Şimdi Ara

Toyotadan bir zam daha :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Corolla 1.33 Life 47,400 ;DELİ SAÇMASI

Millete dizel alma diyorduk kusura bakma ama

SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP S&S > Reference 49.400

bu fiyata iken ve dizel iken otomatik kazığı yemiyor iken arka camlar otomatik iken ıvır zıvır var iken,baz donanım corolla alan adamın neyin kafasını yaşadığını anlamak istiyorum(he bagaj ihtiyacı vardır saygı duyarım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 19 Eylül 2013; 0:27:17 >
  • Makyajlı kasanın arka tasarımını yenileyip, piyasaya süreceklerdi. Bu kasanın tasarımını bir türlü beğenemedim, kübik tasarımlar bana göre değil.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araç alınırsa inanın 1.6 cvt+lpg uyumu için alınır yoksa o klostrofobik iç mekana dayanılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Lojistik masrafları o kadar kolay bir şey ile belli olmuyor yalnız, mesleğim gereği ben de bu işin içindeyim. Lojistik denilen hizmet, yalnızca taşıma ile gerçekleştirilmiyor, ama bunun konumuz ile bir ilgisi yok.

Fiyat konusunda katılıyorum, Corolla için aşırı bir fiyat talebi var.

Lojistiğin sadece taşımadan ibaret olmadığını bende biliyorum ancak yinede uzakdoğudan gelmesinden daha uygun olur diye düşünüyorum illaki.
    Oturup tedarik zinciri,sistem analizi yapmak lazım tabi kesin konuşmak için

Türkiye'de üretilen bir otomobil ile yerli halka bu kadar geçirilmemeliydi, açık konuşmak gerekirse.

ahahahahiyi güldüm vallahi,çok açık oldu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Yeni Corolla 1.33 Life 47,400 ;DELİ SAÇMASI

bu fiyata iken ve dizel iken otomatik kazığı yemiyor iken arka camlar otomatik iken ıvır zıvır var iken,baz donanım corolla alan adamın neyin kafasını yaşadığını anlamak istiyorum(he bagaj ihtiyacı vardır saygı duyarım)

10 bin falası vardı bu corolla dizelin. Şimdi 13 oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Almazsınız olur biter. Zorla satmıyorlar ya. 45-55 bin tl aralığında işinizi görecek bir benzinli otomatik araç alırsınız aradaki fark cebinize kalır.
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Hocam ne diyorsun herifler cidden VW geçti cidden bunlar saçmalamanın ötesine geçti...

Clio örneğinden gidicem eğer yeni Clio Flins(Fransa)fabrikasında üretilse TÜRKİYE(Bursa) ye göre 2500-3000 euro daha pahalıya geliyordu üretimin %80 ni adamlar buraya kaydırdı yüksek farktan dolayı...Düşünün Coralla daburada üretiliyor Parçaların çoğu bizim parça tedarikçimizden geliyor(koparta aksamı vs) adamların çektiği şu fiyatlara bak EL İNSAF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 19 Eylül 2013; 0:36:34 >
  • Zam zam zam :) Toyota nın fiyatından bahsediyosunuzda herşeyden önce bu ülkede benzin 5.1 tl. Geçiren Toyota değil yani
  • Nerede 4-5 sene önceki fiyatlar?En kötü araçlar bile fahiş fiyatlara satılıyor.
  • Japonya'daki nükleer santral kazasını biliyoruz. Hatta sızıntı hala devam ediyor. Kazadan Toyota fabrikaları da etkilendi. O radyasyon bulaşan ürünleri, motor parçalarını imha etmişlerdir tabii ki. Uzak ülkelere postalamamışlardır bence.

