Şimdi Ara

TP-LINK EX20 AX1800 TURK TELEKOM YENİ AX MODEM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
19
Favori
43.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tamamdır reis teşekkürler beklemedeyiz -_-

• Meliodas kullanıcısına yanıt

Hocam buna bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu yaşıyorum. Kablosuzda sıkıntı olmamasına rağmen kablolu bağlantıda tam hız alamıyorum

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

Hocam siz kabloludaki sorunu çözdünüz mü? Farklı modemden mi devam ettiniz

• mmuhammett M kullanıcısına yanıt
    Benim kablo 7 senelik kablo, kırılma falan yok betonun içindeydi ama ucu biraz paslanmış gibiydi wd40 sıkıp fırçayla biraz şey yaptım artık olmuyor öyle bir şeyler. Çok çok iyi bir router fiyatına göre. Ama ben freshtomato router kullanıyorum şimdilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 13 Eylül 2024; 22:54:39 >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 700 mbit hız alıyorum samsung s10 da. Wifi 6 telefonda varsa, ve kaliteli bir chipsetse gayet destekliyor.

Ben Asus router 2400mbps 160hz de 940mbit alıyorum samsung s23 ultrada, tüm odalarda. Siz 700mbiti ben 866 mbps veya 1200mbps destekleyen 80 hz bandında alıyorsunuz. Yani 1 gbit desteklemiyor. S23 ultra ile ben TP-LINK EX20 650mbit üstüne çıkamadım diye kalmış aklımda, Ben parasını ödediğim internet 1 gbit interneti 700mbit kullanmak istemem. Mesafe artıkça çok hız düşüyor. Bana göre TP-LINK EX20 router 500 mbit İnternet paketinde kullanırım. Niye mesafe artıkça hız düşecek 650mbit mesafe artıkça 500 mbit düşecek o yüzden. Sadece sorun o değil fazla cihazda kaldırmıyor. Wifi fazla cihaz bağlanınca İnternet gidip geliyor. Benim evimdeki cihazlar normal değil

Ben o hızları 1 km parka dağıtabiliyorum :=))

@seranyayinda

Yaklasık 1 km alana 350 mbit ile 650mbit arası wifi verebiliyorum. #internet #internetstabil #internethizlandirma #internethızı #speedtest #speedtestchallenge #internetlove #tplink #tplinkcpe710 #comnet #ttnet #türktelekom #türktelekompişmanlıktır #turknet #gigafiber #fiber #fiberartist #fiberart #fiberoptics #gpon #hiztesti #hıztesti #kablonet #superonline #vadafone #pchızlandırma #bilgisayar #pc #disney #disneyplus #samsung #samsunggalaxy #samsungs24ultra #samsungs23ultra #samsungtab #wifi #wifirepeater #router #routerunning

♬ Training Day - Infraction
    Serhan Sukuroglutiktok
    Yaklasık 1 km alana 350 mbit ile 650mbit arası wifi verebiliyorum. #internet #internetstabil #internethizlandirma #internethızı #speedtest #speedtestchallenge #internetlove #tplink #tplinkcpe710 #comnet #ttnet #türktelekom #türktelekompişmanlıktır #turknet #gigafiber #fiber #fiberartist #fiberart #fiberoptics #gpon #hiztesti #hıztesti #kablonet #superonline #vadafone #pchızlandırma #bilgisayar #pc #disney #disneyplus #samsung #samsunggalaxy #samsungs24ultra #samsungs23ultra #samsungtab #wifi #wifirepeater #router #routerunning
    https://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7375236443209223429

Bunun zyxel versiyonunu buldum geçen Zyxel EX3301-T0 diye geçiyor, onda aldım 1gbit hız kablosuzda bir tek. O da çok iyiydi. 160mhz biraz da overkill.

model yanlş mı bu ürün dış cepe için değil iç cepe içinde, Zyxel dış cepe ürünü çok merak ettim. kaç km etkili

• Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kablonetten Ttnet 100 mbit download, 20 mbit upload paketine geçtim. Moden salonda fakat odama ethernet kablosu ile gelip Tp Link Ax5400 Routera bağlanıyor ve odamdaki bütün cihazlara interneti bu şekilde iletiyorum. Ps5, Xbox ve Pc ye Router dan kablo ile bağlı. Geçen haftaya kadar Ps5 de upload hızım 15-20 mbit arasıydı. Fakat TTnet e geçtikten sonra Ps5 de sürekli 300 ile 500kb arasında alıyorum. Sorunun Tp link routerında olduğunu tespit ettim. Ama düzeltme yolunu bir türlü bulamadım. Router ayarlarından ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mıdır ? Rouetera gelen ethernet kablosunu çıkarıp Ps5 e direk takınca 20 mbit upload alabiliyorum Ps5 de. Fakat roueter üzerinden bağlanınca 500 kb bağlantı alıyorum. Yayın ve oyunlarda da büyük sorun yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler.

Yok isim doğru, EX3301-T0. Zaten bu vmg3625 modeline tıpatıp benziyor, ayakları farklı.

Anladım şimdi bende benim dışarı verdiğim cihaza dedin sandım :=)) Evet çok benziyor. 500 mbit için kötü bir cihaz değil ama bence 1 gbit için farklı cihazlar verilmesi lazım.

• bu routerın root girişlerini alamayacağız heralde bi türlü :/

• Yalnız bu cihaz WPA3 te bile 700mbit hız verebiliyor, bu cihazda 4 çekirdekli en az 1500mhz lik baya güçlü bir işlemci var diye tahmin ediyorum. Benim 900mhz çift çekirdekli ASUS AX53U WPA3 te bu kadar hız veremiyor. Normal 1000mhz lik routerlar bu hızı veremiyor hem de WPA3 açıkken. Cihaz baya bi güçlü aslında Mediatek mi var acaba yoksa Broadcom mu içinde.

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

ben rafa kaldırdım :=)) Ben aimesh sistem kurdum. Onun bile limitlerini zorladım. Toplam 8 aimesh destekliyor. Elimde 3 tane aimesh var. Birini acsess point olarak bağladım. Toplam 120 cihaz bağlı 8 tane aimesh 1 tane acsess point 1 adet router olarak toplam 10 tane wifi cihazı. Her odada wifi den 1 gbit internet alıyorum. 1 tane de 10 gbit 5 gbit 2.5 gbit portları olan tp link yönetilebilir switc hi ve son olarak evin dışındaki 1 km parka 650 mbit internet veren tp link cpe710 bağladım ömürlük bir sistem kurmuş oldum. Uzun süre dokunmam artık. Ama akıllı ev vs cihazlar hep artıyor.

TP-LINK EX20 AX1800 TURK TELEKOM YENİ AX MODEM

• sametyiigit kullanıcısına yanıt

Banada bu modemden verildi. bende mercusys me30 var. farklı odadaki prizden lan kablosunu takıp önce modemdeki wps sonrada me30 daki wps tuşuna bağlayınca easymesh ağını kuruyor. cihazlar arası geçişte epey hızlı.

sanırım sizin kurulumda yanlış bişey yapıyorsunuz. direk takınca otomatik görme olmuyor malesef.

ayrıca root yönetimi bulan geliştiren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 17 Kasım 2024; 1:23:6 >
  • modemin aslı tp-link vx230v olduğundan sitesinden firmware yi indirip ayıklamayı yaptım.

TP-LINK EX20 AX1800 TURK TELEKOM YENİ AX MODEMEasy Hacksyoutube
    TP-Link backup configurations are DES encrypted. Obtain the key for decryption by reverse engineering firmware using Ghidra. Key is 478DA50BF9E3D2CF.
    https://www.youtube.com/watch?v=TM2KNTlz5Tc&list=LL&index=3

burdaki yöntem işe yaramıyor çünkü key adresini gizlemişler.

yazılımcı arkadaş var mı bu konuda ?

• Xv230 fw atmak için mi :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.