Hayır menü aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-LINK EX20 AX1800 TURK TELEKOM YENİ AX MODEM (13. sayfa)

-
-
100mbitlik paketle kullanıyorum bunu.
League of legends oynarken saniyelik kopma oluyor ve bağlantı geri geliyor. Modemden mi anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modemin wifi sinde bı sıkıntı var, örneğin ben şifresini değiştirdim sürekli eski ve yeni şifre arasında geçiş yapıyordu wifi ismini değişince düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lol oynarken bende de ping oynuyor. zyxel sabit 22ms iken tplınk 30dan bir anda 100fırlıyor. hiç sabit olmuyor sürekli 45-65-80 arası oynuyor. bunun alt markası mercry de sabit 23ms veriyor wifi 5 iken tplink wifi 6 da saçma sapan ping oluyor. ms sürekli inişli çıkışlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 6 Şubat 2025; 2:54:34 > -
Merhaba bu yazılımın üzerine yeni bir yazılım varmı ? EX20v-v2.0_240418
-
güncel sürüm.
management kaldırılabiliyormu güncel sürümde
-
CPU: Econet EN7561HU
RAM: 512MB
Wifi chipsetleri: Mediatek MT7975DN ve Mediatek MT7905DEN
-
Ben config i elle düzenleyip 2023 sürümde kaldırdım
yerleşik torrent istemcisi mevcut mu
-
bu modemin root şifresi çözüldü mü?
-
Arkadaşlar bu modemde ipv6 yı nerden kapatıyoruz bulamadım yardımcı olur musunuz
chatgpden denediniz mi
TP-Link EX20 (Wi-Fi Extender) üzerinde IPv6'yı kapatmak için şu adımları takip edebilirsiniz:
1. **Web Tarayıcısına Giriş Yapın:**
- Web tarayıcınızı açın ve **192.168.0.254** veya **tplinkrepeater.net** adresine gidin.
- Kullanıcı adı ve şifreyi girin (varsayılan olarak:
**Kullanıcı Adı:** `admin`
**Şifre:** `admin` veya cihazın altındaki etikette yazan şifreyi kullanın).
2. **Gelişmiş Ayarlar (Advanced Settings):**
- Giriş yaptıktan sonra, "Advanced" veya "Gelişmiş Ayarlar" bölümüne gidin.
3. **IPv6 Ayarları:**
- Sol menüde "Network" veya "Ağ" seçeneğine tıklayın.
- Burada "IPv6" ile ilgili bir seçenek göreceksiniz. Üzerine tıklayın.
4. **IPv6’yı Devre Dışı Bırakma:**
- IPv6 ayarları altında, genellikle "Enable IPv6" veya "IPv6'yi Etkinleştir" gibi bir seçenek bulunur. Bu kutuyu **iptal** ederek devre dışı bırakabilirsiniz.
5. **Değişiklikleri Kaydedin:**
- Yaptığınız değişikliklerin geçerli olabilmesi için "Save" (Kaydet) butonuna tıklayın.
-
Bu menü açılmıyor hocam
-
-
pppoe yeni bağlantı oluştururken, kullanmak istediğin dns'leri elle girmen gerekir. mevcut yapılandırmada dns adresleri otomatikte bırakılmış veya yazılıma gömülü de olabilir. yeni bağlantı oluşturursan istediğini yapabilirsin. iss modemi ise yani kısıtlama nedeniyle olmayabilir de. bence olur.
-
Sen DHCP sunucusu nun DNS ayarlarıni degistirmişsin, Soldaki menüden Genel Ağ a tıklayıp wan bağlantılarından internet i düzenleyip oradan DNS degismelisin, DNS kısmı gizli olabilir, Chrome geliştirici araçlarını kullarak DNS bölümünü görünür yapmalısın.Tabi modem yazılımı değişikliğe izin vermeyebilir de.
Evet modemde düzenle kısmında dns kısmı çıkmıyor
Ne Anlatıyor Bu Adamyoutube
Bu videoda, TP-Link EX20v AX1800 modeminizin DNS ayarlarını kolayca nasıl yapılandırabileceğinizi gösteriyoruz. Daha hızlı ve güvenli bir internet deneyimi için DNS değiştirmenin önemini öğrenin ve adım adım rehberimizle işlemi başarıyla tamamlayın! ?? Videoda Öğrenecekleriniz: DNS nedir ve neden önemlidir? TP-Link EX20v AX1800 modem arayüzüne giriş DNS ayarlarını değiştirme adımları En iyi DNS seçenekleri ?? Videoyu beğenmeyi, yorum yapmayı ve abone olmayı unutmayın! ?? Sorularınız varsa, aşağıya yorum bırakabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! ?? Faydalı Linkler: TP-Link EX20v AX1800 Ürün Sayfası: [Buraya ürün linki ekleyebilirsiniz] Daha fazla rehber: [Kendi kanalınıza veya web sitenize yönlendiren bir link] ?? Bizi Takip Edin: ?? Instagram: [Profil linki] ?? Twitter: [Profil linki] ?? Web: [Web site adresi] #TPLink #DNSAyarları #ModemAyarı #InternetHızlandırma #TeknolojiRehberi #AX1800 #DNSDeğiştirme #ModemKurulumu #Hızlıİnternet #TeknolojiVideoları" #TPLinkEX20v #AX1800 #TPLinkModem #DNSAyarları #ModemKurulumu #TPLinkDNS #InternetHızlandırma #TeknolojiRehberi #AdımAdım #DNSDeğiştirme #ModemArayüzü #KolayKurulum #TPLinkAyarlama #Hızlıİnternet #WiFiOptimizasyonhttps://www.youtube.com/watch?si=sFUlErIVH4Qtd7tk&v=AyuCLxsfTZc&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 9 Mart 2025; 4:58:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X