Şimdi Ara

Tp-lınk Kaybolan modem arayüz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TD-W8961ND marka wireless modem var. Modemi resetliyorum belli bi süre geçtikten sonra modem arayüzü kayboluyor tekrar resetliyorum gene bi süre sonra kayboluyor.
    normalde tarayıcıya 192.168.1.1 yazınca açılması gereken modem arayüz hiç açılmıyo

• Ayni sorun bende de oluyor. 8901g modelinde en son firmware yukledim ancak degisen birsey yok. Resetledikten bir hafta sonra admin panele ulasamiyorum. Bu nedenle baska marka modem kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 5 Şubat 2015; 23:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

Ayni sorun bende de oluyor. 8901g modelinde en son firmware yukledim ancak degisen birsey yok. Resetledikten bir hafta sonra admin panele ulasamiyorum. Bu nedenle baska marka modem kullaniyorum

konsol'danda kontrol ediyorum dediğim adres olarak gözüküyo fakat tarayıcıdan girince açılmıyo.Reset atıyorum bi süre geçiyo gene aynı sorun. Tam olarak neden kaynaklanıyo acaba?
  • Değerli Forum Kullanıcıları,

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili olarak kullanmış olduğunuz cihazın donanım versiyonuna göre yazılım güncellemesi gerçekleştirip sonrasında tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederiz.

Kurulum içinwww.kolaykurulum.net web sayfamızdan cihazınızın model numarasını bularak kurulum videosunda yer alan anlatımlara göre kurabilirsiniz.

Güncelleme işlemleri için aşağıda ki talimatları uygulayabilirsiniz:

Güncelleştirme işlemine başlamadan önce lütfen aşağıdaki talimatları dikkate alınız.

 Doğru firmware(yazılımı) cihazınıza yüklemek için öncelikle cihazınızın donanım versiyonuna uygun FW'i belirlediğinizden emin olunuz. Aynı modele ait farklı donanım versiyonu için uygun olan hatalı bir Yazılım (FW) Güncellemesi sonucu cihazınız zarar görebilir ve garanti dışı kalabilir.
     Yazılım (FW) güncellemesi sırasında cihazınızı KAPATMAYINIZ.
     Yazılım (FW) güncellemesi işlemini KABLOSUZ bağlantı ile YAPMAYINIZ.
     Yazılım (FW) güncellemesi için kullanılacak dosyayı ayıklamak için WinZIP veya WinRAR benzeri bir yazılım kullanınız.
     Yazılımı cihaza yüklemeden önce Maintenance (Bakım) > Firmware (Yazılım) sayfasında Romfile Backup (ROMFILE Yedekle) ’taki ROMFILE SAVE (ROMFILE KAYDET) ile ayarlarınızı yedeklemeyi unutmayınız.

“Bakım→Firmware” seçimini yapın, ekranda, Yönlendirici için cihaz yazılımını güncelleyebilirsiniz (Şekil 4-52). Yüklemek istediğiniz yazılım ya da cihazın yapılandırma ayarlarını içeren romfile'ın bilgisayarın sabit diskinde olduğundan emin olun. Sabit diski bulmak ve güncel yazılım veya romfile’ın yerini tespit etmek için Gözat düğmesine tıklayınız.

Yönlendiricinin yazılımını güncellemek için, aşağıdaki adımları izleyin:
    Adım 1: Güncelleme dosyasının yolunu ve adını “Yeni Yazılım” alanına girin. Veya güncelleme dosyasını bulmak için Gözat düğmesine tıklayın.
    Adım 2: GÜNCELLE düğmesine tıklayınız.

Not:
    1) Yönlendiricinizin yazılımını yükselttiğinizde mevcut yapılandırmalar silinebilir, bu yüzden yazılımınızı güncelleştirmeden önce yönlendiricinizin mevcut ayarlarını yedekleyiniz.
    2) Yazılım güncellenirken, yönlendiriciyi kapatmayın ya da RESET düğmesine basmayın.
    3) Güncelleme bittikten sonra yönlendirici yeniden başlatılacaktır.

Saygılarımızla,

• Zamanında ben de bu sorun için konu açtım fakat yardımcı olmadınız bendeki modem TP-LINK TD-W8951ND 150Mbps bu modem D-smart tarafından verildi ve ne yazık ki güncellemeye izin verilmiyor tıkladığım zaman hata mesajı alıyorum resimdeki gibi ben ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaytunali

Zamanında ben de bu sorun için konu açtım fakat yardımcı olmadınız bendeki modem TP-LINK TD-W8951ND 150Mbps bu modem D-smart tarafından verildi ve ne yazık ki güncellemeye izin verilmiyor tıkladığım zaman hata mesajı alıyorum resimdeki gibi ben ne yapabilirim?

Sayın berkaytunali,

TP-LINK sosyal medya departmanımız tekrardan yapılandırmaya girdiğinden dolayı bir takım aksaklıklar söz konusu oldu, daha önce ki konu gözden kaçtığı için sizlerden özür dileriz.

Güncelleme hatası cihazda donanımsal bir problem olduğunu göstermektedir. Bu durum için cihazınızı garantiye yönlendirmenizi tavsiye edebiliriz. Garanti kontrolleri için dilerseniz özel mesaj üzerinden bizlere cihazın altında yer alan 11 haneli seri numarasını iletmeniz durumunda yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Saygılarımızla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.