Ben olsam Japon arabası alırken 2 kere düşünürdüm. Özellikle de Toyota.

http://www.haberler.com/toyota-otomobil-fabrikasi-10-gun-uretime-ara-2651312-haberi/

"Şirketlerin bölgede bulunan tesisleri ve son durumları şöyle:
    Toyota: Sendai yakınındaki Miyagi bölgesinde Ocak 2011'de üretime başlayan bir motor fabrikası bulunuyor. Yıllık kapasitesi 120 bin olan fabrikada Yaris üretiliyor. Iwate bölgesinde Kanto Auto Works adlı bir üretim tesisi bulunuyor. Burada ise Belta, Auris, Blade gibi küçük arabalar üretiliyor. Yine Miyagi'de Panasonic şirketiyle ortaklaşa yürütülen Prime Earth EV Energy tesisi bulunuyor. Hibrit araçlar için şarj üretilen bu tesiste üretim tamamen durdu. Aynı bölgede Toyota Motor Tohoku adlı araba parçaları üretim tesisi bulunuyor. Ekim 1998'den beri faal olan tesiste üretim durdu.
    Honda: Tochigi bölgesinde motor parçaları üreten bir fabrika bulunuyor. Aralık 1970'te kurulan fabrikada depremde biri kadın en az 2 kişinin öldüğü bildirildi. Aynı bölgede büyük R&D tesisleri bulunuyor. Şirketi zararı ve ölü sayısını doğruladı.
    Fuji Ağır Sanayi Şirketi: Subaru motorlu araçlarının ve hava araçlarının üreticisi olan Fuji'nin, Tochigi bölgesinde bir uçak fabrikası ve sanayi araçları fabrikası bulunuyor.
    Sony: Fukushima bölgesinde 2, Miyagi bölgesinde 4 fabrikası bulunuyor. Fabrikaların kapatıldığı ve tamamen boşaltıldığı bildirildi. Miyagi'deki fabrikalardan birinin yarı iletken madde ürettiği, diğer üçünün ise optik film ve diğer parçaları ürettiği belirtildi. Fukushima'daki iki fabrikada ise pil ve şarj üretiliyor.
    Citigroup Holdingleri: Ticaret tesislerinde herhangi bir zarar olmadığını ve normal çalışmasını sürdürdüğü bildirildi. Tokyo'daki bütün çalışanların da güvende olduğu aktarıldı. Sendai'de ofisi bulunmuyor."

Kaynak: http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,11001325

İSVEÇ'TE RADYASYON ORANINDA ARTIŞ

Japonya'daki deprem ve tusunami felaketinin ardından zarar gören nükleer santralden sızmaya başlayan radyasyonun, İsveç'e kadar ulaştığı bildirildi. İsveç Haber ajansı TT'nin bu sabah geçtiği habere göre, başkent Stockholm ile ülkenin kuzeyinde yer alan Kiruna ve Umeo kentlerinde radyasyon oranının yüksek çıktığı bildirildi. Söz konusu kentlerdeki radyasyon oranının, dün akşam önceki ölçümlerden daha yüksek çıktığı, ancak çevre ve insan sağlığına zarar verecek oranlarda olmadığı bildirildi. Fransa Nükleer Güvenlik Ajansı, Fukuşima Daiçi nükleer santralinden havaya karışan radyoaktif maddenin dün akşam önce Fransa'ya ardından da İtalya'nın kuzeyine ulaşacağını açıklamıştı.

TOKYO'DA ŞEBEKE SUYUNDAKİ RADYASYON ORANI BEBEKLER İÇİN KABUL EDİLEBİLİR SINIRIN ALTINA DÜŞTÜ

Japonya'nın başkenti Tokyo'da şebeke suyundaki radyoaktif iyot oranının, bebekler için kabul edilebilir yasal sınır olan kilogram başına 100 bekerelin altına düştüğü bildirildi.

Tokyo'daki yetkililer, Kanamaçi arıtma istasyonunda oranın 79 bekerele düştüğünü açıkladı.

Aynı tesisten salı günü alınan su örneklerinde yüksek oranda radyasyon tespit edilmişti.

Yetkililer, bebeklere şebeke suyu içirilmemesini, mamaların bu suyla hazırlanmamasını tavsiye etmişti.

08.41: TOKYO YAKINLARINDAKİ KAVAGUÇİ'DE DE SUDA YÜKSEK ORANDA RADYASYONA RASTLANDI

Japonya'daki 9 büyüklüğündeki depremden sonra reaktörleri arızalanan Fukuşima nükleer santralinden yayılan radyasyonun başkent Tokyo'nun komşu vilayeti Saitama'nın Kavaguçi bölgesinde de şebeke suyunu etkilediği bildirildi.

Japon Kyodo haber ajansı, Kavaguçi'deki su arıtma sisteminde bebekler için güvenlik değerlerinin üzerinde radyasyon tespit edildiğini duyurdu.

