Şimdi Ara

Tp link powerline ürün hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar powerline alacağım ama doğru mu alıyorum kafam takıldı.

Modemin takılı olduğu yerde tek priz var. Modem o prize takılı. Alacağım bu powerline illa kablolu bağlamak zorunda mıyım ? yoksa herhangi bir prize takıp sonra wifi bağlantısı mı yapmam gerekiyor ?

teşekkür ederim.

Tp link powerline ürün hakkında yardımamazon
    TP-Link WLAN Powerline Adaptör Seti TL-WPA4220 Kit (WLAN 300 Mbit/s, AV600 Powerline, Wifi Clone, 3 LAN bağlantı noktası, tak ve çalıştır, tüm Powerline adaptörleriyle uyumlu, akış için ideal) beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00C2ICYPC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

• merhaba 1.ci powerlineyi fişe takıp modeme eternetle bağlamanız gerekiyor.Modemin takılı olduğu odada tek priz varsa aldığınız powerlineyi 3 lü prize takmanız gerekiyor. Oda tavsiye edilen bir şey değil.Hız düşüyor.

Tavsiyem en azından 1.ci powerline prizli olsun.Sizin almak istediğiniz powerlinenin 2.cisi wifi destekli ama 300 mbps 2,4 ghz destekli. 5 ghz destekli olsa daha iyi. Ben aşağıdaki cihazı 2.ci powerlinenin ucuna 5 ghzli router takarak kullandım.

2.ci powerlinenin takılı olduğu yerde internete wifi ile mi bağlanacaksınız.Bu prizli ürünü alırsanız rahat edersiniz.

5 ghz li powerlineler pahalı.3. powerline ile 5 ghz wifi desteği başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Temmuz 2024; 11:19:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.