunda altındaki save ye bas, cihaz yeniden başlayıp şifreli olacaktır.

tabi eğer tplink access point kullanıyorsan durum geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanix -- 7 Ekim 2008; 8:48:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanix

ana sayfada soldaki menüde wireless bölümünün içinde security settings bölümü var

WPA-PSK/WPA2-PSK tavsiyemdir ve diğer şifreleme türlerine göre daha zahmetsizdir, bu seçeneği işaretledikten sonra

ya da orada istediğin şifreleme türünü işaretle ve istediğin şifreyi yaz, alttaki reboot kutucuğunu işaretle ve onunda altındaki save ye bas, cihaz yeniden başlayıp şifreli olacaktır.

Yardım için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyw. titanix hocam çok saol..bende bugün aldım modemi kurdum şifre arıodum bulduk sayende..
  • Paylaşım için teşekkürler..
  • teşekür ederim...
  • yav arkadaşlar banada bi yardım öncelikle bu acces point nedir onu bi açıklarmısınız

bu modemden bende bir tane aldım ama cd sini kuramıyorum hata veriyor ip adreisnden girip bişeler yaptım bağlanıyorum kablosuz ama şifresiz galiba herkes bağlanabilir durumda şu an nasıl şifre koyarım ben buna bi yardım pls .
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanix

ana sayfada soldaki menüde wireless bölümünün içinde security settings bölümü var

arkadaş son derece açık bir şekilde anlatmış ne yapmanız gerektiğini.

Access point: Kablolu bir ağa(ethernet) kablosuz erişimi sağlamaya yarar.
    quote:

yav arkadaşlar banada bi yardım öncelikle bu acces point nedir onu bi açıklarmısınız

bu modemden bende bir tane aldım ama cd sini kuramıyorum hata veriyor ip adreisnden girip bişeler yaptım bağlanıyorum kablosuz ama şifresiz galiba herkes bağlanabilir durumda şu an nasıl şifre koyarım ben buna bi yardım pls .

• bende menüler türkçede modemle bağlantı ve şifreleme konusunda sıkıntı çekenler özel mesaj atsınlar bana yardım edebilirim gayet basit ve sorunsuz bir modem her ne kadar cd si kurulmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

yav arkadaşlar banada bi yardım öncelikle bu acces point nedir onu bi açıklarmısınız

AP kablolu modemi kablosuz yapan.Özelliğine göre kablosuzu kalolu yapan.Kablosuzu ileri noktalara iletien combo bir cihazdır.

İyi bir cihaz network işinde sorun çözümlerinde sık sık kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

bende menüler türkçede modemle bağlantı ve şifreleme konusunda sıkıntı çekenler özel mesaj atsınlar bana yardım edebilirim gayet basit ve sorunsuz bir modem her ne kadar cd si kurulmasada

aynı modem bende de var ancak menü ingilizce menüyü nasıl Türkçe yaparım?
  • merhaba arkadaşlar ben pek pcden anlamam benim modem ayarlarımı bi bilgisayarcı arkadaşım yapmıştı modemim tp link td w8101g bu şifreyi öğrenmemin bi yolu var mı varsa nerden yardımcı olursanız çok sevinirim :S
  • Hangi Ana Sayfa anlamadım Ya Anasayfa Google mi ? Donanım Haber Ana Sayfamı Resimle Anlatsan Çok Güzel Olur Açık Anlatırsın Yazıyla Açık Anlatırmısınn ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.