Kyodo, Kavaguçi'de 120 bekerel radyoaktif iyot bulunduğunu belirterek, bu miktarın tavsiye edilen sınırın biraz üzerinde olduğunu kaydetti.

Japon yetkililer, dün yaptıkları açıklamada da Tokyo'nun şebeke suyundaki radyoaktif iyot oranının bebekler için kabul edilebilir yasal sınırın iki katını aştığını bildirmişti.

Yetkililer, şebeke suyundan alınan numunelerdeki iyot miktarının 210 bekerel olarak ölçüldüğünü, bebekler için kabul edilebilir yasal sınırınsa 100 bekerel olduğunu belirtmişti.

Kaynak: http://dunya.bugun.com.tr/japonyadan-urkuten-haber-haberi/148033

• renault clioya 40bin, audi a3'e 100bin isterse toyota da corollaya böyle 75 ister işte, rabiacılar sağolsun. durmak yok, vergide boğulmaya devam.
  • Aziz Nesin her seferinde ne kadar haklı olduğunu gösteriyor bizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Yeni Corolla 1.33 Life 47,400 ;DELİ SAÇMASI

+1905
    Bu aralar en uygun fiyata en çok donanımım veren araç Leon..

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Toyota kazık politikasını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Yeni toyota corolla 1.4 mm dizel 74.150tl'cik olmuş. Hayırlı olsun.

Bu sefer hiz sabitleyeci varmi

he var. HACI SENİN İŞİN GÜCÜN YOK MU ?

Haluk23 ün çektiği videoda utangaç çocuklar gibi videodan kaçıyordun.

Şimdi mi konuşuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleksandar Kolarov

Aziz Nesin her seferinde ne kadar haklı olduğunu gösteriyor bizlere.
    Cepteki on bin lira nakitle, kredi çekip elli altmış binlik araçları almaya devam ederse bu millet, daha çok zam görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Toyota kazık politikasını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Yeni toyota corolla 1.4 mm dizel 74.150tl'cik olmuş. Hayırlı olsun.

Araba piyasasından çok anlamam ama resmen sokağa atılmış para....
  • Anlaşılan Toyota CEO'su VW'inki ile bir kahve içmiş.
  • corolla leonla kıyaslanmaz.
    Neden derseniz daha iyi olduğu için değil,galerici arabası olmadığı için.
    Corolla alan adam leonu dizel veya dizel otomatik bile olsa almaz,malum amaç farklı.
    Elini öpene satabilme hezeyanı.
    Corollanın rakipleri focus jetta astra sedan honda civic gibi galerici otomobilleri.
    Jettayı kalitesizliğiyle geçelim öncelikle.Ama başka rakipler var ortada.
    Civic en alınası model şu anda lpg garantisiyle beraber.
    fiyat olarak Aynı bölgede ise 125hp focus ve 115hp astra var.

Ve bu araçlar toyotadan daha üstün otomobiller.
    Corolla bu araçlardan fazlasını sunmadığı gibi örneğin tasarım ve iç mekan olarak astra;
    sürüş dinamikleri olarak focustan çok eksikleri var.
    Neye istinaden verelim ki bu parayı?
    Ha millet gidip kapış kapış alıyor,alsın arkadaş.
    Hep söyledim hep söylüyorum biz komünist bir ekonomi değiliz serbest piyasa ekonomisiyiz.
    Ne demek yani bu?
    Sana seçenek sunulmuş ister kazık yersin ister yemezsin demek.
    Corolla sevdasına düşen vatandaşta akıllı hareket etsin, eski kasasını 41 e alsın,bu kazığı yemesin.
    C sınıfı arabaya verilecek en baba rakam 55 bindir,sonra D sınıfı alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Eylül 2013; 11:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Şuan jetta her türlü corolla'dan daha kalitelidir.

Neyzenim?
    Arkadaş şiir istemiş galiba.
    geldiğinde bi ilgileniverirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Şuan jetta her türlü corolla'dan daha kalitelidir.

Neyzenim?
    Arkadaş şiir istemiş galiba.
    geldiğinde bi ilgileniverirsin

Adamlar kalite yaparken şiir yazmıyor, aracın içine işliyor gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.