Bildirim
TOYOTA YENİ YARİS 1.3 TERRA NE TAKILIR.?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bizde marka olarak 4 marka var 1.Landırenzo 2.vogas plus 3.ekogas 4.mimgas sizin aracınıza her 4 markada cevap verebilir gelin yerimizi görün,bizleri görün,ürünlerimizi gösterelim bir çayımızı için.
ADRESİMİZ: 10.SOKAK NO:57 (AKBANK ARKASI) Ostim/ANKARA TEL:(312) 385 69 69 WEB:www.bektasoto.com vewww.vogasplus.net -
Atiker Taktırın .Ben 1.2 Micra da çok memnunum. -
quote:
Orjinalden alıntı: hakanozcanbolu
2006 MODEL YENİ KASA YARİSİM VAR 1.3 TERRA HANGİ MARKA SİSTEM TAKTIRAYIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ...MESAJLARINIZI BEKLİYORUM..
Vogasplus ve Landirenzo yurtdisinda bizzat Toyota tarafindan test edilip Toyota motorlarina uygunlugu sertifikalandirilmis sistemler.
Bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_30927394/mpage_3/key_/tm.htm#31138402
Ben fiyati, sorunsuzlugu ve yerli olmasi acisindan Vogas Plus@i tavsiye ediyorum.
Hangi markayi taktirirsaniz taktirin, iyi bir montajcida taktirin.
-
Evet beyfendiye katılıyorum.Özenli montaj bizim işimiz zaten aracınızın lpg'li olduğunu anlayamayacaksınız.Marka olarak Vogas plus benimde önerdiğim markalarımdan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X