Şimdi Ara

tp link 722N wireless win 7 64bit internete bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tp link 722N wireless ile win 7 internete bağlandığımda bilgisayar kitleniyor fakat güvenli kipte ağ destekli açıpta girdiğimde hiç bir sıkıntı olmuyor bu neden olabilir lütfen yardım edin

• tp link 722N wireless ADAPTÖRÜ win 7'e driver yükledim hatta resmi sitedeki yeni sürücüyüde yükledim bilgisayar tanıdı hatta bazen internete bağlanıyrm fakat bazen internette bağlanmadan bilgisayar tamamen kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum ama güvenli kipte(ağ destekli) açtığımda bilgisayarımı takılma gibi bir problem olmuyor ve rahatca internete girebiliyorum bunun sebebi ne olabilir
    ancak deneyerek çözebilirsin sonrununu.
    Cccamd görüntü ve ses probleminin nedenlerinden birisi bu ısıdır.
    Dahada önemlisi Uzun süreçte kullanım ömrü azalır.Yüksek ısı nedeni ile cihazınız her an arızalanabilir.
    İnsanlara yardım ayağında yazı yazanların bir kuruş karı olan varsa şahsımda dahil tamamı Şerefsizdir.
    Anlayana sivri sinek saz ,anlamayana davul zurna az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.