Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cogman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.445
Cevap
86
Favori
104.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TP-Link bu konuda iyi bence. Kullanıcı deneyimleri epey iyi gördüğüm kadarıyla. Sadece yazılım desteği konusunda biraz yavaşlar. M4’ün 2 versiyonuna (v1, v2) 1 yıl önce verdikleri güncellemeyi v3’e henüz vermediler. Ama genel anlamda memnunum. Model tavsiyesi yapamam çünkü sadece M4 kullandım. Ayrıca model biraz da sizin ihtiyaçlarınızla alakalı. İnternet hızınız, kullandığınız cihazlar, kullanım amacınız vs. hepsi bu seçimi etkiler. Örneğin bazı modellerde ileri düzey ebeveyn denetimi ve QoS var. Bazı modeller aynı zamanda powerline olarak da çalışıyor. Bazılarında Ethernet Port sayısı fazla vs vs.
    Seçenek çok. Size neler lazım ya da ilerde neler lazım olur ona bakmanız lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Süperonline 1000 mbit aboneliğim var. Bu hızı evin her tarafına az kayıpla kablosuz dağıtırım umuduyla deco s7 2 li paket aldım Amazon üzerinden. Fiyatı uygundu 2125 liraya aldım. O yüzden iade edip etmemek arasında gidip geliyorum. Sorunum şu ürün özellik kısmında 5ghz bandında 1300 mbps hızda çalışır diyor ama ben ne yaptıysam 866 mbps kanalının üstüne çıkamadım haliyle kaybım da hızda fazla oluyor. Modemden 970 mbit alırken ana decodan 570 600 civarı hız alıyorum. Evim ince uzun bir yapıya sahip. Modem tam koridorun ortasında odama 5 metre civarı ana decoda orda. Bu ürün bana ozelmi 866 mbps de çalışıyor yoksa bi ayarı falanmi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

benim bu konularda pek bilgim yok evim

tp link deco m4 2 li almak istiyorum .

Sormak istediğime gelirsek illaki cihazın birini kablolu olarak modeme bağlamak mı gerekli yok sa wifi olarak bağlamak yeterli olur mu

• expe E kullanıcısına yanıt

Cihazların birini modeme kablo ile bağlamanız gerekiyor.

• Superonline Fiber 500/50 kullanıyorum, x50 - x60 - x80 cihazları arasında kaldım, 2 li veya 3 lü set olarak alıcam, hangisini önerirsiniz?

• PVH kullanıcısına yanıt

Ben x50 3’lü kıllanıyorum 3+1 ama ufacık evde. Duvarlar çok sinyali çok ciddi kestiği için 3’lü aldım. X50’den memnun olmayıp iade eden bir arkadaş vardı konuda. Ama x60’dan memnun olmayan yok galiba. Ben 3 tanesi ile tuvalet dahil min 300’leri görüyorum. Her yerde 500 alamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Ben x50 3’lü kıllanıyorum 3+1 ama ufacık evde. Duvarlar çok sinyali çok ciddi kestiği için 3’lü aldım. X50’den memnun olmayıp iade eden bir arkadaş vardı konuda. Ama x60’dan memnun olmayan yok galiba. Ben 3 tanesi ile tuvalet dahil min 300’leri görüyorum. Her yerde 500 alamıyorum.

2 sini birbirine kabloyla bağlicam ben, yatak odasında da elimde hali hazırda olan E4 ü kullansam nasıl olur acaba

Gayet de olur çünkü yatak odasında çok genel amaçla kullanırsınız muhtemelen. 100 mbps yeter rahat rahat yatak odasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Gayet de olur çünkü yatak odasında çok genel amaçla kullanırsınız muhtemelen. 100 mbps yeter rahat rahat yatak odasında.
    Aynen öyle hocam, 2’li x60 alıp geçeyim ozaman.

• Ürünü iade ettim. Gerçi iade de etmedim daha iade talebi başlattım 😅 tüm sosyal hesaplarımda aldığım fiyata verebilirim diye post paylaştım. Deco s7 2125 liraya almıştım. Şuan 3 bin lira olmuş alalı 1 hafta oldu. Umarım yakın çevremden biri alırda aldığım fiyat güme gitmez 😅 alan cikmazsada Sabah geri göndereceğim. X60 2 li paket satın aldım yarın elime ulaşır. 1 gigabit internetim var Superonline. Takintiliyim bu hızı kablosuz şekilde en az kayıpla evin her noktasına yaymak istiyorum. Yoksa evimde kör nokta zaten yok Superonline nin verdiği modem evin heryerinde çekiyor sadece paketimin verdiği hızları alamıyorum. Tekli paket bile işimi görürdü almışken 2 li aldım ileriye dönük 😁 umarım X60 beklentilerimi karşılar

• emre0989 E kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ürün link varmı? X60 in ax5400 versiyon unmu aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Amazondan aldım hocam. Ben aldım Amazon satıcılı ürün bitti. Ax5400 diye aldım henüz gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0989

Amazondan aldım hocam. Ben aldım Amazon satıcılı ürün bitti. Ax5400 diye aldım henüz gelmedi

Amazon satıcılı 2 li paket bitmiş maalesef. Ya 3 lü alıp birini satıcam ya da hepsiburada dan falan alıcam

Sonuncuyu ben aldım 😅 hatta ürün bitmiş görünüyor du bi baktım stok girmişler hemen aldım 😁 büyük ihtimal iade üründür falan diye düşünüyorum. Kampanya döneminde s7 yerine bunu alsam indirim vardı daha uyguna gelirdi ama sağlık olsun. Hepsiburada ile aynı fiyat zaten hocam 5300 küsür falana aldım bende. Tek farkı 3 taksit yerine Amazon da vadefarksiz 6 taksit yapmam oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0989

Sonuncuyu ben aldım 😅 hatta ürün bitmiş görünüyor du bi baktım stok girmişler hemen aldım 😁 büyük ihtimal iade üründür falan diye düşünüyorum. Kampanya döneminde s7 yerine bunu alsam indirim vardı daha uyguna gelirdi ama sağlık olsun. Hepsiburada ile aynı fiyat zaten hocam 5300 küsür falana aldım bende. Tek farkı 3 taksit yerine Amazon da vadefarksiz 6 taksit yapmam oldu

Aynen hocam en büyük avantaj 6 taksit bende onun için amazondan almak istiyordum aslında.. beklesem gelir mi ? :)

bireysel satış mümkün mü amazon'da? mümkünse eğer, beklemeye devam etmen gerekebilir.  

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Aldığınız ürün link varmı? X60 in ax5400 versiyon unmu aldınız?
    Hocam amazon stok girdi, ben şimdi aldım. Eğer almak istiyorsanız bilginiz olsun :)

Fiyat nedir link varmı

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    TP-Link Deco X60(2-pack), AX5400 Mbps Tüm Ev Mesh Wi-Fi 6 Sistemi (Versiyon 3,2)
    amazon
    TP-Link Deco X60(2-pack), AX5400 Mbps Tüm Ev Mesh Wi-Fi 6 Sistemi (Versiyon 3,2)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTBNNCBM?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_ct_Q8172S1DTXRWEMZQYK86&language=en_US

Bilgi için teşekkürler. İlgilenen arkadaşlar alabilir. Ben geçtiğimiz yaz Halo H80X aldım. Kıyaslama şansım yok ama sıkıntısız 3 li paketi kullanıyorum 3422tl. Almistim ax3000 destekli.. sanırım mecburen wifi 8 wifi 9 a kadar idare edeceğiz..

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.