Şimdi Ara

Tp Link RE200 inatla 5ghz sinyal yayıyor nasıl kapatabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki ürünü kullanıyorum. 2.4 ghz sinyal veren modeme baglanmama ragmen tp link cihazı ana modemin isminin yanına 5G ekleyerek ikinci bir bir modem olarak görünüyor. İki farklı modem görünmesin istiyorum. Bu 5G olayını nasıl kapatabilirim?

• Arayüze girmeyi başarırsanız oradan kapatılır. TP Link in birçok ürününde Hardware versiyon 1 2 3 diye gidiyor. Bazı özellikler v2 den itibaren desteklediğini görüp şoka uğrayabiliyorsunuz. 855re modelinde başıma geldi. Modeli değiştir madem sitede reklam yapıyorsun yazdığın özellik aynı ürünün bazılarında var. Alırken HW revizyon mu soracak kullanıcı.
    Bir de powerline almıştım, aletin web arayüzü yoktu.
    TP Link alırken her detayını araştırıp alın. Ben bir daha bedava verseler almam. TP Link Türkiye de burada üye aflarına sığınıyorum, iki üründen canım yandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Sormayin hocam cihazi bir kere kurduktan sonra ayarlara baglanamadim. İzin vermiyor. Telefondan uygulama oneriyor ama benim cihaz V1 oldugu icin uygulama desteklemiyor. Cihazin ip sini buldum falan bir sekilde arayuzune girdim ama bunu kapatabilecegimiz bir ayar yok.

Bende seytanin aklina gelmeyecek bir yontem buldum. Bu sekilde idare ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Letgooo

• Hocam konu dışı ama üründen memnunmusunuz wa850re den geçmeyi planlıyorum.

• 5G kapatsan ne olacak zaten menzili kısa... gereksiz...
  • mertbey2 M kullanıcısına yanıt
    5g icin mi gecmeyi dusunuyorsunuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.4ghz için, aktif olarak kullandığım cihazda stabil degil yeni cihaz arayışına girdim, bu cihaz nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbey2

2.4ghz için, aktif olarak kullandığım cihazda stabil degil yeni cihaz arayışına girdim, bu cihaz nasıldır?
    Stabilite sorunu yok hocam. Ayrıca cep telefonunun 2/3 diş çektiği yerde full cekiyor ve 3 katlı eve hatta sokaga full sinyal gönderiyor. Yayım gücüne hayran kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.