Şimdi Ara

TP-LINK EX530v superonline fiber yeni modem mi geliyor ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
23.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, pazartesi günü Huawei LG8245x6-50'den bu modeme geçiş yapıyorum. 1000 mbps fiber kullanıcısıyım, Huawei modemin wifi performansından epey şikayetçiyim modemin dibinden 400-500 mbps zor veriyor, alt katlara 50-100 mbps anca gidiyor. TP Link bu açıdan daha iyi olur mu, çekim gücü nasıl? 5 ghz den wifi 6 destekleyen bir bilgisayardan bağlanacağım. Bu modem iyi midir?

Ben ex530v ile routerin yanında kablolu/kablosuz ve yan odada kablosuz wifi 5 160 mhz wifi kartlı notebook ile yan oda da kablosuz 900 mbps ve üzerini görüyorum.

Ama router arayüzü kısıtlı olduğu için kutusuna koydum duruyor. Keenetic hopper,tp link be230 wifi 7 ve xiamio ax 3000t yi dönüşümlü olarak ana router olarak kullanıyorum.3 ünde de memnunum.

Ben maalesef o kadar şanslı değilim herhalde, benim cihaz 700 ü zar zor veriyor dibinden, az uzaklaşınca 250-300 zor görüyorum. Pek başarılı bulmadım.

Kablolu hız nasıl?Teat ettiğiniz cihaz wifi 5 mi wifi 6 mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ağustos 2025; 21:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kabloluda 700-800 arası alıyorum, hat max 900 veriyor orada sorun yok. 4 tane wifi 5, 6 tane wifi 6 cihazla test yaptım, yakın mesafeden wifi 6 olanlar sorun yaratmıyor genellikle 600-700 alabiliyor, ancak wifi 4 ve wifi 5 ten bağlanan cihazların durum içler acısı. Cihazlar da çok yeni değil ama hepsi en az 867 mbps destekleyen cihazlar, sorun ne anlamadım.

• Ben de superonline hg8245x6 modem mevcut. Salondan wifi çekmediği için 30 metre kablo alıp salona huawei router koyup sorunu çözmüştüm. Acaba bu modemi talep etsem daha iyi performans alır mıyım. Kablo kalabalığından kurtulmak istiyorum ps,mibox ve tv kablolu bağlı büyük ihtimalle performans almak için mesh sistemi falan kurmak lazım . Mesh sistemiyle kablolu performansı alabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba, kayda değer bir değişiklik olmadı, bununda 1-2 oda ötesi performansı çok kötü. Ama modemin dibinden verdiği değerler 150-200 mbps daha yüksek.

• WİFİ sorunu çözmek için bölgeyi PANAMA almak gerek. dbm oranı artar ve 150 kanal üstü 6 Ghz bantları açılır. Modemin ayarlarını arayüzden yükseltmek şart normal düşük seviye de WİFİ 5 açık şeiklde gelir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.