Şimdi Ara

TP-Link Archer TX50UH Wi-fi USB Adaptör Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır kullandığım TX50UH Wi-fi USB Adaptörünün çalışması için her windows açılışında usb den çıkarıp takmam gerekiyor bir türlü otomatik başlatamıyor. BIOS güncellendi, sürücüler güncellendi, güç ayarlarını yaptım ama olmuyor. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

• biraz kodlama ile bunu çözebilirisiniz windowsta böyle bi ayar var başlangıç komutu vererek taktığınız usb portu açıp kapayarak çıkarıp takmış gibi taklit edebilirsiniz.biraz araştırın yapay zekaya nasıl yapacağını sorun olmazsa ben kodları size yazayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hiç detay vermemişsin. win10 mu kullanıyorsun? usb2'ye mi takıyorsun? ön panel usb'lerine ait hub'ı mı kullanıyorsun? güç tasarruflarını kapattın mı?, windowsda hızlı başlatma açık mı? yani hiper-v aktif mi ve kullanıyor musun? arka panel usb'lerde hiç deneme yaptın mı? senin sorununa tam çözüm değil ama bende hiper-v aktif ve kullandığım için ses ile ilgili benzer bir sorun yaşıyordum. açılışı hiper-v aktif ve hiper-v pasif olarak ayarladım sorunum çözüldü. donanım zaten aktif ve kullanılabilir durumda görünüyordu. bu sebeple win açıldıktan sonra disable enable ve çıkart tak işe yaramıyordu. sağ olsun ai anakartımın yarattığı sorunu bu şekilde çözmemi sağladı bana. ben de baya uğraşmıştım. ayrıca ne hikmetse tp-link'in bir usb adaptörü var bende o da sendeki gibi kafasına göre çalışıyor.   ama onunla uğraşmıyorum. eth'den kullanıyorum. bendeki sorun board'ın win11'i tam desteklememesi ile alakalı kısaca. sende de anakart kaynaklı sorun olabilir. kodlama fena çözüm değil ama sadece açılışı biraz uzatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 4 Mart 2026; 3:40:37 >

• The souls migration kullanıcısına yanıt

win 11 kullanıyorum başka tplink wifi adaptörde sorun yok. güç tasarrufu kapalı, hızlı başlatma kapalı, hyper-v kapalı. ön panel arka panel fark etmiyor usb3.0 , 2.0 fark etmiyor böyle saçma bir durum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.